notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Idén hetedik alkalommal augusztus 13-14. között kerül megrendezésre a Lájer Admirális Emlékverseny, az alsóörsi Katamarán Bázison.

hirdetes

Hétvégén Katamarán verseny ismét - sajtóközlemény

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Idén hetedik alkalommal augusztus 13-14. között kerül megrendezésre a Lájer Admirális Emlékverseny, az alsóörsi Katamarán Bázison.  A verseny névadó szponzora 2004 óta, Lájer Tamás egy lelkes győri vállalkozó, a katamaránok szerelmese, aki egyszerűen a katamarán sport szeretetéből adódóan támogatja ezt a megmérettetést. Ezt a versenyt sok csapat az augusztus végén megrendezésre kerülő Országos Bajnokságra való felkészülés egyik legfontosabb állomásának tartja.

Lájer Admirális Emlékverseny

A 8 futamra tervezett verseny szervezői és az osztály kifejezett célja, hogy ne csak a már fanatikus versenyzők vegyenek részt, hanem bárki kipróbálhassa magát!
Az osztály elhivatott tagjai mindent megtesznek a sportág népszerűsítésért, ennek érdekében több olyan egység is jelezte részvételi szándékát, akik utánpótlással a fedélzeten, az egytestű versenyzésben tapasztalatokat szerzett junior versenyzőkkel állnak majd rajthoz.
A teljesség igénye nélkül:
- ifj. Lájer Tamás - Lájer Tamás
- Róka Bibi - Róka Sándor
- Kasuba Bendegúz - Kasuba István
- Bakonyi Szabolcs - Bakonyi József
- Szilassy Emese/Szilassy Bendegúz - Dr. Szilassy László
Július elején Magyarországot érte az a megtiszteltetés, hogy a Balatonfüredi Yacht Club rendezhette a Formula 18 Világbajnokságot, ami a katamarán osztály idei egyik legnagyobb eseménye volt.  A világ minden tájáról idesereglett versenyzők tartalmas napokat tölthettek Balatonfüreden, ahol a megrendezett futamokat követően ismét ausztrál világbajnokot avattak. Az F18 világbajnokság óriási lendületet adott az F18 osztály fejlődésének, illetve a hazai katamarán sportnak.

hirdetes
Éppen ezért döntött úgy a rendezőség a támogatókkal karöltve, hogy a VB-től kedvet kapott hobbi-vitorlázók is belekóstolhassanak a versenyzés világába. Ehhez a rendezők, az f18 és M3 osztályok tapasztalt versenyzői  is minden segítséget megadnak.


A Lájer Admirális Emlékverseny első futamát augusztus 13-án 11.00 órára tervezik.
 

 

 

 

   
A Lájer Admirális Emlékverseny támogatója lesz még a hétvégén a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. is. A Jász-Plasztik Kft. 1996. december 10-én kezdte meg a Mercedes-Benz személygépkocsik, személy és áruszállító transzporterek forgalmazását. 2003. január 1-től a Mercedes-Benz márkaképviselet Jász-Plasztik Autócentrum Kft. néven külön cégként folytatja tovább tevékenységét. 2005-ben a Mercedes-Benz személygépkocsik és transzporterek forgalmazását tovább bővítették KIA Motors személygépjárművek és transzporterek árusításával. A megnövekedett igények kiszolgálása érdekében 2005-ben nyílt meg közel 1700 m2-es új, az EU-s előírásoknak megfelelő komplexum, melyet a gyári képviselők Európa 10 legszebb autószalonja közé választottak. Ettől az évtől kezdődően a KIA Motors gépjárművek forgalmazása a régi szalonban, a Mercedes-Benz gépjárművek árusítása pedig az új komplexumban történik.

hirdetes

Az ügyfelek Magyarország egyik legnagyobb személyautó és transzporter készletéből válogathatnak a Jász-Plasztik Autócentrum Kft-nél. Személyre szabott akciókkal, magas szintű felkészültséggel várják ügyfeleiket. Az elmúlt években közel 1400 Mercedes talált gazdára Jászberényben. Országos részesedésünk mára elérte a 11%-ot. A KIA modellek forgalmazásában is sikerült már az első teljes évben a négy legnagyobb darabszámot produkáló márkakereskedés közé kerülni. 12 állásos szervizbe akár előjegyzés nélkül is tudják fogadni a tervszerű karbantartásra vagy karosszériajavításra érkező ügyfeleket.
2006 óta a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. Mercedes-Benz szalonjában minden kategóriára kiterjedő komplett műszaki vizsgabázis áll az ügyfelek rendelkezésére.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Különleges vacsorahelyszín Budapest

Különleges vacsorahelyszínt keres Budapesten? A Salon Étterem a legjobb választás! Minőségi... Tovább

Sott

Minden olyan kötelet, amellyel vitorlákat húzunk be, sott-nak hívunk. Ezek alapján van fock... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 131

Átlagos értékelés: 4.9