notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Megdöbbentő, mennyire könnyű elrabolni egy gyereket! - Kísérlet

hirdetes

Ennyire könnyű elrabolni egy gyereket

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Mostanában tele van a média félelemkeltő hírekkel, amik vagy igazak, vagy nem. Az viszont biztos, hogy gyerekrablók mindig is voltak, vannak és lesznek, főleg ott, ahol nagy a szegénység. De talán sokkal rafináltabbak, mint gondoljuk.

Gyerekrabló

Mostanában tele van az internet félelemkeltő hírekkel. Észak-Magyarországon egy fekete autótól rettegnek, ami állítólag fiatal lányokra és gyerekekre vadászik. De már hallhattunk híreket olyan telefonra tölthető alkalmazásról is, ami kicsalja a gyerekekből a lakcímüket. Hogy ebből mi igaz és mi nem, az egy nagyon jó kérdés, viszont gyerekrablók mindig is voltak, vannak és lesznek, főleg azokon a környékeken, ahol nagy a szegénység. Most egy olyan videót láthattok, ami azt mutatja be, hogy mennyire könnyű elrabolni egy gyereket. A videót Joey Salads készítette.

 

Mindannyian voltunk gyerekek és mindannyiunkat féltettek, ezért részesültünk abban a figyelmeztetésben, hogy ne álljunk szóba idegenekkel, és főleg akkor ne, ha megáll mellettünk egy autóval és cukorkával kínál. Szerintem ez a mai gyerekekkel sincs másképp. Viszont úgy látszik, a gyerekrablók sokkal rafináltabbak, mint gondoltuk, a gyerekek pedig akármennyire is túlféltjük őket, attól még naivak, hiszékenyek és befolyásolhatóak maradnak, hisz nagyon keveset tapasztaltak az életből.

 

A videó lényegében egy kísérlet, amibe beavatták a szülőket is. Az eredmény pedig megdöbbentő lett. Ha lapoztok egyet, megtudhatjátok.

 

Gyerekrabló

Joey Salads egy hatásos kísérlettel bizonyította be, hogy mennyire könnyű elrabolni egy gyereket. Nem kell hozzá más, csak egy aranyos kiskutya. A videó főszereplője egy férfi a kezében egy kiskutyával, aki a játszótéren odamegy a gyerekekhez, megmutatja nekik az állatot és elcsalja őket azzal az ígérettel, hogyha vele mennek, még több aranyos kiskutyát fog neki mutatni. Szerintetek hány halacska kapta be a horgot? A videó készítői előtte felkeresték a gyerekek szüleit és a beleegyezésüket kérték abba, hogy a gyerekeik részt vegyenek ebben a kísérletben, amit videóra is vesznek. A szülők egytől-egyig szentül meg voltak róla győződve, hogy az ő gyerekük nem fog kisétálni a játszótérről egy idegen férfival. Szerintetek hányan tévedtek? Érdemes megnézni ezt a videót:

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 166

Átlagos értékelés: 4.9

kreatív