notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kállay-Saunders András nem ismer akadályt!

hirdetes

Kállay-Saunders András megvalósítja álmait tűzön-vízen át!

Bibók Barbara
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Világ Legszebb Kávéházának Művész Páholy estjein nem csak a múltat idézhetjük fel, de jelenünk neves személyiségeit is megismerhetjük közelebbről, s olyan dolgokat tudhatunk meg benső világukról, melyeket a médián keresztül sosem látnánk meg…

Kállay-Saunders András, a nagyszerű hangú előadó, a vagány énekes, a lelke mélyén egy őszinte, és nagyon mély értékrenddel bíró srác, aki mélységesen tiszteli családját, s akadályt nem ismerve valósítja meg álmait tűzön-vízen át!

 

Kállay Saunders András a Művész Páholyban

 

Milyen érzésekkel érkeztél a New York Kávéház Művész Páholy előadására a meghívást követően, András?

 

Megtiszteltetés volt számomra, hogy ott lehettem és beszélhettem a családom múltjáról. De, őszintén szólva egy kicsit izgultam, hogy mi lesz, ha majd olyan dolgot kérdeznek tőlem, amire nem tudok válaszolni megfelelően. Sajnos nekem nagyon kevés dolgot meséltek a családom múltjáról, és pont ezért vittem magammal Kállay Kristófot is, hiszen velem ellentétben ő mindent tökéletesen tud a családunkról. Az ő jelenléte biztonságot nyújtott nekem ezen az estén.

 

Mindezek tükrében tervezed, hogy Te is beleásod magad mélyebben a Kállay család történelmébe?

 

Természetesen igen. Kristóffal már beszélgettünk is erről. Nagyon szeretném jobban megismerni a múltamat, és a gyökereimet. Sajnos mivel hosszú ideig Amerikában éltem, erre nem volt lehetőségem.

 

A Művész Páholy előadásra két dallal is készültél. Mi alapján döntötted el, hogy pont ezt a két dalt hozod erre az estére?

 

Nem akartam olyan dalt előadni, amitől leszakadnának a falak, vagy ilyesmi… :)

hirdetes

Inkább arra törekedtem, hogy stílusában is kicsit passzoljanak a dalok az estéhez. A „Running”-ot azért választottam, mert korábban ezzel képviseltem Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, a „Juliet”-et pedig azért, mert ez egy kicsit nyugodtabb, lágyabb, mint a többi dalom, és így jobban illett ehhez az estéhez.

 

…és hát még az erkély is passzolt hozzá a New York Kávéházban!

 

Igen, ez így van, csak sajnos hiába kerestem, nem volt ott Júlia! :) Remélem, legközelebb megtalálom majd!

 

Korábban is jártál már a New York Kávéházban, András?

 

Már jártam mellette, és a környékén, de most először voltam bent, és tényleg csodálatos! Nagyon jól éreztem magam az ottlétem során.

Csodálatosak az építészeti megoldások, látszik, hogy minden nagyon precízen van elgondolva, és kivitelezve. Az egész helyet átjárja a történelem. Gyönyörű hely!

 

 

Van kedvenc helyed, amit különösen szeretsz itt Magyarországon?

 

Nincs kifejezetten kedvenc helyem. Nem tudnék ilyet kiemelni. De ha mégis kellene, akkor azt mondanám, hogy a kedvenc helyem a színpad. J Bárhol legyen is, akkor érzem magam a legjobban, amikor a színpadon állhatok, és énekelhetek.

hirdetes

 

Ha jól tudom, úgy döntöttél, hogy a jövőben itthon maradsz Magyarországon, és elsősorban a hazai színpadokat hódítod meg…

 

Így igaz. Nagyon sok barátom van New Yorkban, és sok élmény köt Amerikába, mégis jobban érzem magam Magyarországon, és úgy érzem, itt van az otthonom. Az Anyukám is itt él, és szeretem, ha a közelemben van. Ezen kívül itt kezdődött el a karrierem, és mindaz, amit csinálni szerettem volna, az itt indult el. Itt élem a mindennapjaimat, itt dolgozom, és mindeközben nagyon sok kedves ember vesz körül. Összességében azt mondhatom, hogy nagyon jól érzem magam itt Magyarországon! 

 

 

Lássuk, merre vezetnek a következő lépések András életében...! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 217

Átlagos értékelés: 4.9

divat érdekességek hangszer kiállítás