Értékmegőrzés - széfek otthonra

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Tudd biztonságban te is értékeidet!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tudd biztonságban te is értékeidet!


2016/05/03

Ha már egy ideje azon törjük a fejünket, hogy biztonságosabbá tegyük otthonunkat, érdemes elgondokodni azon is, hogy mennyi mindent szeretnénk biztos helyen tárolni. Amennyiben csak kisebb tárgyakról van szó, nem érdemes nagy beruházásokat fontolgatni, az elegjobb, ha veszünk egy kisméretű széfet a házunkba/lakásunkba, mely ilyen szempontból nagyszerű választás lehet. 

Széfek otthonra

 

Széfek sokféle méretben és kivitelben kaphatók, ezt nyilván mindannyian tudjuk. Az azonban nem mindegy, hogy logikusan végiggondolva mire is szeretnénk használni. Csak akkor érdemes beruházni egy ilyen komoly dologba, ha használjuk is majd - akkor viszont olyat célszerű beszerezni, amellyel hosszútávra tervezhetünk. 

 

A széfek különböző biztonsági fokozattal rendelkeznek – A, AA, S1, B, S2, C, D, F, G -, melyek közt a különbségek azt jelzik, hogy a széf rögzítése mekkora feszítőerőnek képes ellenállni, valamint hogy mennyi, milyen és mekkora dübellel vannak rögzítve. Mindezek alapján akár több százmillió forintig is terjedhet a biztosító kockázatvállalása.

 

Ha már elhatározásra jutottunk, hogy így szeretnénk őrizni értékeinket, amíg nem vagyunk otthon, nézzünk körbe, hol és milyen feltételek mellett kaphatunk magunknak megfelelő kis széfet. Amennyiben nem vagyunk túl jártasak e téren, látogassunk el erre az oldalra, ahol szívesen segítenek a döntésben. 

 

 

 

Lapozz a további biztonságos információkért!

 

Széfek otthonra

 

Kisméretű, hordozható széfek

 

Fontos szempont, hogy a választott otthoni széf hány ponton záródik. Mindez természetesen mérettől és beépíthetőségtől független, hiszen a kisméretű széfeknél is a biztonság az elsődleges szempont. Érdemes hát megfontolni, hogy kulcsos, digitális számkombinációs vagy esetleg érintőképernyős számkombinációs terméket választunk-e, hizsen mind más-más előnyökkel jár.

 

Az elektronikusokhoz értelemszerűen kulcsot is kapunk, ami abban az esetben segít ki minket szorult helyzetünkből, ha elfelejtettük a számkombinációt, vagy lemerült az elem, esetleg valamilyen elektronikai meghibásodás történt a szerkezettel.

 

Pontosan a kisméretű, hordozható széfek azok a biztonságtechnikai termékek, melyek megfelelő védelmet nyújtanak a kisebb értékek számára – beszéljünk ékszerekről, fontos dokmentumokról, vagy bármi hasonlóról. Ezek a széfek habszivacs belsővel rendelkeznek, így nem kell karcolódásától tartani.

 

Emellett igen diszkrét értéktárolást tesznek lehetővé, hiszen mivel hordozható széfekről beszélünk, akár egy szekrényben, vagy az ágy alatt is tárolhatjuk őket. Kábeles, vagy csavaros rögízítési lehetőség is “jár hozzá” úgymond, valamint ugyan kicsik, ám mégis többféle méretben, kulcsos, digitális, vagy biometrikus nyitási módokkal kaphatóak. 

 

 


érdekességek kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Állókötélzet

Az állókötélzet, az árbocot négy irányban tartott fém sodronykötelek összefoglaló...

Babaszauna

A babaszauna pozitív hatásai A szauna pozitív hatásairól sokat hallani, azok egyértelműen...

Havaria

Havaria: erõsszeles, kicsi orrvitorla Jobbcsapás - a hajó jobbcsapáson halad, ha a vitorlába...

Pay'r Egon

Pay'r Egon Jr. életrajz Pay'r Egon születési hely és idő 1988.10.06.,...

Előmerevítő

Az előmerevítő, másnéven vorstag egyárbocmerevítő drótkötél a hajó orrától az...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.