Újra ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a fiatalok!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Újra ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a fiatalok!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Újra ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a fiatalok!


2024/04/15
ZH

Az idei évben közel nyolcszáz magyar fiatal számára nyílik meg ismét a lehetőség az ingyenes európai vonatbérletek megszerzésére.

ingyenes vonatbérlet

Ezekkel a feltételekkel kaphatsz ingyenes európai vonatbérletet!


Az ingyenes európai vonatbérletek lehetősége mindig is izgalmas lehetőség volt a fiatalok számára, akik szeretnék felfedezni Európa sokszínű kulturális és történelmi örökségét. Az Európai Unió által támogatott DiscoverEU-program immár hagyományosan nyújtja ezt a lehetőséget, és évről évre újabb lehetőségeket kínál a fiatal utazók számára.

 


Az idei kiírás részletei


Az idei évben az Európai Unió harmincötezer-ötszáz ingyenes bérletet oszt ki, amelyek közül hétszázhetvenkilenc jut majd a tizennyolc éves magyar fiataloknak. A programra való jelentkezés április végéig lehetséges az erre a célra kialakított online felületen keresztül. Fontos megjegyezni, hogy a programba csak azok a fiatalok pályázhatnak, akik 2005. július 1. és 2006. június 30. között születtek, mindkét dátumot beleértve.

 


A DiscoverEU-program előnyei


A DiscoverEU-program résztvevői számára az ingyenes európai vonatbérlet lehetőséget kínál arra, hogy Európa különböző részeit fedezzék fel, és közelebbről megismerjék a különböző kultúrákat és történelmi helyszíneket. Ez a program nemcsak a fiatalok számára nyújt kivételes lehetőséget az utazásra, hanem hozzájárul az európai kulturális és társadalmi sokszínűség megértéséhez és támogatásához is.

 


Az online jelentkezés menete


A programba való jelentkezés egyszerű és gyors folyamat. A fiataloknak csak regisztrálniuk kell az erre a célra kialakított online platformon, majd kitölteniük egy rövid jelentkezési űrlapot. Fontos, hogy a pályázók gondosan olvassák el az összes részletes információt és feltételt, mielőtt jelentkezésüket benyújtanák.

 


A DiscoverEU-program hatása


Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a DiscoverEU-program résztvevői számára az európai vonatozás élménye jelentős hatással lehet életükre. Az utazások során szerzett tapasztalatok és emlékek nemcsak az utazók személyes fejlődését segítik elő, hanem hozzájárulnak az európai uniós polgárok közötti kapcsolatok erősítéséhez és az európai identitás kialakításához is.


Az ingyenes európai vonatbérletek lehetősége, amelyet a DiscoverEU-program kínál, kivételes lehetőséget jelent a fiatalok számára, hogy felfedezzék Európa sokszínű kulturális és történelmi örökségét. Az idei kiírás keretében közel nyolcszáz magyar fiatal részesülhet ebben a lehetőségben, amely hozzájárulhat az európai kulturális és társadalmi sokszínűség megértéséhez és támogatásához.

 


autó Balaton divat érdekesség gasztronómia hajó hír kultúra luxus sport technológia tenger, óceán utazás verseny vitorlázásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Konferencia helyszín Budapest

Konferenciáknak, üzleti rendezvényeknek, bemutatóknak tökéletes helyszínéül szolgál a...

Scholtz 32

A Scholtz 32 vitorláshajó leírása (gyári adatok és leírás) A SCHOLTZ 32...

Cunningham

Cunningham – a nagyvitorla elsõ élének feszítésével a vitorla öblösségének helye...

Csapatépítő tréning

A csapatépítő tréning nagyon fontos esemény egy cég életében, hiszen egy ilyen esemény...

Evező

Az evező, vagy másnéven pádli a vitorláshajók tartozéka. A kenu evezőjéhez hasonló, egy...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.