Értékmegőrzés - széfek otthonra

hirdetes

Tudd biztonságban te is értékeidet!

Kósa Krisztina
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha már egy ideje azon törjük a fejünket, hogy biztonságosabbá tegyük otthonunkat, érdemes elgondokodni azon is, hogy mennyi mindent szeretnénk biztos helyen tárolni. Amennyiben csak kisebb tárgyakról van szó, nem érdemes nagy beruházásokat fontolgatni, az elegjobb, ha veszünk egy kisméretű széfet a házunkba/lakásunkba, mely ilyen szempontból nagyszerű választás lehet. 

Széfek otthonra

 

Széfek sokféle méretben és kivitelben kaphatók, ezt nyilván mindannyian tudjuk. Az azonban nem mindegy, hogy logikusan végiggondolva mire is szeretnénk használni. Csak akkor érdemes beruházni egy ilyen komoly dologba, ha használjuk is majd - akkor viszont olyat célszerű beszerezni, amellyel hosszútávra tervezhetünk. 

 

A széfek különböző biztonsági fokozattal rendelkeznek – A, AA, S1, B, S2, C, D, F, G -, melyek közt a különbségek azt jelzik, hogy a széf rögzítése mekkora feszítőerőnek képes ellenállni, valamint hogy mennyi, milyen és mekkora dübellel vannak rögzítve. Mindezek alapján akár több százmillió forintig is terjedhet a biztosító kockázatvállalása.

 

Ha már elhatározásra jutottunk, hogy így szeretnénk őrizni értékeinket, amíg nem vagyunk otthon, nézzünk körbe, hol és milyen feltételek mellett kaphatunk magunknak megfelelő kis széfet. Amennyiben nem vagyunk túl jártasak e téren, látogassunk el erre az oldalra, ahol szívesen segítenek a döntésben. 

hirdetes

 

 

 

Lapozz a további biztonságos információkért!

 

Széfek otthonra

 

Kisméretű, hordozható széfek

 

Fontos szempont, hogy a választott otthoni széf hány ponton záródik. Mindez természetesen mérettől és beépíthetőségtől független, hiszen a kisméretű széfeknél is a biztonság az elsődleges szempont. Érdemes hát megfontolni, hogy kulcsos, digitális számkombinációs vagy esetleg érintőképernyős számkombinációs terméket választunk-e, hizsen mind más-más előnyökkel jár.

 

Az elektronikusokhoz értelemszerűen kulcsot is kapunk, ami abban az esetben segít ki minket szorult helyzetünkből, ha elfelejtettük a számkombinációt, vagy lemerült az elem, esetleg valamilyen elektronikai meghibásodás történt a szerkezettel.

hirdetes

 

Pontosan a kisméretű, hordozható széfek azok a biztonságtechnikai termékek, melyek megfelelő védelmet nyújtanak a kisebb értékek számára – beszéljünk ékszerekről, fontos dokmentumokról, vagy bármi hasonlóról. Ezek a széfek habszivacs belsővel rendelkeznek, így nem kell karcolódásától tartani.

 

Emellett igen diszkrét értéktárolást tesznek lehetővé, hiszen mivel hordozható széfekről beszélünk, akár egy szekrényben, vagy az ágy alatt is tárolhatjuk őket. Kábeles, vagy csavaros rögízítési lehetőség is “jár hozzá” úgymond, valamint ugyan kicsik, ám mégis többféle méretben, kulcsos, digitális, vagy biometrikus nyitási módokkal kaphatóak. 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Legénybúcsú helyszín Budapest

Íme, egy méltán híres legénybúcsú helyszín Budapesten!. Természetesen a... Tovább

Turbó vásárlás

A járműgyártsában leggyakrabban használt feltöltőtípus a turbófeltöltő.  A... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 208

Átlagos értékelés: 4.7

érdekességek kreatív