notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gyakornokok voltak a Facebooknál és felejthetetlen élményekkel lettek gazdagabbak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Gyakornokok voltak a Facebooknál, felejthetetlen élményekkel gazdagodtak!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Gyakornokok voltak a Facebooknál, felejthetetlen élményekkel gazdagodtak!


2015/05/29
Petra

"Csak" gyakornokok voltak, de a havi fizetésük körülbelül 1,5 millió forintnak felelt meg. De ez még csak a kezdet! Úgy látszik, a Facebooknál tényleg kolbászból van a kerítés:)

Gyakornokok voltak a Facebooknál
Elizabeth Gregory és Patricia McKenzie gyakornokként dolgoztak a Facebooknál, de ott olyan élményekben volt részük, amit még álmaikban se gondolták volna, hogy velük ez megtörténhet. Így hát meg is osztották tapasztalataikat a világgal.

 

A pozitív élmények ott kezdődnek, hogy a gyakornoki fizetés havi 5600 ezer dollár volt, ami körülbelül másfél millió forintnak felel meg. A munkakörnyezet, ahol dolgoztak, pedig olyan kellemes volt, hogy szinte otthon érezték magukat. Ez annak is köszönhető, hogy a dolgozók saját igényeik szerint alakították ki a az épület belső terét, ami azt jelenti, hogy minden egyes alkalmazottnak külön-külön volt beleszólása a dolgokba. Talán ez is az oka annak, hogy az épület rendkívül színes és változatos lett, minden egyes iroda egy más világ, amikben a dolgozók személyisége tükröződik vissza.

Gyakornokok voltak a Facebooknál

A gyakornokok szerint a munkahely hangulata inkább a kollégiumokéhoz hasonlít, még annak ellenére is, hogy sokat várnak el tőlük. A vezérigazgató is be szokott ugrani, hogy elvegyüljön az alkalmazottak között, viszont megjelenését egyáltalán nem kíséri fagyos hangulat, mint ahogy az általában lenni szokott. Ugyanis a nagyfőnök maga Zuckerberg, akivel a dolgozók túlnyomó többbsége, vagyis 93 százaléka maximálisan elégedett.

 

Úgy látszik, Zuckerbergnek különös tehetsége van ahhoz, hogy hidat építsen az emberek között. Az egy dolog, hogy nagy teljesítményt vár el az alkalmazottaktól, de véleménye szerint ez csakis úgy kivitelezhető, ha a dolgozók jól érzik magukat abban a környezetben, ahol az életük nagy részét töltik, vagyis a munkahelyükön. Ezért elsősorban arra törekedett, hogy összehozzon egy jó csapatot. Az egyik interjúban azt mondta, hogy olyan embereket keresett, akiknél ő maga is szívesen dolgozna. Úgy látszik, ez a stratégia nagyon is bevált, mert egy földi paradicsomot teremtett.kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kielwasser

Kielwasser - farvíz

Brise

Brise ( ejtsd : bríz ) - könnyü szél

Hajófenék

A hajófenék a hajótest vízalatti része.

Esküvőhelyszín Budapest

A nagy napra megtalálni a megfelelő helyszínt nem egyszerű, hiszen rengeteg szempontot...

Inzulinrezisztencia

  Inzulin rezisztens állapotban az adott inzulin jelre bekövetkező...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!