Aki kapcsolatban áll már a DIAMOND MATRIX International Group vállalattal, az számára nyilvánvaló, hogy folyamatos megújulásra és változásra törekszik kreatív segítő csapata. Hamarosan életbe lép a honlapunkon is megjelölt TRILLION program, amellyel tagja

Innováció, találmányok, projektek

hirdetes

Aki kapcsolatban áll már a DIAMOND MATRIX International Group vállalattal, az számára nyilvánvaló, hogy folyamatos megújulásra és változásra törekszik kreatív segítő csapata. Hamarosan életbe lép a honlapunkon is megjelölt TRILLION program, amellyel tagjaink és ügyfeleink is megújulásra számíthatnak

Aki kapcsolatban áll már a DIAMOND MATRIX International Group vállalattal, az számára nyilvánvaló, hogy folyamatos megújulásra és változásra törekszik kreatív segítő csapata. Hamarosan életbe lép a honlapunkon is megjelölt TRILLION program, amellyel tagja

 

A Diamond Matrix jövőképe


Vezetőségünk, amely nagy vállalatok igazgatósági tagjaiból tevődnek össze folyamatosan tervezik és építik a DIAMOND MATRIX jövőjét - természetesen a karitatív szándékot szem előtt tartva, elsősorban arra ügyelve, hogy hogyan szolgálhatja vállalatunk a világot és, hogyan terjedhet minél szélesebb körben ez a fajta szolgálat. Hogyan hozhatunk be teljesen új üzleti mintákat, projekteket a világba?
Jelenleg világunkban az emberek nagy részének a munka nem éppen okoz szabadság érzetet, hanem inkább egy kényszer érzését kelti, persze vagyunk jó páran, kik nem ezt érzik szerencsére :) De nagyon fontos első sorban , hogy azt csináljuk, amit szeretünk!


Fő célok a Diamond Matrix csapatában


Csapatunkban fő cél, hogy mindenki azért dolgozzon és tegye, ami az ő feladata, mert épp szereti, amit csinál és fő cél még az is, hogy ez ne egy fizetésért történjen, hanem azért mert tulajdonosa a vállalatnak, amihez csak néhány részvényt kell birtokolniuk és máris a vállalat osztalékaiból vagy épp hozamaiból részesülhetnek . Ami megvalósíthatja, hogy mindenki passzív jövedelemből élhet és hobbiból jár dolgozni amellyel Karitatív szervezeteinknek segíti munkáját.

hirdetes


„Egy munkahely, ahol az emberek szívesen dolgoznak.”


Egy közel jövőbeli projektünk fő tervezete ez a fajta munkavégzés lesz, amely keretein belül a vállalat szándékában áll alapítványi forrásokból üzemeket, gyárakat fejleszteni és indítani melyben új találmányok kerülnek majd gyártásra, több ezer ember számára biztos megélhetést nyújtva.
Fő elképzelésünk, hogy e megújult üzemeinkbe, gyárainkba a dolgozók, mint tulajdonosok járjanak nem fizetésért és bérért dolgozva, hanem azért, mert szeretik a helyet és felszabadulva, kreatívan, jó érzésből építik egyre sikeresebbé a vállalatot, amely természetesen az ő tulajdonuk is! :)

hirdetes


Elképzeléseink szerint erre a fajta új érzésre van szükség a világban leginkább, amellyel egyre erősítjük az összefogás jó érzését, és ezáltal természetesen a szeretet is könnyebben áramolhat, mert minél nagyobb csapat fog össze egy jó szándékkal, annál nagyobb a szeretet is. A bőség pedig ennek egy mellék terméke. Ezért sok szeretet érzést kívánok mindenkinek a mellé termékkel közösen. :)

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Hogyan válassz tökéletes konferencia helyszínt?

2018-02-12

Hogyan válassz tökéletes konferencia helyszínt?

Minden rendezvény alapfeltétele a tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása, hiszen egy elbaltázott döntés éppúgy ronthatja az esemény fényét, ahogy egy okos döntés emelheti. Egy konferencia helyszín esetében nem elég, ha az a szervezők és résztvevők igényeinek megfelelő, hiszen a kimagasló technikai felszereltség is éppolyan fontos.

Ha az online jelenléted nem megfelelő, a felhasználók számára nem létezel

2018-04-08

Ha az online jelenléted nem megfelelő, a felhasználók számára nem létezel

Ma már jó tudjuk, hogy aki az online térben nincs jelen, az a felhasználók számára egyszerűen nem létezik. Ahhoz, hogy az interneten népszerűsítsd céged vagy vállalkozásod, neked is szükséged van egy komplex online marketing stratégiára. Megmutatjuk, milyen az!

Siófok óriáskerékkel ünnepel! Ezt érdemes tudnod az 50 éves városról!

2018-06-30

Siófok óriáskerékkel ünnepel! Ezt érdemes tudnod az 50 éves városról!

2018-ban 50. évfordulóját ünnepli várossá válásának Siófok. Ezen alkalomra egy igazán szórakoztató, hatalmas látnivalóval készültek a látogatók számára! Ezzel az építménnyel szemünk elé tárják Siófok gyönyörű panorámáját, ami nem más, mint egy Óriáskerék! Ha kíváncsi vagy erre az újdonságra olvasd el cikkünket!

Bevezetés a Stand up paddle surf világába

2018-07-17

Bevezetés a Stand up paddle surf világába

Láttál már brutál jó csajokat egy deszkán állva evezgetni a vízen? Ha nem most mutatok párat, illetve azt is, hogy mi az az állva evezés, amit aleggyakrabban SUP-ként emlegetnek, ami az angol „stand up paddleboarding” rövidítése, amit ha nagyon pontosan szeretnénk lefordítani, akkor „állva evezés szörfdeszkán” lehetne. Nemzetközi körökben találkozh

hirdetes
kreatív

Szótár

Pozitív csapás

 Cirkálásnál, azaz kreuzban, az a szakasz, amely közelebb visz minket célunkhoz. Tovább

Üzleti ebéd helyszín

Ha szeretné üzleti partnereit elkápráztatni, érdemes egy igazán különleges helyszín... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.