Exkluzív gálavacsorák Budapesten!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Szervezz Te is sikeres gálavacsorák meghökkentő helyszíneken!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szervezz Te is sikeres gálavacsorák meghökkentő helyszíneken!


2015/07/08

Egy tavalyi történetet szeretnék veletek megosztani, amikor is nagyon sokat töprengtem azon, hogy mi is lenne az ideális helyszíne az éves gálavacsoránknak. A meghívók ugyan még nem voltak küldve, de nagyon sokan érdeklődtek már, hogy mikor kerül megrendezésre az esemény. Az elmúlt évek visszajelzései alapján, bártan kijelenthetjük sikeres esteket zárunk. Neki fogtunk hát a tökéketes rendezvény előkészítésének. 

Exkluzív gálavacsora elképesztő köntösben!

 

Ahogy tudjátok az üzleti élet egyik legmeghatározóbb pontja lehet egy ilyen vacsora, hisz minden partnerünk tiszteletét teszi az eseményen és bemutatjuk saját és munkatársaink éves eredményeit is. Nem fér hozzá kétség, az üzleti életet az ismeretségek tartják mozgásban ezért elsődleges célunk volt, a partnerek kényelmét szolgáló luxus körülményeket felkutatni, ezzel is elősegítve a kellemesnek ígérkező beszélgetések.

 

Rendezvényszervezés felsőfokon? A tökéletes helyszín exkluzív gálavacsorához!

 

Az üzleti élet egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eszköze a kiváló kommunikációs képesség és az, hogy mennyire tiszteljük partnerünket és munkatársainkat. A szervezés során arra törekedtünk, hogy ennek megfelelően egy színvonalas és exkluzív környezetet, rendezvényhelyszínt tudjunk biztosítani az eseménynek. Az egyik cégvezető barátom ajánlotta a Magyar Tudományos Akadémia székházában üzemelő Catering csapatát. Korábban részt vett egy általuk menedzselt üzleti vacsorán és elégedett volt a színvonalas szervezéssel. Így hát, mi is felkértük őket. Az egyeztetés során hirtelen 8 helyszín lehetőséggel találtuk magunkat szembe, nehéz volt eldönteni, de végül a Szépművészeti Múzeum mellett döntöttünk, ahol a Márvány, Barokk és Reneszánsz csarnok közül választhattunk.

 

 

A Hősök tere és a Városliget varázslatos környezete a Múzeum festői bejárata valódi exkluzív élményt nyújt a vendégek számára - részben meg is győztük magunkat választásunk tökéletességéről - és még nem esett szó a vacsora különlegességeiről, melyet a Magyar Tudományos Akadémia székházában üzemelő Akadémia Klub és Étterem séfje készítette el.

 

 

Az épület gyönyörű termei az protokoll és a díszösszejövetelek legkedveltebb helyszínei közé tartoznak, mely 100 - 500 fős díszétkeztetésnek válhat páratlan otthonává - árulta el nekünk a rendezvény igazgató. Választásunk az előkelő Reneszánsz teremre esett, mely 300 fő befogadóképességével nagyszerű lehetőségként kíánálkozott. 

 


érdekességek



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Algagátló festék

Különleges, a hajó vízvonal alatti részeire való festék, mely megakadályozza a vízi...

Keszthely - BAHART Vitorláskikötő

Keszthely BAHART Vitorláskikötő bemutatása A Keszthelyi Vitorláskikötő a Balaton egyik...

Sátras esküvő

Manapság egyre népszerűbbek a sátras esküvők, hiszen a párok kezdik felismerni a benne rejlő...

Hosszú hétvége

Ha egy ünnep keddre vagy éppen csütörtökre esik, akkor az előtte lévő hétfőt vagy az...

Rék

Rék: Az árbóc hátradőlésének mértéke.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.