Értékmegőrzés - széfek otthonra

hirdetes

Tudd biztonságban te is értékeidet!

Kósa Krisztina
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha már egy ideje azon törjük a fejünket, hogy biztonságosabbá tegyük otthonunkat, érdemes elgondokodni azon is, hogy mennyi mindent szeretnénk biztos helyen tárolni. Amennyiben csak kisebb tárgyakról van szó, nem érdemes nagy beruházásokat fontolgatni, az elegjobb, ha veszünk egy kisméretű széfet a házunkba/lakásunkba, mely ilyen szempontból nagyszerű választás lehet. 

Széfek otthonra

 

Széfek sokféle méretben és kivitelben kaphatók, ezt nyilván mindannyian tudjuk. Az azonban nem mindegy, hogy logikusan végiggondolva mire is szeretnénk használni. Csak akkor érdemes beruházni egy ilyen komoly dologba, ha használjuk is majd - akkor viszont olyat célszerű beszerezni, amellyel hosszútávra tervezhetünk. 

 

A széfek különböző biztonsági fokozattal rendelkeznek – A, AA, S1, B, S2, C, D, F, G -, melyek közt a különbségek azt jelzik, hogy a széf rögzítése mekkora feszítőerőnek képes ellenállni, valamint hogy mennyi, milyen és mekkora dübellel vannak rögzítve. Mindezek alapján akár több százmillió forintig is terjedhet a biztosító kockázatvállalása.

hirdetes

 

Ha már elhatározásra jutottunk, hogy így szeretnénk őrizni értékeinket, amíg nem vagyunk otthon, nézzünk körbe, hol és milyen feltételek mellett kaphatunk magunknak megfelelő kis széfet. Amennyiben nem vagyunk túl jártasak e téren, látogassunk el erre az oldalra, ahol szívesen segítenek a döntésben. 

 

 

 

Lapozz a további biztonságos információkért!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek kreatív

Szótár

Pöff

Pöffnek hívjuk a hirtelen szélerősödést, széllökéseket. A balatoni szelek nagyon pöffösek. Tovább

Alsó él

Alsó él: A vitorla alsó, a fedélzettel nagyjából párhuzamos éle. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes