A jégkorcsolya szerelmesei nagyon fognak örülni, hiszen jégpálya nyílik a Balaton egyik legszebb városában, Balatonfüreden, ami decembertől januárig látogatható!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Csodás jégfolyosó nyílik decemberben Balatonfüreden a Balaton mellett – jegyek már 600 Forinttól!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Csodás jégfolyosó nyílik decemberben Balatonfüreden a Balaton mellett – jegyek már 600 Forinttól!


2023/11/23
NA

A téli időszak beköszöntével Balatonfüred ismét új és lenyűgöző élménnyel várja a helyiek és látogatók számára: egy hatalmas, közel háromezer négyzetméteres mobil jégpályával, amely a Balaton partján kínál felejthetetlen korcsolyázási lehetőséget. Az új attrakció kiterjedése és egyedi kialakítása révén igazi látványosságot ígér mindazoknak, akik szeretnének száguldani a jégpályán.

jégpálya Balatonfüred

A balatonfüredi jégpálya igazi látványosság lesz

 

Az egyedülálló jégpálya megközelítése rendkívüli élményt ígér: a Zákonyi utcai jégpálya látványos hosszú jégfolyosóján keresztül kanyarogva találjuk magunkat el a Tagore sétányon álló Széchenyi-szoborig. Ez a varázslatos útvonal több, mint pusztán egy közlekedési eszköz – valódi kaland, amely során újabb és újabb jégpályák tárulnak fel, beleértve a lenyűgöző Vitorlás téren elhelyezkedőt is. A hosszú, egy kilométeres jégfolyosó nem csupán egy sima útvonal, hanem egy magával ragadó téli csoda, ahol a korcsolyázásnak nincsenek határai, és a két elkülönített pálya garantálja az oda-vissza csúszkálás különleges érzését.


Ez a varázslatos útvonal még tovább fokozza a téli élményt, miközben elvezet minket a Zákonyi utcai, Vitorlás téri és Tagore sétányi pályákhoz. Ezek a pályák nem csupán sportolásra szolgálnak, hanem egy valódi téli paradicsomot teremtenek, ahol a jéghoki, a jégteke és a korcsolyázás mind-mind helyet kap a repertoárban. A pályák környékén pedig számos kiegészítő szolgáltatás emeli a téli szórakozást a tetőpontjára, beleértve a jéghokihálókat, jégtekézést, korcsolyázást segítő állatfigurákat, valamint egy barátságos büfét, melegedőt, kölcsönző sátrat és értékmegőrző szekrényeket. Ez a lenyűgöző jégpálya-rendszer valódi téli meseországgá varázsolja Balatonfüredet.

 

A balatonfüredi jégpálya december közepétől látogatható

 

A jégpályához való hozzáférést a Zákonyi utcai és Vitorlás téri beléptetőpontokon keresztül lehet elérni. A fapalánkokkal védett jégfolyosóról szintén két helyen lehet majd lecsatlakozni, biztosítva a könnyű és biztonságos belépést. A Vitorlás-téren kialakított gyalogos híd segíti majd a vízparti sétányhoz való könnyű közlekedést, de a park, a vízpart és az épületek is könnyen megközelíthetők maradnak a jégfolyosó mellett.

 

A 900 négyzetméteres Zákonyi utcai jégpálya, melyen tíz centiméter vastag, kivilágított jégréteg terem, tervek szerint december 1-jén nyitja meg kapuit. Az üzemeltetők biztosítják a korcsolyázókat arról, hogy a jég minősége kiváló lesz, így már az első naptól kezdve magas színvonalú élményben lehet részük.
A különleges kialakítású, a térségben egyedülálló jégpálya-rendszer várhatóan december közepétől egészen 2024. január végéig várja a látogatókat, ígérve, hogy egy különleges téli paradicsomban részesít mindenkit.

 

A balatonfüredi jégpálya jegyárai így alakulnak

 

Az élménydús korcsolyázásért változatos belépőárakat kínálnak, hogy mindenki megtalálja a számára ideális lehetőséget. A teljes műjégpályára 1600 forintért szerezhető be a felnőtt belépő, míg a diákok 1100 forintért, a 3-14 év közötti gyermekek pedig 800 forintért válthatnak jegyet. 


Különleges kedvezmények várnak a füredi lakosokra is: a felnőttek 900 forintért élvezhetik a pályát, míg a füredi diákoknak csupán 600 forintba kerül a korcsolyázás. A 14 éven aluli helyi lakosoknak továbbra is ingyenes a belépés, így a téli örömök mindenki számára könnyen elérhetőek. Fontos megjegyezni, hogy a kedvezményes belépőárak hétvégente változnak, így érdemes időben tervezni a látogatást és élvezni a Balaton parti jégpálya varázsát.

 


Cikk forrása: https://infostart.hu/ 
 


Balaton érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Húsvéti nyúl

A Húsvéti nyúl A húsvéti nyúl, vagy húsvéti nyuszi, nyuszi a húsvét ünnephez...

Trapéz

Sok jolle és tőkesúlyos hajón hazsnálnak trapézt. Trapézolás közben a mancsaft, vagy pl...

Vendée Globe

Vendée Globe vitorlás verseny - Elméletben egyszerű Elméletben a Vendée Globe egy...

Catering

A catering szó egy angol kifejezésből ered, melynek elsődleges jelentése a tömeg...

Jorge Zarif

Jorge Zarif A fiatal Junior reménység Jorge Zarif mindössze 16 éves, mégis az egyik...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.