gyógynövény

Kövess minket facebookon!
Főoldal > DIAMOND HERBAL - A 8 éve elvetett magok kikelnek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

DIAMOND HERBAL - A 8 éve elvetett magok kikelnek


2013/07/11

Előző cikkekben már sokan olvastak a DIAMOND HERBAL termékcsaládról mely a közel jövőben, hazánkban is forgalomba kerülhet és megalkotói szerint nagy sikert fog aratni, azért mert 100% gyógynövény tartalommal kerül gyártósorra legkisebb mértékben sem tartalmazva kivonatokat ill egyéb vegyi csodákat. 

gyógynövény

A gyilkos stressz elleni védekezés

 
Természetesen bőséges információ lesz róla az érdeklődők számára a hamarosan elkészülő honlapunkon is. Alkotói Kínában élnek és teljes mértékben tapasztalták, hogy a gyógynövények különféle keverékének használata igen jótékony hatással van az emberi szervezetre ez által a tudatra és DNS szinten beépülnek folyamatos fogyasztás mellett. (Abból vagyunk, amit megeszünk) Megelőzhető velük bármilyen betegség, amit nyilván már nagyon sokan hallottak, így nem új senki számára, hogy a stressz a szorongás, - ami felgyorsult világunkban már minden napos - okozzák 70%-ban betegségeinket. 
 

A termék megalkotói - a kutatócsoport

 
Nos ez a kis kutató csoport erre tette fel az életét, hogy termessze az ősidők óta létező gyógynövények csoportját és ezek keverékéből csodálatos készítményeket kreáljon. A régi időkben sámánvarázslók alkalmazták a gyógynövényeket a legszélesebb körben, akik köreiből néhány bölcs még ma is él PL: Kosztarikában és kis feltaláló csoportunk időnként hozzájuk fordul bölcs tanácsokért gyógynövényekkel kapcsolatosan, bár az ő tapasztalatuk és tudásuk is igen kimagasló gyógynövények és hatóanyagok terén, mégis meghallgatják a nagy bölcsek tanácsát. 
 

Gyógynövények mesteri keveréke

 
Nem is gondolnánk, hogy mekkora energia szintemelkedést és oldódást tud okozni néhány kiemelt gyógynövény mesteri keveréke, amelyre mondhatom, társadalmunknak igen nagy szüksége van. Persze nem állítom azt, hogy gyógynövények használata nélkül nem lehet leküzdeni a stresszt, de azt tudom, hogy a félelmek és a belénk nevelt programok igen csak akadályozhatnak a céljaink elérésében, és nem mindegy, hogy 20 év alatt oldjuk meg és egy nem épp jó érzésekkel megélt életben, vagy van valami, vagy valaki, aki segíthet ebben és egy csapásra megoldódik ez a probléma. Aki erre a segítségre nyitott úgy gondolom, érdemes élni vele. E termékkel az a legfőbb célunk, hogy az emberek visszatérjenek a gyógynövények mindennapos használatához, amely oly egyszerű de mégis elfelejtettük használni őket az utóbbi száz évben, főleg a gyógyszergyárak fekete és hazug uralma miatt… Felejtsük el a szintetikus gyógyszereket és térjünk vissza az egészséges zöld megoldásokhoz. Hiszen a természetben mindent megtalálsz, amire a szervezetednek szüksége lehet! 
 
Terveink szerint hamarosan Németországban, Romániában, Oroszországban és még néhány környező országban jelen lesz a termékünk. Minden bizonnyal nagy sikere lesz. 
 
 
 
 
 
 
 
Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Óvózászló

Piros zászló, mellyel versenyen jelezzük az ellenünk szabálytalankodó hajó és a zsûri...

Tréning helyszín

Egy tökéletes tréning helyszín távol helyezkedik el a város zajától, hiszen az előadások...

Reacher

Reacher: Könnyű anyagból szabott, nagy, háromszögletű vitorla, éles, félszeles menetekre.

Felhúzókötél

A hajó vitorlázatát az árbocra felhúzókötelekkel oldják meg. a nagyvitorlát a...

Szeksztáns

Tengeri csillagászati navigációnál használt tükrös szögmérő.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.