notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gyakornokok voltak a Facebooknál és felejthetetlen élményekkel lettek gazdagabbak

hirdetes

Gyakornokok voltak a Facebooknál, felejthetetlen élményekkel gazdagodtak!

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

"Csak" gyakornokok voltak, de a havi fizetésük körülbelül 1,5 millió forintnak felelt meg. De ez még csak a kezdet! Úgy látszik, a Facebooknál tényleg kolbászból van a kerítés:)

Gyakornokok voltak a Facebooknál

Elizabeth Gregory és Patricia McKenzie gyakornokként dolgoztak a Facebooknál, de ott olyan élményekben volt részük, amit még álmaikban se gondolták volna, hogy velük ez megtörténhet. Így hát meg is osztották tapasztalataikat a világgal.

 

A pozitív élmények ott kezdődnek, hogy a gyakornoki fizetés havi 5600 ezer dollár volt, ami körülbelül másfél millió forintnak felel meg. A munkakörnyezet, ahol dolgoztak, pedig olyan kellemes volt, hogy szinte otthon érezték magukat. Ez annak is köszönhető, hogy a dolgozók saját igényeik szerint alakították ki a az épület belső terét, ami azt jelenti, hogy minden egyes alkalmazottnak külön-külön volt beleszólása a dolgokba. Talán ez is az oka annak, hogy az épület rendkívül színes és változatos lett, minden egyes iroda egy más világ, amikben a dolgozók személyisége tükröződik vissza.

Gyakornokok voltak a Facebooknál

A gyakornokok szerint a munkahely hangulata inkább a kollégiumokéhoz hasonlít, még annak ellenére is, hogy sokat várnak el tőlük. A vezérigazgató is be szokott ugrani, hogy elvegyüljön az alkalmazottak között, viszont megjelenését egyáltalán nem kíséri fagyos hangulat, mint ahogy az általában lenni szokott. Ugyanis a nagyfőnök maga Zuckerberg, akivel a dolgozók túlnyomó többbsége, vagyis 93 százaléka maximálisan elégedett.

 

Úgy látszik, Zuckerbergnek különös tehetsége van ahhoz, hogy hidat építsen az emberek között. Az egy dolog, hogy nagy teljesítményt vár el az alkalmazottaktól, de véleménye szerint ez csakis úgy kivitelezhető, ha a dolgozók jól érzik magukat abban a környezetben, ahol az életük nagy részét töltik, vagyis a munkahelyükön. Ezért elsősorban arra törekedett, hogy összehozzon egy jó csapatot. Az egyik interjúban azt mondta, hogy olyan embereket keresett, akiknél ő maga is szívesen dolgozna. Úgy látszik, ez a stratégia nagyon is bevált, mert egy földi paradicsomot teremtett.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Szigliget - Hajóállomás BH Zrt.

Szigliget Hajóállomás BH Zrt. Vitorláskikötő tudnivalók A Balaton... Tovább

Inzulinrezisztencia

  Inzulin rezisztens állapotban az adott inzulin jelre bekövetkező... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 116

Átlagos értékelés: 5.0

kreatív