Budapest Boat Show új időpont- Új időpontban rendezik meg Magyarország legnagyobb hajókiállítását, immár 30. alkalommal

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Új időpontban rendezik meg Magyarország legnagyobb hajókiállítását, immár 30. alkalommal

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Új időpontban rendezik meg Magyarország legnagyobb hajókiállítását, immár 30. alkalommal


2020/12/02
VN

A COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjének, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvényének, vagyis a Budapest Boat Show-nak időpontja 2021. március 18-21-re módosul.

Budapest Boat Show új időpont

Magyarország legnagyobb hajókiállítása- a Budapest Boat Show

Az első Budapest Boat Show-t még 1992-ben rendezték meg az Utazáskiállítással együttműködve, azóta azonban már eltelt jó néhány év, és a rendezvényen is számtalan módosítást hajtottak végre, aminek köszönhetően hazánk legnagyobb hajókiállításává nőtte ki magát a rendezvény, ráadásul éppen most fog jubilálni. „021-ben már 30. alkalommal várja a hajózás szerelmeseit a Budapest Boat Show a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ megújult területén!

 

Jubileumi Boat Show 2021-ben új köntösben

A Budapest Boat Show immár harmadik évtizede Magyarország legnagyobb hajókiállítása. Az esemény kiállítói és látogatói 2021-ben a Hungexpo új pavilonjaiban tudnak találkozni és üzletet kötni, hiszen a kiállítás a korábbi G és F pavilonok helyett a most épült, modern, oszlopmentes E és H pavilonokban kerül megrendezésre. A jövő évi Budapest Boat Show a megváltozott időpont miatt az Utazás kiállítás helyett a FeHoVa, Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítással, illetve a Karaván Szalonnal egy időben kerül megrendezésre. A 2021-es Budapest Boat Show-ra eddig 30 kiállító jelezte részvételi szándékát, közel 3.000 négyzetméteren, ami a kiállítási terület 50%-a. A bemutatkozó cégek mintegy 60 hajót állítanak ki, többek között olyan márkákkal, mint a Bayliner, Galeon, Invictus, Malibu, Pontoon Boat, Regal, Royal Craft, Stickl vagy Quicksilver.

 

Hajókiállítás a koronavírus alatt

A szervezők bíznak abban, hogy a koronavírus járvány úgy alakul, hogy az új időpontban már biztonságosan megrendezhető lesz a kiállítás, de ha mégsem, arra is vannak terveik.
„Hiszünk benne, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás, és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.”

 

Jegyvásárlás a Budapest Boat Shoow-ra

A sikeres kiállítás érdekében átalakítottuk a jegyvásárlási rendszer is átalakult. A hamarosan induló jegyvásárlási felületen a látogatók már jóval az esemény előtt jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket, nagyon egyszerűen, de erre még egy kis időt várni kell.


érdekesség hajó hír sport technológia utazás vitorlázásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Stagreiter

Stagreiter - orrvitorlakapocs (=lovas)

Spanner

Spanner - feszítõszár

Kiel

A kiel(ejtsd: kíl) a hajó tőkesúlya. A kielt nem lehet felhúzni, a hajót ellensúlyozza,...

Fonyód Bélatelep Önkormányzat Csónakkikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Bélatelep Önkormányzat...

Steuerbord

Steuerbord (ejtsd:stajerbord) - a hajó menetirány szerinti jobb oldala, kormányféloldal
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.