notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A Genua Vitorlásklub tagtoborzó estjét 2012. május 22-én tartotta. Az eseményt a XI. Genua Kupáról szóló beszámoló és neves előadók színesítették.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Genua Vitorlásklub, az újratalálkozó

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Genua Vitorlásklub, az újratalálkozó


2012/06/06
István Beatrix

Május 22.-én egy hangulatos budai belvárosi sörözőben tartotta a klubéletet újra-indítani hívatott, újraalakuló ülését a Geuna vitorlás klub. Az összejövetelen két előadás és a XI. Geuna Kupáról készült képek és videók megtekintése is helyet kapott.

Genua Vitorlásklub

XI. Genua Kupa beszámoló

 

Kedden délután ötkor kissé esős időben kezdődött el az összejövetel, ami néhányakat sajnos elrettentett. Ennek ellenére a résztvevők remek találkozón vehettek részt. A hangulatot az előző heti Geuna Kupáról, a klub háziversenyéről készült videó megtekintése adta meg. A Törökországban és Görögországban megrendezett verseny csodálatos volt, jobbnál jobb felvé-telek készültek, és izgalmas történetek hangzottak el a beszélgetések alatt. Ilyenek voltak pél-dául a jégesővel tarkított viharba került hajó esete, vagy az esti szórakozás látványos fürdővel végződött sztorija.

 

Szeretne egy élvonalbeli amerikai karórát? Ide kattintva megnézheti 2012-es választékunkat! 

 

Tuss Miklós és Csuri Zoltán színesítette az estét
A videó után két előadást kísérhettek figyelemmel a jelenlévők. Az első Tuss Miklós és az Atlanti óceánon való átkelésének érdekes, bonyodalmakkal teli története volt. Megtud-hattuk többek között, hogy egyáltalán honnan származott az átkelés ötlete, milyen kalandosan jutottak hajóhoz, illetve azzal az induló kikötőbe. Majd a tengeren töltött idő tanulságos törté-néseiből okulhatott a hallgatóság. A második előadást a versenyszabályokról és azoknak gya-korlati alkalmazásáról Csuri Zoltán tartotta. Személyes élményeken keresztül mondta el, mikor miképpen kell kezelni a szabályokat vagy éppen a versenytársakat, és milyen különleges helyzetek fordulhatnak elő. Mindkét előadás rengeteg tanulsággal szolgált a megjelent amatőr vitorlázóknak.

 

Genua Vitorlásklub következő találkozó


Az este kötetlen beszélgetéssel egybekötött vacsorával végződött, ahol már a fentebb említett történetek is elmesélésre kerültek. A klub vezetői több hasonló összejövetel rendezését is tervbe vették, hogy a klubtagok és a meghívott előadók megoszthassák élményeiket és tapasztalataikat.Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Rendezvényhelyszín Budapesten

A rendezvények esetében különösen fontos, hogy megfelelő helyszínt találjunk. Egy rosszul...

Traveller

Traveller - a munkapad speciális fajtája, könnyen állítható

Flottavitorlázás

Flottavitorlázás során több hajó, képzett szkipperekkel járnak be azonos útvonalat,...

MTB kerékpár

MTB kerékpár

Felhúzókötél

A hajó vitorlázatát az árbocra felhúzókötelekkel oldják meg. a nagyvitorlát a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!