Balatonfenyvesen gyerekbarát kikötő épült

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Létezik gyerekbarát kikötő, szállás és étterem a Balaton parton? Utánajártunk!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Létezik gyerekbarát kikötő, szállás és étterem a Balaton parton? Utánajártunk!


2017/09/18

 

Így a 21. században, a technika fejlődésével egyre inkább előtérbe kerülnek olyan dolgok, melyek eddig a periférián voltak csupán. Ma már odafigyelünk olyan dolgokra, melyekre régebben nem. Gyerekbarát szállást, hotelt sokat találunk ma már, a Balaton partján azért nincs belőlük olyan sok. 

Gyerekbarát kikötő épült Balatonfenyvesen

Ma 30.000 ember vitrorlázik a Balatonon, utána jártunk, létezik-e olyan kikötő , ahol esetleg szálláslehetőség és étterem is van, mindez a gyerekek szabad energiájának lekötése mellett. Egy helyet találtunk, Balatonfenyvesen.

 

Tavaly adták át a Fenyves Yacht Clubot

Arról már hallottunk, hogy vannak éttermek, és hogy léteznek olyan hotelek a világon (és persze Magyarországon is), melyek gyerekbarátok. Ez a mai világban egyre inkább elfogadott. Na de hogy egy kikötő is az legyen? Erről ki hallott már? Márpedig létezik ilyen is. Legnagyobb büszkeségünkre ráadásul itt, nálunk, a Balatonon létesült az első ilyen. Hogy hol? Nem máshol, mint Balatonfenyvesen, a 2016-ban átadott Fenyves Yacht Club területén!

 

A Balaton legnagyobb és egyben legmodernebb kikötőjéről beszélünk személyében. A legkorszerűbb technológiával építették, melybe nem csak vitorlás hajók, de elektromos hajók is kiköthetnek.

 

Egy igazi élményközpont épült itt

Ez egy igazi élményközpont egyben. Nem csak a Hotel és kikötő van itt, hanem egy igazi élménycentrum is épült a területen.A kikötő egyik  különlegessége az, hogy a különleges vízforgató rendszer miatt lehetőség van a hajók téli vízentárolására, illetve a víz minősége ezen a területen kifogástalannak számít.

És hogy nem csak a hajókra és a hajósokra gondoltak a tervezésnél, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a számos gyermek – és családbarátbarát szolgáltatás.

 

Építettek egy fahajót a partra, ahol a gyerekek kiélvezhetik a hajózás élményét. Úgy csinálták meg, mint egy játékvárat, melyben a kicsik bátran szaladgálhatnak le, föl.. A legkisebbeket rugós játszóeszközökkel felszerelt játszótér várja.

 

Lett egy óriási, kitűnően gondozott füves rész is. Ott egyszerre rohangálhatnak a lurkók és bele tudják magukat élni a hamisítatlan balatoni hangulatba.

 

Játszótér épült a gyerekek részére

A hely tervezéskor valóban mindenre és mindenkire gondoltak.Csak javasolni tudjuk, hogy győződjön meg róla Ön is. Próbálják ki családjával együtt ezt a remek helyet, és kapcsolódjanak ki a Balaton partján gyermekeikkel!

 


BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kenese - Balatonfői Yacht Club (BFYC)

A  Kenesei Balatonfői Yacht Club Vitorláskikötő bemutatása: A Balaton keleti...

Hajófenék

A hajófenék a hajótest vízalatti része.

Algagátló festék

Különleges, a hajó vízvonal alatti részeire való festék, mely megakadályozza a vízi...

Louis Vuitton Trophy

Amerika Kupa 2010 mondd el Te is a véleményed itt!   Louis Vuitton Trophy A...

Félszeles vitorlázás

Félszeles vitorlázás során félszélben halad a hajó, a hajó hossztengelye a valóságos...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.