notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Tolódnak a Füredi programok

hirdetes

Egy héttel később lesznek a Füredi borhetek

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A szokásosnál egy héttel később fognak kezdődni a Borhetek Balatonfüreden. Hogy miért? Mert a nyár legnagyobb eseménye, a Budapesti vízes világbajnokság eseményei közül egy itt, Balatonfüreden kerül megrendezésre. 

 

Tolódnak a programok Balatonfüreden!

A világbajnokság eseményei július 14-től 30-ig tartanak, de Balatonfüreden csak 15 és 21 között lesznek versenyszámok. Ez azonban pont elég ahhoz, hogy tolódjon az egész nyár a városban. Illetve ez még nem is lenne annyira elég, de a FINA Master Világbajnokság eseményei közül is lesznek itt versenyszámok. Ez már nem a “rendes” mezőnyt jelenti, hanem azon sportolók megmérettetése ez, akik már visszavonultak a profi sporttól, de még mindig aktívak. Füreden ez augusztus 10 és 12 között lesz aktuális.

 

 

Gyakorlatban tehát ez azt jelenti, hogy a szokásosnál egy héttel később fognak elkezdődni a Borhetek. 2017-ben augusztus 13 lesz az esemény első napja és szeptember 3 az utolsó. Hogy miért nem lehet mindent megtartani a szokásos időpontban? Mert ezt logisztikailag nagyon nehéz kivitelezni. További részletesebb és hasznos információt a következő oldalon mutatunk!

hirdetes

 

Tolódnak a programok Balatonfüreden!

 

Adott tehát a két esemény, melyre minden várakozás szerint több ezer néző fog érkezni. A lelátókat már jóval korábban (június) fel kell építeni, ez természetesen nemzetközi előírás. is.  Egészen fantasztikus lesz a lelátó látványa is, mivel az 1500 nézőt befogadó nézőtér a  rózsa kerttől egészen a fastégig fog majd benyúlni. A lelátó egy része így a víz felett lesz, mivel a nézők így még közelebb lehetnek majd az eseményekhez. 

 

A sétányon kell ettől függetlenül felépíteni majd a pavilonokat, tehát a tömeg azokban a napokban még a szokásosnál is nagyobb lesz. Hogy mindezt még fokozzuk, említsük meg, hogy a Tagore sétány bizonyos része még le is lesz zárva, a lelátót pedig természetesen csak a szenior verseny után fogják lebontani. 

hirdetes

 

 

De nem csak a Borheteket érinti a két vb, mivel a július 6-9. között zajló Kékszalag verseny díjkiosztója a sétány helyett várhatóan a Gyógy téren lesz például. A Borhetek tehát a csúszás ellenére továbbra is három hetes lesz, így ismét összejöhet a tavalyi 160 000-es közönség, ami az előző évben is megvolt. 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Exkluzív rendezvényhelyszín

Exkluzív rendezvényhelyszín olyan hely a különféle rendezvények megtartásakor, ahol... Tovább

Keszthely - BAHART Vitorláskikötő

Keszthely BAHART Vitorláskikötő bemutatása A Keszthelyi Vitorláskikötő a Balaton egyik... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 150

Átlagos értékelés: 5.0

Balaton