notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hihetetlen helyek a nagyvilágból

hirdetes

Elképesztő helyek a nagyvilágból

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Gondolom veled is megesett már, hogy nem tudtad megmondani egy helyről ,hogy az valóban létezik-e, vagy sem. Az alábbiak pont ebbe a kategóriába tartoznak. Le kell gyorsan szögezni azonban, hogy ezek közül mindegyik hely valós!

Ezek a helyek hihetetlenek

 

Hányszor, de hányszor hallottuk már, hogy “majd,ha piros hó esik”. Nos Ausztráliában hogy ha nem is piros hó esik, de an már rózsaszín tó. A neve az, hogy Hillier-tó és elképesztően népszerűnek számít ebben a kontinens méretű országban. 

 

 

Azt mindig tudtuk, hogy az angolok képesek furcsa dologkra, na de hogy ennyire! Ott van ugye tea mánia, melyhez tejet fogyasztanak, meg a jobb oldali közlekedés… Ebből is adódik a következő érdekesség: olyan körforgalmat mutatunk most, melyhez még csak hasonlót sem látott soha. Azt még eltudom képzelni, hogy ide hogyan kell bemenni, na de kijönni…

 

hirdetes

 

A világ legszűkebb utcája, melyre elképesztően büszkék is a németek, ahogy írják is: “Engstre Strasse der Welt”. A “szélessége” 30 ás 50  centiméter között mozog. Ugyan nekem nincsenek fóbiáim, de attól egy kicsit mindig tartottam, hogy mi lenne akkor, ha valahova beszorulnék. Nem tudom, hogy be mernék-e ide menni. Te?

 

 

 

Ezek a helyek hihetetlenek

 

A japánok nem maradhatnak ki s furcsaágok közül, valljuk be. Most Oszakából mutatunk egy irodaházat, mely alatt, jobban mondva melyben áthalad egy autópálya lehajtó sávja. Elképesztő, igaz?

 

 

Ebből a szempontból a spanyoloknak sincs okuk panaszra. A következőkben megmutatjuk az Atletico Madrid stadionját, a Vicente Calderon-t, melynek lelátója alatt egy autóút halad át. 

hirdetes

 

 

Elliðaey-sziget Izland. Egy lakatlan szigetről van szó, amelyen mégis találni egy házat. Joggal nevezhetjük ezt az épületet a világ legmagányosab házának ,úgy gondolom. 

 

 

A kút, melynek az aljába 3500 lépcsőfok vezet. Ez a Chand Baori-kút, mely Indiában található. Hihetetlen, de már több, mint 1000 éves építményről van szó esetében. 

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Kiel

A kiel(ejtsd: kíl) a hajó tőkesúlya. A kielt nem lehet felhúzni, a hajót ellensúlyozza,... Tovább

Kereked Vitorlás Klub, Csopak

A Balaton keleti medencéjének északi partján Csopaknál található a Kereked Vitorlás Klub... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 161

Átlagos értékelés: 4.7

érdekességek