Hatalmas fejlesztéseket terveznek a jövő nyári szezonra a Balatonnál, mutatjuk is miket!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Hatalmas fejlesztéseket terveznek a jövő nyári szezonra a Balatonnál, mutatjuk is miket!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hatalmas fejlesztéseket terveznek a jövő nyári szezonra a Balatonnál, mutatjuk is miket!


2020/09/03
VN

Még véget sem ért úgy igazán a szezon, még ki sem hűltek a napozóágyak, és a lángosozók redőnye is csak félig meddig van lehúzva, a Balatonnál máris a jövő nyárra készülnek elég komoly fejlesztésekkel. Hogy pontosan mikkel, és fogunk-e mi nyaralók ezeknek örülni? A cikkből kiderül, és az is, hogy hogyan lehet támogatásra pályázni!

Jövő nyári fejlesztések a Balatonnál

Ilyen fejlesztésekre lehet számítani jövő nyáron a Balatonnál

A Balaton part minden nyáron pezseg, de szezonon kívül folyamatosan fejlesztik, hogy nekünk nyaralóknak minden nyáron a legjobb formáját hozza, és a legtöbbet tudja adni. Hogy milyen újításra lehet számítani jövő nyárig? Újabb parti sétányok épülhetnek, több lehet a zöldterület, megerősítik a partvédműveket, de a helyi értékeket és a közösségi fejlesztéseket is preferálják. A Balaton egy kiemelt kincse a hazánknak, amit bár folyamatosan modernizálni, fejleszteni kell a turisták miatt, ügyelni kell arra is, hogy az igazi értékei is megmaradjanak. Figyelni kell a megfelelő egyensúlyra és ezt a Balaton Fejlesztési Tanács az Innovációs és Technológiai Minisztérium is jól tuja, éppen ezért a fejlesztéseknél ezt is figyelembe veszik. A balatoni térségben kiemelten fontos a fenntartható kultúra, az épített és természeti környezet, helyi kulturális, társadalmi értékek védelme. 

 

Balaton Kiemelt Térség Program

A Balaton Kiemelt Térség Program fejlesztési program egészen 203-ig szól, amelynek részeként különböző fejlesztéseket terveznek, melynek célja: „A Balaton térsége az egyedülálló természetes környezetben, az egészséget és a fenntarthatóságot kiemelten kezelő, a környezetkímélő technológiák alkalmazásának széles körű elterjedését támogató és ennek következtében lakói és vendégei számára magas minőségű környezetet biztosító térséggé kíván válni.” Ennek keretében a települések különböző pályázatokat adhatnak be, amelyek többek között az alábbiakra irányulnak: települési zöldinfrastruktúra elemei, a növényzettel és vízzel borított felületek, úgymint fásított közterek, közkertek, közparkok, játszóterek, fasorok és zöldsávok, vízparti zöldsávok, intézménykertek, zöldtetők, zöldfalak kialakítása.

 

De hogy egészen pontosan milyen fejlesztésekre kell számítani a következő szezonra azt a következő oldalon írjuk le, lesznek bőven meglepetések! Valamint a pályázat részleteire is fény derül!


Balaton érdekesség hír kultúraKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

MTB kerékpár

MTB kerékpár

Látnivalók a Városligetben

A Városliget az egyik legkedveltebb helye azoknak, akik szeretnek egy kicsit kiszakadni a szürke...

Óvodai dajka tanfolyam

    Ha Ön szereti a gyermekeket és örömmel forgolódik közöttük, és nap mint...

Panorámás ingatlan

Egy panorámás ingatlan remek lehetőséget biztosít, ha lakásvásárláson gondolkozol, hiszen a...

J24

J24 vitorlás hajó történet Az amerikai Rod Johnson, sok siker sztorihozhoz hasonlóan, a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.