Tolódnak a Füredi programok

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Egy héttel később lesznek a Füredi borhetek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Egy héttel később lesznek a Füredi borhetek


2017/04/06

A szokásosnál egy héttel később fognak kezdődni a Borhetek Balatonfüreden. Hogy miért? Mert a nyár legnagyobb eseménye, a Budapesti vízes világbajnokság eseményei közül egy itt, Balatonfüreden kerül megrendezésre. 

 

Tolódnak a programok Balatonfüreden!

A világbajnokság eseményei július 14-től 30-ig tartanak, de Balatonfüreden csak 15 és 21 között lesznek versenyszámok. Ez azonban pont elég ahhoz, hogy tolódjon az egész nyár a városban. Illetve ez még nem is lenne annyira elég, de a FINA Master Világbajnokság eseményei közül is lesznek itt versenyszámok. Ez már nem a “rendes” mezőnyt jelenti, hanem azon sportolók megmérettetése ez, akik már visszavonultak a profi sporttól, de még mindig aktívak. Füreden ez augusztus 10 és 12 között lesz aktuális.

 

 

Gyakorlatban tehát ez azt jelenti, hogy a szokásosnál egy héttel később fognak elkezdődni a Borhetek. 2017-ben augusztus 13 lesz az esemény első napja és szeptember 3 az utolsó. Hogy miért nem lehet mindent megtartani a szokásos időpontban? Mert ezt logisztikailag nagyon nehéz kivitelezni. További részletesebb és hasznos információt a következő oldalon mutatunk!

 

Tolódnak a programok Balatonfüreden!

 

Adott tehát a két esemény, melyre minden várakozás szerint több ezer néző fog érkezni. A lelátókat már jóval korábban (június) fel kell építeni, ez természetesen nemzetközi előírás. is.  Egészen fantasztikus lesz a lelátó látványa is, mivel az 1500 nézőt befogadó nézőtér a  rózsa kerttől egészen a fastégig fog majd benyúlni. A lelátó egy része így a víz felett lesz, mivel a nézők így még közelebb lehetnek majd az eseményekhez. 

 

A sétányon kell ettől függetlenül felépíteni majd a pavilonokat, tehát a tömeg azokban a napokban még a szokásosnál is nagyobb lesz. Hogy mindezt még fokozzuk, említsük meg, hogy a Tagore sétány bizonyos része még le is lesz zárva, a lelátót pedig természetesen csak a szenior verseny után fogják lebontani. 

 

 

De nem csak a Borheteket érinti a két vb, mivel a július 6-9. között zajló Kékszalag verseny díjkiosztója a sétány helyett várhatóan a Gyógy téren lesz például. A Borhetek tehát a csúszás ellenére továbbra is három hetes lesz, így ismét összejöhet a tavalyi 160 000-es közönség, ami az előző évben is megvolt. 

 


BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Háromnegyedszél

Háromnegyedszél - a menetirány és látszólagos szél által bezárt szög nagyobb 90 foknál

Kalóz

A Kalóz kétszemélyes, biztonságos jolle. Versenyzéskor ketten használják, de ideális...

Elegáns rendezvényhelyszín Budapesten

A Világ Legszebb Kávéházában joggal érezheti úgy az ember, hogy megtalálta rendezvényének...

Csapatépítés helyszín Alsóörs

Csapatépítés a Balatonon, öt perce az alsóörsi Balaton parttól és strandtól, gyönyörű...

Balatonőszöd Kormányüdülő Kikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Kormányüdülő kikötője...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.