notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Balatonfenyvesen gyerekbarát kikötő épült

hirdetes

Létezik gyerekbarát kikötő, szállás és étterem a Balaton parton? Utánajártunk!

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Így a 21. században, a technika fejlődésével egyre inkább előtérbe kerülnek olyan dolgok, melyek eddig a periférián voltak csupán. Ma már odafigyelünk olyan dolgokra, melyekre régebben nem. Gyerekbarát szállást, hotelt sokat találunk ma már, a Balaton partján azért nincs belőlük olyan sok. 

Gyerekbarát kikötő épült Balatonfenyvesen

Ma 30.000 ember vitrorlázik a Balatonon, utána jártunk, létezik-e olyan kikötő , ahol esetleg szálláslehetőség és étterem is van, mindez a gyerekek szabad energiájának lekötése mellett. Egy helyet találtunk, Balatonfenyvesen. 

Tavaly adták át a Fenyves Yacht Clubot

 

Arról már hallottunk, hogy vannak éttermek, és hogy léteznek olyan hotelek a világon (és persze Magyarországon is), melyek gyerekbarátok. Ez a mai világban egyre inkább elfogadott. Na de hogy egy kikötő is az legyen? Erről ki hallott már? Márpedig létezik ilyen is. Legnagyobb büszkeségünkre ráadásul itt, nálunk, a Balatonon létesült az első ilyen. Hogy hol? Nem máshol, mint Balatonfenyvesen, a 2016-ban átadott Fenyves Yacht Club területén!

 

A Balaton legnagyobb és egyben legmodernebb kikötőjéről beszélünk személyében. A legkorszerűbb technológiával építették, melybe nem csak vitorlás hajók, de elektromos hajók is kiköthetnek.

hirdetes

 

Egy igazi élményközpont épült itt

 

Ez egy igazi élményközpont egyben. Nem csak a Hotel és kikötő van itt, hanem egy igazi élménycentrum is épült a területen.A kikötő egyik  különlegessége az, hogy a különleges vízforgató rendszer miatt lehetőség van a hajók téli vízentárolására, illetve a víz minősége ezen a területen kifogástalannak számít.

És hogy nem csak a hajókra és a hajósokra gondoltak a tervezésnél, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a számos gyermek – és családbarátbarát szolgáltatás.

(Fotó: Emődi Gábor)

 

hirdetes

Építettek egy fahajót a partra, ahol a gyerekek kiélvezhetik a hajózás élményét. Úgy csinálták meg, mint egy játékvárat, melyben a kicsik bátran szaladgálhatnak le, föl.. A legkisebbeket rugós játszóeszközökkel felszerelt játszótér várja.

 

(Fotó: Emődi Gábor)

 

Lett egy óriási, kitűnően gondozott füves rész is. Ott egyszerre rohangálhatnak a lurkók és bele tudják magukat élni a hamisítatlan balatoni hangulatba.

 

Játszótér épült a gyerekek részére

 

 

A hely tervezéskor valóban mindenre és mindenkire gondoltak.Csak javasolni tudjuk, hogy győződjön meg róla Ön is. Erre mostanában a legalkalmasabb időpont a Budapest Boat show idején lesz, február 23 és 26 között. Ott felvonul a Fenyves Yacht Club is. Sőt egy külön akciót is hirdetnek a rendezvényre! Amennyiben ezt a kupont kinyomtatják és bérelnek vagy vesznek egy hajókikötőt a Club területén, akkor garantáltan kapnak egy három nap, két éjszakára szóló szálláslehetőséget a Fenyves Yact Club Hotelben, melyben 18, magasan felszerelt szoba várja egész évben a vendégeket. Ezt nevezik igazán kecsegtető ajánlatnak, igaz?

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Alsó szem

Alsó szem: A vitorla alsó sarkára szerelt szem, ringli a sarok rögzítésére. Tovább

Baum

Baum: Nagyjából vízszintesen üzemelő rúd, profil, mely az adott vitorla alsó élének... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 153

Átlagos értékelés: 4.9

Balaton