notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Exkluzív gálavacsorák Budapesten!

hirdetes

Szervezz Te is sikeres gálavacsorák meghökkentő helyszíneken!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy tavalyi történetet szeretnék veletek megosztani, amikor is nagyon sokat töprengtem azon, hogy mi is lenne az ideális helyszíne az éves gálavacsoránknak. A meghívók ugyan még nem voltak küldve, de nagyon sokan érdeklődtek már, hogy mikor kerül megrendezésre az esemény. Az elmúlt évek visszajelzései alapján, bártan kijelenthetjük sikeres esteket zárunk. Neki fogtunk hát a tökéketes rendezvény előkészítésének. 

Exkluzív gálavacsora elképesztő köntösben!

 

Ahogy tudjátok az üzleti élet egyik legmeghatározóbb pontja lehet egy ilyen vacsora, hisz minden partnerünk tiszteletét teszi az eseményen és bemutatjuk saját és munkatársaink éves eredményeit is. Nem fér hozzá kétség, az üzleti életet az ismeretségek tartják mozgásban ezért elsődleges célunk volt, a partnerek kényelmét szolgáló luxus körülményeket felkutatni, ezzel is elősegítve a kellemesnek ígérkező beszélgetések.

 

Rendezvényszervezés felsőfokon? A tökéletes helyszín exkluzív gálavacsorához!

 

Az üzleti élet egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eszköze a kiváló kommunikációs képesség és az, hogy mennyire tiszteljük partnerünket és munkatársainkat. A szervezés során arra törekedtünk, hogy ennek megfelelően egy színvonalas és exkluzív környezetet, rendezvényhelyszínt tudjunk biztosítani az eseménynek. Az egyik cégvezető barátom ajánlotta a Magyar Tudományos Akadémia székházában üzemelő Catering csapatát. Korábban részt vett egy általuk menedzselt üzleti vacsorán és elégedett volt a színvonalas szervezéssel. Így hát, mi is felkértük őket. Az egyeztetés során hirtelen 8 helyszín lehetőséggel találtuk magunkat szembe, nehéz volt eldönteni, de végül a Szépművészeti Múzeum mellett döntöttünk, ahol a Márvány, Barokk és Reneszánsz csarnok közül választhattunk.

hirdetes

 

 

A Hősök tere és a Városliget varázslatos környezete a Múzeum festői bejárata valódi exkluzív élményt nyújt a vendégek számára - részben meg is győztük magunkat választásunk tökéletességéről - és még nem esett szó a vacsora különlegességeiről, melyet a Magyar Tudományos Akadémia székházában üzemelő Akadémia Klub és Étterem séfje készítette el.

hirdetes

 

 

Az épület gyönyörű termei az protokoll és a díszösszejövetelek legkedveltebb helyszínei közé tartoznak, mely 100 - 500 fős díszétkeztetésnek válhat páratlan otthonává - árulta el nekünk a rendezvény igazgató. Választásunk az előkelő Reneszánsz teremre esett, mely 300 fő befogadóképességével nagyszerű lehetőségként kíánálkozott. 

 

 

Budapest az elit rendezvények otthona! Szervezz exkluzív gálavacsorát!

 

Az Akadémia Klub és Étterem séfje a klasszikus eleganciát megtestesítő gasztronómia világába vezetett be minket a gálaestre szánt étlap bemutatása során. Tökéletes egységre törekedett, mely mind a hagyományos magyar, mind nemzetközi irányzatokat hivatott a vendégek asztalára varázsolni. Az est további fényét emeli, hogy összesen 80 fős felszolgáló csapatot biztosítottak a vacsorára.

 

 

A garconok udvarias előzékeny felszolgálás mellett lesték vendégeink kívánságát, mely egy ilyen kaliberű esemény során úgy gondolom természetes, de szerettem volna hangsúlyozni, hogy ez az első osztályú felszolgálás, amit tapasztalhattunk a rendezvényünket az elit kategóriába emelte. Röviden összefoglalva az Akadémia Catering csapatánál a szervezési idő alig pár hét volt, a szolgáltatás és kommunikáció minősége színvonalas és, ahogy sejhetitek a rendezvény megszervezése és lebonyolítása közben is profi, felkészült csapatmunkával találkozhattunk, melynek a rendezvény sikerességét is köszönhetjük. 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Hafenmeister

Hafenmeister (ejtsd:háfenmájszter): kikötőmester Tovább

Hajótest szélessége

A hajótest szélessége a hajótest legnagyobb, keresztirányban és vízszintesen mért mérete... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 167

Átlagos értékelés: 4.7

érdekességek