notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Biztonságguru - a tökéletes választás, ha széfet keresel!

hirdetes

Félted értékeidet? Vegyél egy széfet!

Kósa Krisztina
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sokan gondolkodunk rajta, hogy kell-e nekünk ilyen, igaz? Mire is használnánk, ha lenne? Használnánk egyáltalán bármire is? A válasz egyértelmű: igen. Lehet, hogy nem ez lesz az a része a házunknak, amit mindennap leporolgatunk, vagy árgus szemmel figyeljük, hogy minden rendben van-e vele, viszont ez pont azért is van, hogy ne kelljen ezt tennünk, hiszen helyettünk vigyáz azokra az értékeinkre, melyek csak egy tűz- és vízbiztos széfben lehetnek teljes biztonságban. 

Széfek minden mennyiségben

 

A legtöbben nem úgy költözünk be életünk első házába vagy lakásába, hogy nekünk most kell egy széf – és ez így is van jól, ez a természetes. Annyi mindennel kell ilyenkor foglalkozni, annyi minden van, ami lefoglalja az embert, hogy jó ideig eszébe sem jutna ilyesmi, azonban ha már költözünk, és esetleg fel is újítunk ezt-azt, már érdemes elgondolkodni azon, hogy ha értékeinket is szeretnénk 100%-os biztonságban tudni, mi lehet a legjobb hely?

 

Ha eszünkbe jut a széf, mint lehetséges verzió, a legjobb, ha tájékozódunk, hogy mekkorákat és milyen árfekvésben találhatunk a különböző üzletekben, vagy a szakértőknél. A legjobb, ha keresünk egy olyan céget, mely biztonsági felszerelésekkel foglalkozik, vagyis bizonyára hozzáértő és képzett emberektől tudhatunk meg fontos információkat arról, hogyan is érdemes tárolni ékszereinket, és egyéb felbecsülhetetlen tárgyainkat. 

 

Persze nem könnyű a választás, hiszen sokan foglalkoznak ilyesmivel, mégis egy kis segítséget jelenthet, ha ellátogatunk egy olyan weboldalra, ahol körülnézhetünk, hogy mégis miből tudunk választani, ha szeretnénk egy tűz- és vízbiztos széfet. Ha te is ezen töröd a fejed, kattintsd ide, és böngéssz kedvedre!

hirdetes

 

 

Lapozz a további érdekességekért!

 

 

 

 

Széfek minden mennyiségben

 

 

Nagyméretű tűz- és vízbiztos széfek

hirdetes

 

Mindegy, hogy mekkora, amit biztonságban szeretnénk tudni, ha egyszer az a fontos, hogy ne essen baja. Elkerülendő a káresetekben megrongálódó vagy megsemmisülő értékeket, jó, ha mihamarabb felkészül mindenki, hogy sajnos megeshet, hogy tűz üt ki a házban, és sem idő, se lehetőség nem lesz, hogy berohanjunk, és kimentsük ingóságainkat, ékszereinket, egyéb értékeinket – főleg, ha otthon sem vagyunk, amikor a baj történik. És ez még csak a kezdet...

 

Ha ugyanis tűzeset történik, nagy eséllyel megjelennek a tűzoltók is, akiknek az emberélet (és állat-) a legfontosabb, nem pedig az, hogy a nagyi aranykarkötőjével mi a helyzet. És ez így van jól. Ők az életet hivatottak megmenteni, mi viszont gondoskodhatunk arról, hogy emlékeinknek, értékeinknek se essen bántódása. 

Jobb félni, mint megijedni, tartja a mondás, így van? Vagyis készüljünk fel a legrosszabbra, és akkor nem történhet semmi probléma. 

 

Vannak tehát nagyméretű, magas biztonságfokozatú széfek, melyek tűz- és vízbiztosak, vagyis védelmet nyújtanak dokumentumaink, digitális adataink, ékszereink és egyéb értékeink számára.

 

Ezek 60%-kal nagyobb átmérőjű zárnyelvvel rendelkeznek, mint a hagyományos széfek, így hatékonyabb védelmet tudnak biztosítani az erőszakos kinyitás ellen. 

Emellett újraállítható digitális kombinációval kaphatóak, és így a tulajdonosuk tetszőleges alkalommal változtathatja meg kódját. A belső megvilágítás segítségével sötétben is könnyedén ki lehet nyitni a széfet, illetve kezelni a benne tároltakat.

Természetesen többféle méretben és extra funkciókkal, különböző tárolórekeszekkel kaphatóak a legjobb minőségű anyagokból. 

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 151

Átlagos értékelés: 4.9

érdekességek kreatív