A Genua Vitorlásklub tagtoborzó estjét 2012. május 22-én tartotta. Az eseményt a XI. Genua Kupáról szóló beszámoló és neves előadók színesítették.

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Genua Vitorlásklub, az újratalálkozó

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Genua Vitorlásklub, az újratalálkozó


2012/06/06

Május 22.-én egy hangulatos budai belvárosi sörözőben tartotta a klubéletet újra-indítani hívatott, újraalakuló ülését a Geuna vitorlás klub. Az összejövetelen két előadás és a XI. Geuna Kupáról készült képek és videók megtekintése is helyet kapott.

Genua Vitorlásklub

XI. Genua Kupa beszámoló

 

Kedden délután ötkor kissé esős időben kezdődött el az összejövetel, ami néhányakat sajnos elrettentett. Ennek ellenére a résztvevők remek találkozón vehettek részt. A hangulatot az előző heti Geuna Kupáról, a klub háziversenyéről készült videó megtekintése adta meg. A Törökországban és Görögországban megrendezett verseny csodálatos volt, jobbnál jobb felvé-telek készültek, és izgalmas történetek hangzottak el a beszélgetések alatt. Ilyenek voltak pél-dául a jégesővel tarkított viharba került hajó esete, vagy az esti szórakozás látványos fürdővel végződött sztorija.

 

Szeretne egy élvonalbeli amerikai karórát? Ide kattintva megnézheti 2012-es választékunkat! 

 

Tuss Miklós és Csuri Zoltán színesítette az estét


A videó után két előadást kísérhettek figyelemmel a jelenlévők. Az első Tuss Miklós és az Atlanti óceánon való átkelésének érdekes, bonyodalmakkal teli története volt. Megtud-hattuk többek között, hogy egyáltalán honnan származott az átkelés ötlete, milyen kalandosan jutottak hajóhoz, illetve azzal az induló kikötőbe. Majd a tengeren töltött idő tanulságos törté-néseiből okulhatott a hallgatóság. A második előadást a versenyszabályokról és azoknak gya-korlati alkalmazásáról Csuri Zoltán tartotta. Személyes élményeken keresztül mondta el, mikor miképpen kell kezelni a szabályokat vagy éppen a versenytársakat, és milyen különleges helyzetek fordulhatnak elő. Mindkét előadás rengeteg tanulsággal szolgált a megjelent amatőr vitorlázóknak.

 

Genua Vitorlásklub következő találkozó


Az este kötetlen beszélgetéssel egybekötött vacsorával végződött, ahol már a fentebb említett történetek is elmesélésre kerültek. A klub vezetői több hasonló összejövetel rendezését is tervbe vették, hogy a klubtagok és a meghívott előadók megoszthassák élményeiket és tapasztalataikat.

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Üzleti rendezvényhelyszín

Az üzleti rendezvényhelyszín megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen a rendezvény...

Pöff

Pöffnek hívjuk a hirtelen szélerősödést, széllökéseket. A balatoni szelek nagyon pöffösek.

Üzleti vacsora Budapesten

Üzleti vacsora Budapesten, nem mindennapi környezetben? A Zsidai csoport éttermeiben megtalálod...

Scholtz 32

A Scholtz 32 vitorláshajó leírása (gyári adatok és leírás) A SCHOLTZ 32...

Bohém Étterem Budapest

A Pest Buda Bisztró étterem az egyik legjobb étterem Budapesten Különlegességét maga a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.