Biztonságguru - a tökéletes választás, ha széfet keresel!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Félted értékeidet? Vegyél egy széfet!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Félted értékeidet? Vegyél egy széfet!


2016/05/02

Sokan gondolkodunk rajta, hogy kell-e nekünk ilyen, igaz? Mire is használnánk, ha lenne? Használnánk egyáltalán bármire is? A válasz egyértelmű: igen. Lehet, hogy nem ez lesz az a része a házunknak, amit mindennap leporolgatunk, vagy árgus szemmel figyeljük, hogy minden rendben van-e vele, viszont ez pont azért is van, hogy ne kelljen ezt tennünk, hiszen helyettünk vigyáz azokra az értékeinkre, melyek csak egy tűz- és vízbiztos széfben lehetnek teljes biztonságban. 

Széfek minden mennyiségben

 

A legtöbben nem úgy költözünk be életünk első házába vagy lakásába, hogy nekünk most kell egy széf – és ez így is van jól, ez a természetes. Annyi mindennel kell ilyenkor foglalkozni, annyi minden van, ami lefoglalja az embert, hogy jó ideig eszébe sem jutna ilyesmi, azonban ha már költözünk, és esetleg fel is újítunk ezt-azt, már érdemes elgondolkodni azon, hogy ha értékeinket is szeretnénk 100%-os biztonságban tudni, mi lehet a legjobb hely?

 

Ha eszünkbe jut a széf, mint lehetséges verzió, a legjobb, ha tájékozódunk, hogy mekkorákat és milyen árfekvésben találhatunk a különböző üzletekben, vagy a szakértőknél. A legjobb, ha keresünk egy olyan céget, mely biztonsági felszerelésekkel foglalkozik, vagyis bizonyára hozzáértő és képzett emberektől tudhatunk meg fontos információkat arról, hogyan is érdemes tárolni ékszereinket, és egyéb felbecsülhetetlen tárgyainkat. 

 

Persze nem könnyű a választás, hiszen sokan foglalkoznak ilyesmivel, mégis egy kis segítséget jelenthet, ha ellátogatunk egy olyan weboldalra, ahol körülnézhetünk, hogy mégis miből tudunk választani, ha szeretnénk egy tűz- és vízbiztos széfet. Ha te is ezen töröd a fejed, kattintsd ide, és böngéssz kedvedre!

 

 

Lapozz a további érdekességekért!

 

 

 

 

Széfek minden mennyiségben

 

 

Nagyméretű tűz- és vízbiztos széfek

 

Mindegy, hogy mekkora, amit biztonságban szeretnénk tudni, ha egyszer az a fontos, hogy ne essen baja. Elkerülendő a káresetekben megrongálódó vagy megsemmisülő értékeket, jó, ha mihamarabb felkészül mindenki, hogy sajnos megeshet, hogy tűz üt ki a házban, és sem idő, se lehetőség nem lesz, hogy berohanjunk, és kimentsük ingóságainkat, ékszereinket, egyéb értékeinket – főleg, ha otthon sem vagyunk, amikor a baj történik. És ez még csak a kezdet...

 

Ha ugyanis tűzeset történik, nagy eséllyel megjelennek a tűzoltók is, akiknek az emberélet (és állat-) a legfontosabb, nem pedig az, hogy a nagyi aranykarkötőjével mi a helyzet. És ez így van jól. Ők az életet hivatottak megmenteni, mi viszont gondoskodhatunk arról, hogy emlékeinknek, értékeinknek se essen bántódása. 

Jobb félni, mint megijedni, tartja a mondás, így van? Vagyis készüljünk fel a legrosszabbra, és akkor nem történhet semmi probléma. 

 

Vannak tehát nagyméretű, magas biztonságfokozatú széfek, melyek tűz- és vízbiztosak, vagyis védelmet nyújtanak dokumentumaink, digitális adataink, ékszereink és egyéb értékeink számára.

 

Ezek 60%-kal nagyobb átmérőjű zárnyelvvel rendelkeznek, mint a hagyományos széfek, így hatékonyabb védelmet tudnak biztosítani az erőszakos kinyitás ellen. 

Emellett újraállítható digitális kombinációval kaphatóak, és így a tulajdonosuk tetszőleges alkalommal változtathatja meg kódját. A belső megvilágítás segítségével sötétben is könnyedén ki lehet nyitni a széfet, illetve kezelni a benne tároltakat.

Természetesen többféle méretben és extra funkciókkal, különböző tárolórekeszekkel kaphatóak a legjobb minőségű anyagokból. 

 

 

 


érdekességek kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Irodatakarítás Budapest

Irodatakarítás Budapest

Finn

Finn vitorlás hajó - 1952 óta töretlen A Finn Vitorlás Szövetség az 1952-es Helsinki...

Fordulás

A fordulás a szél felé történő csapás váltás.

Fonyód Túravitorlás Sportklub Kikötő

A Túravitorlás Sportklub fonyódi kikötője a Balaton nyugati medencéjének déli részén...

Cleat

Ugyanaz a jelentése, mint a Clemmnek: kötélszorító.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.