notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hétvégén Katamarán verseny ismét - sajtóközlemény

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra!

Idén hetedik alkalommal augusztus 13-14. között kerül megrendezésre a Lájer Admirális Emlékverseny, az alsóörsi Katamarán Bázison.  A verseny névadó szponzora 2004 óta, Lájer Tamás egy lelkes győri vállalkozó, a katamaránok szerelmese, aki egyszerűen a katamarán sport szeretetéből adódóan támogatja ezt a megmérettetést. Ezt a versenyt sok csapat az augusztus végén megrendezésre kerülő Országos Bajnokságra való felkészülés egyik legfontosabb állomásának tartja.

Lájer Admirális Emlékverseny

A 8 futamra tervezett verseny szervezői és az osztály kifejezett célja, hogy ne csak a már fanatikus versenyzők vegyenek részt, hanem bárki kipróbálhassa magát!
Az osztály elhivatott tagjai mindent megtesznek a sportág népszerűsítésért, ennek érdekében több olyan egység is jelezte részvételi szándékát, akik utánpótlással a fedélzeten, az egytestű versenyzésben tapasztalatokat szerzett junior versenyzőkkel állnak majd rajthoz.
A teljesség igénye nélkül:
- ifj. Lájer Tamás - Lájer Tamás
- Róka Bibi - Róka Sándor
- Kasuba Bendegúz - Kasuba István
- Bakonyi Szabolcs - Bakonyi József
- Szilassy Emese/Szilassy Bendegúz - Dr. Szilassy László
Július elején Magyarországot érte az a megtiszteltetés, hogy a Balatonfüredi Yacht Club rendezhette a Formula 18 Világbajnokságot, ami a katamarán osztály idei egyik legnagyobb eseménye volt.  A világ minden tájáról idesereglett versenyzők tartalmas napokat tölthettek Balatonfüreden, ahol a megrendezett futamokat követően ismét ausztrál világbajnokot avattak. Az F18 világbajnokság óriási lendületet adott az F18 osztály fejlődésének, illetve a hazai katamarán sportnak.

hirdetes
Éppen ezért döntött úgy a rendezőség a támogatókkal karöltve, hogy a VB-től kedvet kapott hobbi-vitorlázók is belekóstolhassanak a versenyzés világába. Ehhez a rendezők, az f18 és M3 osztályok tapasztalt versenyzői  is minden segítséget megadnak.

A Lájer Admirális Emlékverseny első futamát augusztus 13-án 11.00 órára tervezik.

A Lájer Admirális Emlékverseny támogatója lesz még a hétvégén a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. is. A Jász-Plasztik Kft. 1996. december 10-én kezdte meg a Mercedes-Benz személygépkocsik, személy és áruszállító transzporterek forgalmazását. 2003. január 1-től a Mercedes-Benz márkaképviselet Jász-Plasztik Autócentrum Kft. néven külön cégként folytatja tovább tevékenységét. 2005-ben a Mercedes-Benz személygépkocsik és transzporterek forgalmazását tovább bővítették KIA Motors személygépjárművek és transzporterek árusításával. A megnövekedett igények kiszolgálása érdekében 2005-ben nyílt meg közel 1700 m2-es új, az EU-s előírásoknak megfelelő komplexum, melyet a gyári képviselők Európa 10 legszebb autószalonja közé választottak. Ettől az évtől kezdődően a KIA Motors gépjárművek forgalmazása a régi szalonban, a Mercedes-Benz gépjárművek árusítása pedig az új komplexumban történik.

hirdetes

Az ügyfelek Magyarország egyik legnagyobb személyautó és transzporter készletéből válogathatnak a Jász-Plasztik Autócentrum Kft-nél. Személyre szabott akciókkal, magas szintű felkészültséggel várják ügyfeleiket. Az elmúlt években közel 1400 Mercedes talált gazdára Jászberényben. Országos részesedésünk mára elérte a 11%-ot. A KIA modellek forgalmazásában is sikerült már az első teljes évben a négy legnagyobb darabszámot produkáló márkakereskedés közé kerülni. 12 állásos szervizbe akár előjegyzés nélkül is tudják fogadni a tervszerű karbantartásra vagy karosszériajavításra érkező ügyfeleket.
2006 óta a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. Mercedes-Benz szalonjában minden kategóriára kiterjedő komplett műszaki vizsgabázis áll az ügyfelek rendelkezésére.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Közösség

Szótár

Préselés

Préselésnek hívjuk, ha szél ellen vitorlázunk (kreuzolunk) és jobban szél felé tartunk a... Tovább

Hosszú hétvégék külföldön

Hosszúhétvégék külföldön. Alfatours! Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 131