notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Exkluzív gálavacsorák Budapesten!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Szervezz Te is sikeres gálavacsorák meghökkentő helyszíneken!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szervezz Te is sikeres gálavacsorák meghökkentő helyszíneken!


2015/07/08

Egy tavalyi történetet szeretnék veletek megosztani, amikor is nagyon sokat töprengtem azon, hogy mi is lenne az ideális helyszíne az éves gálavacsoránknak. A meghívók ugyan még nem voltak küldve, de nagyon sokan érdeklődtek már, hogy mikor kerül megrendezésre az esemény. Az elmúlt évek visszajelzései alapján, bártan kijelenthetjük sikeres esteket zárunk. Neki fogtunk hát a tökéketes rendezvény előkészítésének. 

Exkluzív gálavacsora elképesztő köntösben!

 

Ahogy tudjátok az üzleti élet egyik legmeghatározóbb pontja lehet egy ilyen vacsora, hisz minden partnerünk tiszteletét teszi az eseményen és bemutatjuk saját és munkatársaink éves eredményeit is. Nem fér hozzá kétség, az üzleti életet az ismeretségek tartják mozgásban ezért elsődleges célunk volt, a partnerek kényelmét szolgáló luxus körülményeket felkutatni, ezzel is elősegítve a kellemesnek ígérkező beszélgetések.

 

Rendezvényszervezés felsőfokon? A tökéletes helyszín exkluzív gálavacsorához!

 

Az üzleti élet egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eszköze a kiváló kommunikációs képesség és az, hogy mennyire tiszteljük partnerünket és munkatársainkat. A szervezés során arra törekedtünk, hogy ennek megfelelően egy színvonalas és exkluzív környezetet, rendezvényhelyszínt tudjunk biztosítani az eseménynek. Az egyik cégvezető barátom ajánlotta a Magyar Tudományos Akadémia székházában üzemelő Catering csapatát. Korábban részt vett egy általuk menedzselt üzleti vacsorán és elégedett volt a színvonalas szervezéssel. Így hát, mi is felkértük őket. Az egyeztetés során hirtelen 8 helyszín lehetőséggel találtuk magunkat szembe, nehéz volt eldönteni, de végül a Szépművészeti Múzeum mellett döntöttünk, ahol a Márvány, Barokk és Reneszánsz csarnok közül választhattunk.

 

 

A Hősök tere és a Városliget varázslatos környezete a Múzeum festői bejárata valódi exkluzív élményt nyújt a vendégek számára - részben meg is győztük magunkat választásunk tökéletességéről - és még nem esett szó a vacsora különlegességeiről, melyet a Magyar Tudományos Akadémia székházában üzemelő Akadémia Klub és Étterem séfje készítette el.

 

 

Az épület gyönyörű termei az protokoll és a díszösszejövetelek legkedveltebb helyszínei közé tartoznak, mely 100 - 500 fős díszétkeztetésnek válhat páratlan otthonává - árulta el nekünk a rendezvény igazgató. Választásunk az előkelő Reneszánsz teremre esett, mely 300 fő befogadóképességével nagyszerű lehetőségként kíánálkozott. 

 
 

Budapest az elit rendezvények otthona! Szervezz exkluzív gálavacsorát!

 

Az Akadémia Klub és Étterem séfje a klasszikus eleganciát megtestesítő gasztronómia világába vezetett be minket a gálaestre szánt étlap bemutatása során. Tökéletes egységre törekedett, mely mind a hagyományos magyar, mind nemzetközi irányzatokat hivatott a vendégek asztalára varázsolni. Az est további fényét emeli, hogy összesen 80 fős felszolgáló csapatot biztosítottak a vacsorára.

 

 

A garconok udvarias előzékeny felszolgálás mellett lesték vendégeink kívánságát, mely egy ilyen kaliberű esemény során úgy gondolom természetes, de szerettem volna hangsúlyozni, hogy ez az első osztályú felszolgálás, amit tapasztalhattunk a rendezvényünket az elit kategóriába emelte. Röviden összefoglalva az Akadémia Catering csapatánál a szervezési idő alig pár hét volt, a szolgáltatás és kommunikáció minősége színvonalas és, ahogy sejhetitek a rendezvény megszervezése és lebonyolítása közben is profi, felkészült csapatmunkával találkozhattunk, melynek a rendezvény sikerességét is köszönhetjük. 

 érdekességekKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Top

Az árboc csúcsa.

Hétvége Bécsben

Hétvége Bécsben

Hafenmeister

Hafenmeister (ejtsd:háfenmájszter): kikötőmester

Centomiglia

Centomiglia vitorlás verseny történet Az első Centomigliát a Circolo Vela Gargnano...

Kenese - Balatonfői Yacht Club (BFYC)

A  Kenesei Balatonfői Yacht Club Vitorláskikötő bemutatása: A Balaton keleti...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!