Hogyan szervezzünk last minute kirándulást?

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Hogyan szervezzünk last minute kirándulást?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan szervezzünk last minute kirándulást?


2023/12/29

A last minute lehetőség felemás értelemben íródott bele az utazótörténelembe. Mivel akadtak régen, akik megbízhatatlan forrásra támaszkodtak, így pórul jártak. Bennük nyilván adott a mai napig a félelem. Pedig az eSky segítségével minden előnye kihasználható ennek a lehetőségnek – kockázatok nélkül.

Last minute kirándulás

Nézzük, mit jelent ez pár lépésben!

 

Az első az úti cél kijelölése. Ha ez megvan, akkor a Dubai repülőjegy, amennyiben a cél Dubai, precízen és egyszerűen megvásárolható az eSky felületéről, sőt. Az egyéb szervezni valók is lerendezhetőek, mint amilyen a szállás lefoglalása. A last minute lényege, ahogy arról az elnevezés is árulkodik az utolsó pillanatos cselekvés, és az ehhez társuló akciózás kihasználása. Akad, akit ez a fajta váratlan indulás, mint ötlet megrémít, vagy elbizonytalanít, viszont sokan pont, hogy ebben látják a nyugalmukat megvalósulni. Mert tulajdonképpen túlságosan sok idő nincsen az idegeskedésre, az aggódásra, villámgyorsan zajlanak az események. A Dubaiba repülés nem tartozik a legolcsóbb utazások közé alapjáraton, ez tény. Már csak az út hossza miatt sem sorolható közéjük. Meglehet, hogy sokakat eltántorít az adott összeg, ám a last minute lehetőség kihasználásával máris másfajta megvilágítás alá eshetnek a kiadások.

A Budapest–Isztambul repülőjegy már alaphangon is sokkal kedvezőbb anyagi feltételekkel vásárolható meg, mint amit a Dubaiba szóló variáció kínál. Ám ha ehhez még hozzáadódnak a kedvezmények, akkor pláne készen is van az ellenállhatatlan képlet. A török nagyváros évről évre egyre népszerűbb, így nem csoda, ha végül erre az úti célra esik a választás. A lényeg, hogy az akció eredményeként a pénztárca kímélése egy az egyben megvalósulhat.

 

A repülőjegy beszerzésével pont kerülhet a szervezés végére?

 

Korántsem, mert bár repülőjegy nélkül nem jöhet létre a repülés, de önmagában a megérkezés a reptérre még semmit sem jelent. Ezek után jön a transzfer, aztán a szállodába, szállásra eljutás, valamint az ott megélt ellátás, végül maguk a programok, amik a kimozdulás lelkét adják. Ha bárhol hiba csúszik a gépezetbe, az bizony azonnal érzékelhető, és kicsit sem kellemes. Nem elég tehát csak és kizárólag arra fókuszálni, hogy mennyibe kerül a jegy, mert természetesen ez egy nagyon is mérvadó információ, de nem minden.

A csomagkedvezményeknek köszönhetően, azonban tulajdonképpen egyetlen jól irányzott kattintással minden lényeges részlet a helyére kerülhet. Azon túl, hogy ezáltal tetemes mennyiségű idő, energia spórolható meg, amiknek az értéke pénzben mérhetetlen, azért az anyagi haszonról sem ildomos megfeledkezni. A lehetőségek folyamatos monitorozása például kifejezetten praktikus taktika, aminek a segítségével könnyű lecsapni a legjobb ajánlatokra. Ugyanakkor a nyitottság sem árt, mert ha egy adott út még várat magára, akkor esetleg más célok is szóba jöhetnek.

 

Még milyen furfangos módszerekkel faraghatóak tovább a kiadások?

 

Ha a kirakós minden egyes darabja valóban a helyére került, akkor akad még egy-két tipp, ami megfontolásra méltó. Az egyik, hogy bár bagatell tanács, de a pakolásnál érdemes résen lenni, hogy semmi se maradjon otthon, mert sokan azzal kezdik a költekezést, hogy az otthon felejtett holmikat szerzik be, alapvetően feleslegesen, mégis kényszerből, mert a szükség törvényt bont.

Aztán a helyi tömegközlekedésen, vagy autóbérlésen is sok pénz megtakarítható akkor, ha még a megérkezés előtt sikerült kideríteni a részleteket, és azt, hogy miben ildomos elsősorban gondolkodni. Nem egyszer 2-3 napos kimozduláshoz is megéri bérletet váltani. Végül a belépőjegyeket is kifizetődő taktika alaposan végignézni, mert gyakoriak az akciózások, a határozottan költségkímélő ajánlatok.

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Dakron

A Dakron egy műanyag vitorla anyag.

Dirk

A dirk meghatározását lásd a pihentető szótárszónál.

Salona 37

Salona 37 vitorlás hajó bemutatás A Salona 37 vitorlás hajó követi az előző modellek...

Csapás

Csapáson halad a hajó, ha nem fordul vagy perdül. Ha a szelet jobbról kapja, jobbcsapáson,...

Hepatitis

Vírushepatitisek A vírushepatitis megnevezés különböző vírusok által okozott...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.