Kállay-Saunders András nem ismer akadályt!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Kállay-Saunders András megvalósítja álmait tűzön-vízen át!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kállay-Saunders András megvalósítja álmait tűzön-vízen át!


2015/11/11

A Világ Legszebb Kávéházának Művész Páholy estjein nem csak a múltat idézhetjük fel, de jelenünk neves személyiségeit is megismerhetjük közelebbről, s olyan dolgokat tudhatunk meg benső világukról, melyeket a médián keresztül sosem látnánk meg…

Kállay-Saunders András, a nagyszerű hangú előadó, a vagány énekes, a lelke mélyén egy őszinte, és nagyon mély értékrenddel bíró srác, aki mélységesen tiszteli családját, s akadályt nem ismerve valósítja meg álmait tűzön-vízen át!

 

Kállay Saunders András a Művész Páholyban

 

Milyen érzésekkel érkeztél a New York Kávéház Művész Páholy előadására a meghívást követően, András?

 

Megtiszteltetés volt számomra, hogy ott lehettem és beszélhettem a családom múltjáról. De, őszintén szólva egy kicsit izgultam, hogy mi lesz, ha majd olyan dolgot kérdeznek tőlem, amire nem tudok válaszolni megfelelően. Sajnos nekem nagyon kevés dolgot meséltek a családom múltjáról, és pont ezért vittem magammal Kállay Kristófot is, hiszen velem ellentétben ő mindent tökéletesen tud a családunkról. Az ő jelenléte biztonságot nyújtott nekem ezen az estén.

 

Mindezek tükrében tervezed, hogy Te is beleásod magad mélyebben a Kállay család történelmébe?

 

Természetesen igen. Kristóffal már beszélgettünk is erről. Nagyon szeretném jobban megismerni a múltamat, és a gyökereimet. Sajnos mivel hosszú ideig Amerikában éltem, erre nem volt lehetőségem.

 

A Művész Páholy előadásra két dallal is készültél. Mi alapján döntötted el, hogy pont ezt a két dalt hozod erre az estére?

 

Nem akartam olyan dalt előadni, amitől leszakadnának a falak, vagy ilyesmi… :)

Inkább arra törekedtem, hogy stílusában is kicsit passzoljanak a dalok az estéhez. A „Running”-ot azért választottam, mert korábban ezzel képviseltem Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, a „Juliet”-et pedig azért, mert ez egy kicsit nyugodtabb, lágyabb, mint a többi dalom, és így jobban illett ehhez az estéhez.

 

…és hát még az erkély is passzolt hozzá a New York Kávéházban!

 

Igen, ez így van, csak sajnos hiába kerestem, nem volt ott Júlia! :) Remélem, legközelebb megtalálom majd!

 

Korábban is jártál már a New York Kávéházban, András?

 

Már jártam mellette, és a környékén, de most először voltam bent, és tényleg csodálatos! Nagyon jól éreztem magam az ottlétem során.

Csodálatosak az építészeti megoldások, látszik, hogy minden nagyon precízen van elgondolva, és kivitelezve. Az egész helyet átjárja a történelem. Gyönyörű hely!

 

 

Van kedvenc helyed, amit különösen szeretsz itt Magyarországon?

 

Nincs kifejezetten kedvenc helyem. Nem tudnék ilyet kiemelni. De ha mégis kellene, akkor azt mondanám, hogy a kedvenc helyem a színpad. J Bárhol legyen is, akkor érzem magam a legjobban, amikor a színpadon állhatok, és énekelhetek.

 

Ha jól tudom, úgy döntöttél, hogy a jövőben itthon maradsz Magyarországon, és elsősorban a hazai színpadokat hódítod meg…

 

Így igaz. Nagyon sok barátom van New Yorkban, és sok élmény köt Amerikába, mégis jobban érzem magam Magyarországon, és úgy érzem, itt van az otthonom. Az Anyukám is itt él, és szeretem, ha a közelemben van. Ezen kívül itt kezdődött el a karrierem, és mindaz, amit csinálni szerettem volna, az itt indult el. Itt élem a mindennapjaimat, itt dolgozom, és mindeközben nagyon sok kedves ember vesz körül. Összességében azt mondhatom, hogy nagyon jól érzem magam itt Magyarországon! 

 

 

Lássuk, merre vezetnek a következő lépések András életében...! 


divat érdekességek hangszer kiállításKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Luvgierig

Luvgierig - a szél felé forduló hajót hívjuk így

Detre Diána

Név: Detre Diána Detre Diána születési hely/idő: Budapest, 1983. november....

Balatonakarattya kikötője

A II. Rákóczi Ferenc Horgász Egyesület kikötője a Balaton Keleti medencéjének keleti...

Hajólevél

A hajólevél a hajó forgalmi okmánya.

Brise

Brise ( ejtsd : bríz ) - könnyü szél
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.