notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Aki kapcsolatban áll már a DIAMOND MATRIX International Group vállalattal, az számára nyilvánvaló, hogy folyamatos megújulásra és változásra törekszik kreatív segítő csapata. Hamarosan életbe lép a honlapunkon is megjelölt TRILLION program, amellyel tagja

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Innováció, találmányok, projektek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Innováció, találmányok, projektek


2013/07/08

Aki kapcsolatban áll már a DIAMOND MATRIX International Group vállalattal, az számára nyilvánvaló, hogy folyamatos megújulásra és változásra törekszik kreatív segítő csapata. Hamarosan életbe lép a honlapunkon is megjelölt TRILLION program, amellyel tagjaink és ügyfeleink is megújulásra számíthatnak

Aki kapcsolatban áll már a DIAMOND MATRIX International Group vállalattal, az számára nyilvánvaló, hogy folyamatos megújulásra és változásra törekszik kreatív segítő csapata. Hamarosan életbe lép a honlapunkon is megjelölt TRILLION program, amellyel tagja

 

A Diamond Matrix jövőképe
Vezetőségünk, amely nagy vállalatok igazgatósági tagjaiból tevődnek össze folyamatosan tervezik és építik a DIAMOND MATRIX jövőjét - természetesen a karitatív szándékot szem előtt tartva, elsősorban arra ügyelve, hogy hogyan szolgálhatja vállalatunk a világot és, hogyan terjedhet minél szélesebb körben ez a fajta szolgálat. Hogyan hozhatunk be teljesen új üzleti mintákat, projekteket a világba?
Jelenleg világunkban az emberek nagy részének a munka nem éppen okoz szabadság érzetet, hanem inkább egy kényszer érzését kelti, persze vagyunk jó páran, kik nem ezt érzik szerencsére :) De nagyon fontos első sorban , hogy azt csináljuk, amit szeretünk!


Fő célok a Diamond Matrix csapatában


Csapatunkban fő cél, hogy mindenki azért dolgozzon és tegye, ami az ő feladata, mert épp szereti, amit csinál és fő cél még az is, hogy ez ne egy fizetésért történjen, hanem azért mert tulajdonosa a vállalatnak, amihez csak néhány részvényt kell birtokolniuk és máris a vállalat osztalékaiból vagy épp hozamaiból részesülhetnek . Ami megvalósíthatja, hogy mindenki passzív jövedelemből élhet és hobbiból jár dolgozni amellyel Karitatív szervezeteinknek segíti munkáját.


„Egy munkahely, ahol az emberek szívesen dolgoznak.”


Egy közel jövőbeli projektünk fő tervezete ez a fajta munkavégzés lesz, amely keretein belül a vállalat szándékában áll alapítványi forrásokból üzemeket, gyárakat fejleszteni és indítani melyben új találmányok kerülnek majd gyártásra, több ezer ember számára biztos megélhetést nyújtva.
Fő elképzelésünk, hogy e megújult üzemeinkbe, gyárainkba a dolgozók, mint tulajdonosok járjanak nem fizetésért és bérért dolgozva, hanem azért, mert szeretik a helyet és felszabadulva, kreatívan, jó érzésből építik egyre sikeresebbé a vállalatot, amely természetesen az ő tulajdonuk is! :)


Elképzeléseink szerint erre a fajta új érzésre van szükség a világban leginkább, amellyel egyre erősítjük az összefogás jó érzését, és ezáltal természetesen a szeretet is könnyebben áramolhat, mert minél nagyobb csapat fog össze egy jó szándékkal, annál nagyobb a szeretet is. A bőség pedig ennek egy mellék terméke. Ezért sok szeretet érzést kívánok mindenkinek a mellé termékkel közösen. :)

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 
kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

gyógyszerkiadó

gyógyszerkiadó szakasszisztens tanfolyam

Johannes Polgar

Született: 1977.augusztus 25. Olpe, Németország Magasság: 183 cm Súly: 75...

Tőkesúlyos hajó

Tőkesúllyal és kabinnal rendelkező vitorlás hajó. Nevezik még kielernek is.

Csapás

Csapáson halad a hajó, ha nem fordul vagy perdül. Ha a szelet jobbról kapja, jobbcsapáson,...

Kékszalag

     Kékszalag 2009...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!