Ismét jó eredményekkel tért haza a magyar vitorlás válogatott Isolából. Fiaink egy ezüst és két bronz éremmel gazdagították a magyar vitorlássport nemzetközi "éremgyűjteményét".

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Isola Spring Cup - A magyarok remekül szerepeltek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Isola Spring Cup - A magyarok remekül szerepeltek


2009/04/14

Egy ezüst és két bronz érem

22. Isola Spring Cup (Szlovénia)
2009. április 9-13.

 


Ismét jó eredményekkel tért haza a magyar vitorlás válogatott a hétvégén Szlovéniában megrendezésre kerülő tavaszi nemzetközi regattáról. A 420, a 470 és a laser osztályok számára megrendezett futamokon általában gyenge szél fújt, és jelentős áramlás nehezítette a versenyzést. Ennek ellenére több kiemelkedő eredmény is született az egyébként fontos felkészülési versenyen.

A verseny után Regős Attila (Morzsi) szerkesztőségünknek elmondta, hogy a 420-as versenyzőinknek nemigazán kedveztek a kinti körülmények, így az általuk elért eredmények várakozáson felüliek voltak.
Ezenfelül az osztrákok erős csapattal képviselték magukat a versenyen, de elmondása szerint a magyar válogatott jó sebességgel rendelkezett, illetve megfontolt taktikai döntésekkel tudta hozni az eredményeket. Regős Attila szerint folyamatos fejlődés látható a gyerekeknél a taktikai fegyelem és a higgadt döntések terén, ami további kiemelkedő nemzetközi eredményekhez vezethet.

Eredmények:

 

470 férfiak:

3. Szigethi Botond – Joó Kristóf (YCBP-SVE)
4. Váradi Imre – Serke Áron (BYC)
5. Szamody Tamás – Bárdos Mihály (BYC
9. Lillik Péter – Lillik Ákos (THE)

 

470 nők:

3. Karácsony Réka – Loidl Nóra (BYC)
6. Sípos Orsolya – Sípos Zsófia (BYC)

 

420 férfiak:

2. Földesi Péter – Borsos Dániel (THE)
7. Gond Gergely – Szellem Balázs (THE)
11. Grams Dominik – Petrahai Gergely (THE)
16. Rozsnyay Domonkos – Czeizel Jonatán (SVE)
23. Győrffy Bálint – Kovács István (THE)

 

Laser:

11. Fazakas György (LVE)
23. Zentai Zoltán (SVE)

 

Laser 4.7:

6. Péch Fanni (RIVE)
12. Huszka Mátyás (BYC)
19. Héjj Viktória (THE)
34. Herendi Patrik (THE)
41. Virág Zsófia (THE)
48. Héjj Eszter (THE)
53. Nyerges Miklós (THE)

 

Laser Radial férfiak:

4. Bakóczy Róbert (SVE)
11. Bathó Péter (BYC)
12. Mátyás Viktor (BYC)
20. Böröcz Bence (BYC)
26. Földesi Gergő (THE)
33. Kovács Dániel (THE)
35. Ruby Viktor (SVE)
43. Hunfalvy Péter (THE)
48. Héjj Ádám (THE)
53. Bak Sebi (THE)

 

Laser Radial nők:

5. Juhász Zsodó (BYC)

 

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Hosszú hétvégék külföldön

Hosszúhétvégék külföldön. Alfatours!

Kávézó Budapesten

A tökéletes kávézó Budapesten mindenkinek más jelent, abban azonban egyetérthetünk, hogy a...

720

720o büntetés jár a vitorlás verseny közben elkövetett nagyobb szabálytalanságokért....

Autopilot

Autopilot: Elektronikusan vezérelt, tájolóval és GPS-el (Global Position System)...

Extreme 40

Extreme 40 vitorlás hajó bemutatása - A koncepció Extreme 40 - Akció! Az Extreme 40...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.