notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Jelek érkeztek a földönkívüliektől - Jelek érkeztek a földönkívüliektől

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Jeleket kaptunk a földönkívüliektől

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Jeleket kaptunk a földönkívüliektől


2015/01/26
Petra

Forrás: Hír.ma

Lehet, hogy tévedés azt hinni, hogy nincsenek földönkívüliek, ugyanis az amerikai űrkutatók most olyat tapasztaltak, ami megdöbbentette őket. A jel egy másodpercig se tartott, mégis akkora ereje volt, mint amit a nap 24 óra alatt bocsájt ki.

Földönkívüli
Az amerikai űrkutatók nemrég olyan rádiójeleket fogtak, ami ledöbbentette őket, ugyanis a Tejútról túlról érkezett. A jelet mindössze néhány tized másodpercig észlelték, viszont olyan hatalmas ereje volt, mint amit a Nap 24 óra alatt bocsájt ki. A jel több rövid részből állt, az utolsó pedig mindössze egy milliszekundumig tartott. A tudósok próbálják beazonosítani a jeleket. Eddig arra a következtetésre jutottak, hogy egy olyan idegen civilizációtól érkezett, ami a Földtől 5,5 milliárd fényévre található.

 

Azonban nem ez az első jel, amit az űrkutatók fogtak. Az egyik legjelentőségteljesebb 2007-ben volt. Azóta összesen 7 ehhez hasonló jel érkezett, azonban ez utóbbi volt eddig a legerősebb. 

Földönkívüli

A most érkezett jelet összesen 12 teleszkóp segítségével fogták be 7 különböző országban: Chilében, Ausztráliában, Indiában, Németországban, a Kanári-szigeteken, Kaliforniában és Hawaiin. A Magyar Ufókutató Szövetség elnöke, Kalmár János elmondta, hogy a Földről folyamatosan jeleket sugároznak a kapcsolatfelvétel miatt. Viszont az előfordulhat, hogy azokat a jeleket, amiket az idegenek sugároznak felénk, mi nem tudjuk dekódolni, mert az emberi technika a közelében sincs annak a fejlettségnek, mint amilyen technológiával a földönkívüliek rendelkeznek. Kalmár János a következőt nyilatkozta:

 

„Egyáltalán nem egyedi eset, hogy idegen civilizációtól kapunk üzenetet. 1985-ben is egy értelmes, logikus jel érkezett, melynek a tartalmát is megfejtették. Körülbelül annyit tesz, hogy az üzenet feladója keresi az intelligens lényeket az Univerzumban. Ezeken a jeleken vagy jelsorokon a fajunkra vonatkozó információk, a légkör összetétele is megtalálható, valamint az is, hogy hol helyezkedünk el a Naprendszerben”

Földönkívüli

Nemrég nyilvánosságra került az eddig titkosítás alatt álló Kék Könyv Projekt Gyűjteménye, aminek 130 ezer oldalát ufó-észlelések teszik ki, köztük egy olyan eset is, ami halállal végződött, ugyanis egy repülőgép pilóta ütközött egy azonosíthatatlan repülő tárggyal. Az eset 1984-ban történt. Az aktában egy magyar jelentést is találunk: 1947. június 10-én Kereki Dániel Budafokon, a Liszt Ferenc utcában három csillogó, ovális szerkezetet látott.

 

Szerintem érdemes elgondolkodnunk, hogy lehet, mégiscsak van a Földön kívül is élet. Az már más kérdés, hogy hol tartanak fejlettségben az emberiséghez képest, hisz ez egyelőre még a kommunikációt is akadályotta, és hogy fel akarják-e egyáltalán venni velünk a kapcsolatot.kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Alsóörs - Vitorlás SC

Alsóörs - Vitorlás SC kikötő - tudnivalók: Az alsóörsi Vitorlás SC kikötője a tó...

Révfülöp Hajóállomás BH Zrt.

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található a Balatoni Hajóállomás Zrt....

Salona 40

Salona 40 vitorlás hajó bemutatása A Salona 40 a második vitorlás hajó a Salona...

Niederholer

Niederholer - a spinnaker bumot lefeszítõ kötél

Gross

A gross (ejtsd: grósz) a nagyvitorla.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.