notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A Genua Vitorlásklub tagtoborzó estjét 2012. május 22-én tartotta. Az eseményt a XI. Genua Kupáról szóló beszámoló és neves előadók színesítették.

hirdetes

Genua Vitorlásklub, az újratalálkozó

István Beatrix
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Május 22.-én egy hangulatos budai belvárosi sörözőben tartotta a klubéletet újra-indítani hívatott, újraalakuló ülését a Geuna vitorlás klub. Az összejövetelen két előadás és a XI. Geuna Kupáról készült képek és videók megtekintése is helyet kapott.

Genua Vitorlásklub

XI. Genua Kupa beszámoló

 

Kedden délután ötkor kissé esős időben kezdődött el az összejövetel, ami néhányakat sajnos elrettentett. Ennek ellenére a résztvevők remek találkozón vehettek részt. A hangulatot az előző heti Geuna Kupáról, a klub háziversenyéről készült videó megtekintése adta meg. A Törökországban és Görögországban megrendezett verseny csodálatos volt, jobbnál jobb felvé-telek készültek, és izgalmas történetek hangzottak el a beszélgetések alatt. Ilyenek voltak pél-dául a jégesővel tarkított viharba került hajó esete, vagy az esti szórakozás látványos fürdővel végződött sztorija.

 

Szeretne egy élvonalbeli amerikai karórát? Ide kattintva megnézheti 2012-es választékunkat! 

hirdetes

 

Tuss Miklós és Csuri Zoltán színesítette az estét


A videó után két előadást kísérhettek figyelemmel a jelenlévők. Az első Tuss Miklós és az Atlanti óceánon való átkelésének érdekes, bonyodalmakkal teli története volt. Megtud-hattuk többek között, hogy egyáltalán honnan származott az átkelés ötlete, milyen kalandosan jutottak hajóhoz, illetve azzal az induló kikötőbe. Majd a tengeren töltött idő tanulságos törté-néseiből okulhatott a hallgatóság. A második előadást a versenyszabályokról és azoknak gya-korlati alkalmazásáról Csuri Zoltán tartotta. Személyes élményeken keresztül mondta el, mikor miképpen kell kezelni a szabályokat vagy éppen a versenytársakat, és milyen különleges helyzetek fordulhatnak elő. Mindkét előadás rengeteg tanulsággal szolgált a megjelent amatőr vitorlázóknak.

hirdetes

 

Genua Vitorlásklub következő találkozó


Az este kötetlen beszélgetéssel egybekötött vacsorával végződött, ahol már a fentebb említett történetek is elmesélésre kerültek. A klub vezetői több hasonló összejövetel rendezését is tervbe vették, hogy a klubtagok és a meghívott előadók megoszthassák élményeiket és tapasztalataikat.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 249

Átlagos értékelés: 4.7