Újra Művész Páholy a New York Kávéházban

hirdetes

Januárban ismét elindul a Művész Páholy a New York Kávéházban!

vitorlazas.hu
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A nagy sikerű Művész Páholy előadássorozat az ünnepek alatt ugyan szünetel, de a tervek szerint hamarosan újra várja a vendégeket, s az érdeklődőket a háziasszony, Juhász Anna, s meghívott vendégei, akikkel együtt beszélgethetünk a művészet jegyében!

 

Újra Művész Páholy előadás januárban

A Művész Páholy előadássorozat több éves múltra tekint vissza. A folyamatos teltházzal működő művészeti program minden alkalommal újabbnál újabb tematikával várja a látogatókat, legyen szó akár irodalomról, építészetről, zenéről, pszichológiáról, vagy a művészet bármely ágáról.

 

Ez az előadássorozat nem ismer határokat!

 

A lényeg, hogy valami újat, valami különlegeset mutasson, s értéket, érdekességet adjon át vendégeinek.

 

A történelem sokszor ködbe burkolja, s elhomályosítja a letűnt korok emlékeit. Bizonyos Művész Páholy estek pont azt a célt szolgálják, hogy fényt vigyenek a homályba, megrajzolják a hiányzó részeket, s utat mutassanak a jövő kérdéseinek megválaszolásához.

Máskor pedig zenei előadásban gyönyörködhetünk, vagy éppen egy emlékest keretében idézhetjük fel egy-egy nagyszerű ember csodás alkotásait, s mindazt, amit ránk és az utókorra hagyott műveivel.

 

Feszegethetjük az orvoslás és a pszichológia különféle tételeit, elméleteit, s megismerkedhetünk nagy múltú magyar családok sarjaival is, akik életük megrázkódtatásairól, s a siker áráról számolnak be nekünk.

hirdetes

 

Minden egyes előadás más, s mégis ugyanaz. A meghívott vendégek és a témák sokatmondóak, változatosak, színesek, de a színvonal, az átadott tudás, és a környezet pompája mindig ugyanaz.

 

Ahogyan az előadássorozat oszlopos tagjai elmondják, számukra ez egy kihagyhatatlan est minden egyes alkalommal. Egy est, ahol gondolatok ébrednek bennük, és ahol tanulnak, fejlődnek, beszélgetnek, új ismeretségeket kötnek.

 

A Művész Páholy előadássorozat január 18-án újra életre kel, s ezúttal a sport és a teljesítmény kerül majd fókuszba, a művészettel összekapcsolva.

 

Ezen az estén találkozhatunk majd, többek között Erdei Zsolt (Madár) félnehézsúlyú profi ökölvívónkkal, és Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónkkal is. 

 

hirdetes

Az elmúlt év 12 előadása során olyan neves vendégekkel találkozhattak a résztvevők, mint Czeizel Endre és Csányi Vilmos professzorok, a Virtuózok, Mattyasovszky-Zsolnay Zsófia, Kállay-Saunders András, Bagdy Emőke, és lánya, Császár Noémi, valamint Szabó Magda emlékére is felfűztek egy egész estés előadás a szervezők.- s ez csupán néhány név, a teljesség igénye nélkül.

 

Manapság minden, tudásra éhező, és gondolatokra szomjazó embernek ott a helye a Művész Páholy esteken, hiszen ez az élmény nem csak a színvonalas témák és nagynevű vendégek miatt érdekes.

Az előadássorozatnak ugyanis a Világ Legszebb Kávéháza ad otthont, s ez még tovább növeli a program presztízsét.

 

Térjen be Ön is a New York Kávéházba, ismerje meg a helyszínt, s látogasson el 2016 első Művész Páholy estjére, január 18-án!

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek kreatív
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.