Aki kapcsolatban áll már a DIAMOND MATRIX International Group vállalattal, az számára nyilvánvaló, hogy folyamatos megújulásra és változásra törekszik kreatív segítő csapata. Hamarosan életbe lép a honlapunkon is megjelölt TRILLION program, amellyel tagja

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Innováció, találmányok, projektek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Innováció, találmányok, projektek


2013/07/08

Aki kapcsolatban áll már a DIAMOND MATRIX International Group vállalattal, az számára nyilvánvaló, hogy folyamatos megújulásra és változásra törekszik kreatív segítő csapata. Hamarosan életbe lép a honlapunkon is megjelölt TRILLION program, amellyel tagjaink és ügyfeleink is megújulásra számíthatnak

Aki kapcsolatban áll már a DIAMOND MATRIX International Group vállalattal, az számára nyilvánvaló, hogy folyamatos megújulásra és változásra törekszik kreatív segítő csapata. Hamarosan életbe lép a honlapunkon is megjelölt TRILLION program, amellyel tagja

 

A Diamond Matrix jövőképe


Vezetőségünk, amely nagy vállalatok igazgatósági tagjaiból tevődnek össze folyamatosan tervezik és építik a DIAMOND MATRIX jövőjét - természetesen a karitatív szándékot szem előtt tartva, elsősorban arra ügyelve, hogy hogyan szolgálhatja vállalatunk a világot és, hogyan terjedhet minél szélesebb körben ez a fajta szolgálat. Hogyan hozhatunk be teljesen új üzleti mintákat, projekteket a világba?
Jelenleg világunkban az emberek nagy részének a munka nem éppen okoz szabadság érzetet, hanem inkább egy kényszer érzését kelti, persze vagyunk jó páran, kik nem ezt érzik szerencsére :) De nagyon fontos első sorban , hogy azt csináljuk, amit szeretünk!


Fő célok a Diamond Matrix csapatában


Csapatunkban fő cél, hogy mindenki azért dolgozzon és tegye, ami az ő feladata, mert épp szereti, amit csinál és fő cél még az is, hogy ez ne egy fizetésért történjen, hanem azért mert tulajdonosa a vállalatnak, amihez csak néhány részvényt kell birtokolniuk és máris a vállalat osztalékaiból vagy épp hozamaiból részesülhetnek . Ami megvalósíthatja, hogy mindenki passzív jövedelemből élhet és hobbiból jár dolgozni amellyel Karitatív szervezeteinknek segíti munkáját.


„Egy munkahely, ahol az emberek szívesen dolgoznak.”


Egy közel jövőbeli projektünk fő tervezete ez a fajta munkavégzés lesz, amely keretein belül a vállalat szándékában áll alapítványi forrásokból üzemeket, gyárakat fejleszteni és indítani melyben új találmányok kerülnek majd gyártásra, több ezer ember számára biztos megélhetést nyújtva.
Fő elképzelésünk, hogy e megújult üzemeinkbe, gyárainkba a dolgozók, mint tulajdonosok járjanak nem fizetésért és bérért dolgozva, hanem azért, mert szeretik a helyet és felszabadulva, kreatívan, jó érzésből építik egyre sikeresebbé a vállalatot, amely természetesen az ő tulajdonuk is! :)


Elképzeléseink szerint erre a fajta új érzésre van szükség a világban leginkább, amellyel egyre erősítjük az összefogás jó érzését, és ezáltal természetesen a szeretet is könnyebben áramolhat, mert minél nagyobb csapat fog össze egy jó szándékkal, annál nagyobb a szeretet is. A bőség pedig ennek egy mellék terméke. Ezért sok szeretet érzést kívánok mindenkinek a mellé termékkel közösen. :)

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 


kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Behajózás

Behajózás - hajóra szállni, felkerülni az utaslistára

Baum

Baum: Nagyjából vízszintesen üzemelő rúd, profil, mely az adott vitorla alsó élének...

Panorámás ingatlan

Egy panorámás ingatlan remek lehetőséget biztosít, ha lakásvásárláson gondolkozol, hiszen a...

Extreme 40

Extreme 40 vitorlás hajó bemutatása - A koncepció Extreme 40 - Akció! Az Extreme 40...

Drengolás

A drengolás jelentése benyomulás, versenyen például az ellenfél és a bója közé.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.