Ez a 6 cég hírességek tulajdonában áll.

hirdetes

Cégek, akik híres tulajdonossal büszkélkedhetnek

CZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A szórakoztató- és a sportipar nagyágyúi néhány igen jövedelmező üzlettel is foglalkoznak afféle „mellékállásként”. Habár mindenkit nehéz lenne felsorolni, itt van néhány példa az ilyen színes érdeklődésű hírességekre!
 

Cégek, amik világsztárok tulajdonai

George Clooney: Casamigos Tequila

 

George Clooney a bár és étteremiparban jártas Rande Gerberrel, és a Discovery Land vezérigazgatójaként dolgozó Mike Meldmannal közösen kezdtek el gondolkodni egy olyan tequilán, ami nem okoz másnaposságot. Ez az eszmefuttatás a Casamigos Tequila márkát eredményezte.

 

Nagy sikerű cégek, amiknek egy világsztár a vezetője.

 

Jessica Alba: The Hones Co.

 

A sikeres színésznő alapította a The Honest Co. névre hallgató céget, amely pelenkák, fogkrémek és hasonló háztartási termékek gyártásával foglalkozik. A cég e termékeket természetesként és biztonságosként reklámozza.

 

Azonban volt már rá példa, hogy az Honest Co.-t beperelték a fogyasztók megvezetése miatt azzal a váddal, hogy termékeik nem teljesen természetes eredetűek voltak. Alba ezeket a vádakat hevesen tagadta.

hirdetes

 

Sikeres cégek, amiket egy híresség vezet.

 

Beyoncé: 22 Days Nutrition

 

A 22 Day Nutrition Beyoncé és személyi edzője, Marcos Borges közös munkájának gyümölcse. A cég arra az elvre épült, hogy 21 nap elegendő kell legyen ahhoz, hogy valaki megváltoztassa egy addigi szokását. A 22 Days Nutrition többnyire zöldségekből álló étrendeket kínál.

 

Híres cégek híres vezetővel.

 

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
 

Cégek, amik világsztárok tulajdonai

Mark Wahlberg: Wahlburgers

 

A Wahlburgers láncot Mark és testvérei, Donnie és Paul alapították Boston városában. Mark kimagasló szakácstapasztalattal rendelkezik, azonban testvérei csak színészkedéssel foglalkoznak. Az éttermi menü a bortól kezdve a likőrökig temérdek opciót tartalmaz.

 

Ismert cégek ismert vezetőkkel az élükön.

 

Ryan Gosling: Tagine Restaurant

 

A Ryan Gosling tulajdonában álló Tagine Restaurant Beverly Hillsben található. Az ötletben egyik barátja, Ben (aki a főszakács is egyben) és egy másik éttermi munkatárs, Chris Angulo is támogatták.

 

Sikeres cégek, aminek az élén egy valódi világsztár áll

 

Marilyn Manson: Mansinthe

 

A Mansinthe alkoholmárka Marylin Manson tulajdona – az üveg címkézése tökéletesen tükrözi a sztár vitatott személyiségét, így meglehetősen népszerű. Az ital azonban nem csak tulajdonosa miatt közkedvelt – Manson abszintja a 2008-as San Franciscóban megtartott World Spirit Competittion aranyérmese lett.

 

Híres cégek még híresebb vezetőkkel.

 


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek

Szótár

merev forstag

Rögzíti a hajó orrát az árbochoz, egy alumínium, vagy műanyag profilban drótkötél... Tovább

Niederholer

Niederholer - a spinnaker bumot lefeszítõ kötél Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes