Hírességek elegáns és exkluzív jachtjai

hirdetes

Hírességek exkluzív jachtjai

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Gyakran mondják, hogy a gazdagok – főleg ha még híresek is – nagyon válogatósak. Nos, ez mind igaz! A hírességeknek semmi nem mindegy, még a legapróbb dolgok sem. Éppen ezért nagyon sok egyedi és különleges jachtnak tulajdonosai hírességek.

Jacht

Az Eclipse nevű luxushajóról, ami nem mellesleg a világ legnagyobb luxusjachtja, már sokat hallhattunk. Ez az Eclipse Roman Abramovicsnak körülbelül 1,5 billió dollárjába került. Ha ezt az összeget átszámolnánk forintba, valami kimondhatatlan nagyságú számot kapnánk. Roman a Chelsea labdarúgó klubnak a tulajdonosa és nem költött volna ennyit erre a hajóra, ha nem érdeklődne a jachtok iránt. Ez a hajó fél kilométer hosszú, pontosabban 536 méteres, a végsebessége pedig 20 csomó. Ennek a luxushajónak 15 különféle extrákkal felszerelt luxuskabinja van, két helikopter leszállója és egy saját uszodája. A belső tereket pedig egy díjnyertes tervező alakította ki: Terrence Disdalenak.

Jacht

Ez a különleges hajó korábban Larry Ellison tulajdonában állt, aki az Oracle Corporation vezérigazgatója. Ezen a jachton még Oprah Winfrey is megfordult, akit a vezérigazgató látott vendégül ebben a szuper jachtban. A hajó területe egyébként egyáltalán nem kicsi, 85 ezer négyzetméteres 82 kabinnal és a legmodernebb felszereltséggel. Akárcsak egy saját lakosztály. Ma már a hajó David Geffen tulajdonában áll, aki 250 millió dollárt költött erre a csodára. Ezen a luxusjachton szintén találunk helikopter leszállót, de csak egyet, viszont van a fedélzeten egy medence és egy személyes jakuzzi.

Jacht

Ezt a szépséget Sean Comb birtokolja, az ára pedig 65 millió dollár. P-Diddy rendszeresen megfordul ezen a jachton szervezett partikon. A jacht 175 méter hosszú és bár nem olyan nagy, mint az előző kettő, azért ezen is rengeteg olyan berendezés található, amik által különlegesebb lesz.

Jacht

Ez a luxusjacht is rendelkezik négy dupla kabinnal, két kétágyas lakosztállyal, valamint egy olyan szobával, amin egy erkély és egy terasz is található. Nem lehet rossz ezzel a hajóval utazni, főleg partikat rendezni rajta.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hajó

Szótár

Molett ruha webáruház

Molett ruha webáruház: online webáruház, ahol kifejezett teltkarcsú nők számára, előnyös... Tovább

Eszes Tamás

Név: Eszes Tamás Eszes Tamás születési hely/idő: Keszthely, 1976. június... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes