notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Biztonságguru - a tökéletes választás, ha széfet keresel!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Félted értékeidet? Vegyél egy széfet!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Félted értékeidet? Vegyél egy széfet!


2016/05/02
Kósa Krisztina

Sokan gondolkodunk rajta, hogy kell-e nekünk ilyen, igaz? Mire is használnánk, ha lenne? Használnánk egyáltalán bármire is? A válasz egyértelmű: igen. Lehet, hogy nem ez lesz az a része a házunknak, amit mindennap leporolgatunk, vagy árgus szemmel figyeljük, hogy minden rendben van-e vele, viszont ez pont azért is van, hogy ne kelljen ezt tennünk, hiszen helyettünk vigyáz azokra az értékeinkre, melyek csak egy tűz- és vízbiztos széfben lehetnek teljes biztonságban. 

Széfek minden mennyiségben

 

A legtöbben nem úgy költözünk be életünk első házába vagy lakásába, hogy nekünk most kell egy széf – és ez így is van jól, ez a természetes. Annyi mindennel kell ilyenkor foglalkozni, annyi minden van, ami lefoglalja az embert, hogy jó ideig eszébe sem jutna ilyesmi, azonban ha már költözünk, és esetleg fel is újítunk ezt-azt, már érdemes elgondolkodni azon, hogy ha értékeinket is szeretnénk 100%-os biztonságban tudni, mi lehet a legjobb hely?

 

Ha eszünkbe jut a széf, mint lehetséges verzió, a legjobb, ha tájékozódunk, hogy mekkorákat és milyen árfekvésben találhatunk a különböző üzletekben, vagy a szakértőknél. A legjobb, ha keresünk egy olyan céget, mely biztonsági felszerelésekkel foglalkozik, vagyis bizonyára hozzáértő és képzett emberektől tudhatunk meg fontos információkat arról, hogyan is érdemes tárolni ékszereinket, és egyéb felbecsülhetetlen tárgyainkat. 

 

Persze nem könnyű a választás, hiszen sokan foglalkoznak ilyesmivel, mégis egy kis segítséget jelenthet, ha ellátogatunk egy olyan weboldalra, ahol körülnézhetünk, hogy mégis miből tudunk választani, ha szeretnénk egy tűz- és vízbiztos széfet. Ha te is ezen töröd a fejed, kattintsd ide, és böngéssz kedvedre!

 

 

Lapozz a további érdekességekért! 

 

 

 

Széfek minden mennyiségben

 

 

Nagyméretű tűz- és vízbiztos széfek

 

Mindegy, hogy mekkora, amit biztonságban szeretnénk tudni, ha egyszer az a fontos, hogy ne essen baja. Elkerülendő a káresetekben megrongálódó vagy megsemmisülő értékeket, jó, ha mihamarabb felkészül mindenki, hogy sajnos megeshet, hogy tűz üt ki a házban, és sem idő, se lehetőség nem lesz, hogy berohanjunk, és kimentsük ingóságainkat, ékszereinket, egyéb értékeinket – főleg, ha otthon sem vagyunk, amikor a baj történik. És ez még csak a kezdet...

 

Ha ugyanis tűzeset történik, nagy eséllyel megjelennek a tűzoltók is, akiknek az emberélet (és állat-) a legfontosabb, nem pedig az, hogy a nagyi aranykarkötőjével mi a helyzet. És ez így van jól. Ők az életet hivatottak megmenteni, mi viszont gondoskodhatunk arról, hogy emlékeinknek, értékeinknek se essen bántódása. 

Jobb félni, mint megijedni, tartja a mondás, így van? Vagyis készüljünk fel a legrosszabbra, és akkor nem történhet semmi probléma. 

 

Vannak tehát nagyméretű, magas biztonságfokozatú széfek, melyek tűz- és vízbiztosak, vagyis védelmet nyújtanak dokumentumaink, digitális adataink, ékszereink és egyéb értékeink számára.

 

Ezek 60%-kal nagyobb átmérőjű zárnyelvvel rendelkeznek, mint a hagyományos széfek, így hatékonyabb védelmet tudnak biztosítani az erőszakos kinyitás ellen. 

Emellett újraállítható digitális kombinációval kaphatóak, és így a tulajdonosuk tetszőleges alkalommal változtathatja meg kódját. A belső megvilágítás segítségével sötétben is könnyedén ki lehet nyitni a széfet, illetve kezelni a benne tároltakat.

Természetesen többféle méretben és extra funkciókkal, különböző tárolórekeszekkel kaphatóak a legjobb minőségű anyagokból. 

 

 

 
érdekességek kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kalóz vitorlás hajó

Kalóz vitorlás hajó története 1937-ben a Német Vitorlás Szövetség egy 10m2-es...

Autopilot

Autopilot: Elektronikusan vezérelt, tájolóval és GPS-el (Global Position System)...

8mOD

8mOD vitorlás hajó bemutatása A 8m OD egy 8 méter hosszú, könnyű, siklótestű...

Panorámás ingatlan

Panorámás ingatlan a Balaton partján? Tökéletes választás, örök befektetés. Az Oxigén...

Esküvő szervezés

Esküvőt szervezni nem egyszerű dolog. Életünk legszebb napjának tökéletesnek kell lennie,...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!