notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Jelek érkeztek a földönkívüliektől - Jelek érkeztek a földönkívüliektől

hirdetes

Jeleket kaptunk a földönkívüliektől

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Lehet, hogy tévedés azt hinni, hogy nincsenek földönkívüliek, ugyanis az amerikai űrkutatók most olyat tapasztaltak, ami megdöbbentette őket. A jel egy másodpercig se tartott, mégis akkora ereje volt, mint amit a nap 24 óra alatt bocsájt ki.

Földönkívüli

Az amerikai űrkutatók nemrég olyan rádiójeleket fogtak, ami ledöbbentette őket, ugyanis a Tejútról túlról érkezett. A jelet mindössze néhány tized másodpercig észlelték, viszont olyan hatalmas ereje volt, mint amit a Nap 24 óra alatt bocsájt ki. A jel több rövid részből állt, az utolsó pedig mindössze egy milliszekundumig tartott. A tudósok próbálják beazonosítani a jeleket. Eddig arra a következtetésre jutottak, hogy egy olyan idegen civilizációtól érkezett, ami a Földtől 5,5 milliárd fényévre található.

 

Azonban nem ez az első jel, amit az űrkutatók fogtak. Az egyik legjelentőségteljesebb 2007-ben volt. Azóta összesen 7 ehhez hasonló jel érkezett, azonban ez utóbbi volt eddig a legerősebb. 

Földönkívüli

A most érkezett jelet összesen 12 teleszkóp segítségével fogták be 7 különböző országban: Chilében, Ausztráliában, Indiában, Németországban, a Kanári-szigeteken, Kaliforniában és Hawaiin. A Magyar Ufókutató Szövetség elnöke, Kalmár János elmondta, hogy a Földről folyamatosan jeleket sugároznak a kapcsolatfelvétel miatt. Viszont az előfordulhat, hogy azokat a jeleket, amiket az idegenek sugároznak felénk, mi nem tudjuk dekódolni, mert az emberi technika a közelében sincs annak a fejlettségnek, mint amilyen technológiával a földönkívüliek rendelkeznek. Kalmár János a következőt nyilatkozta:

 

„Egyáltalán nem egyedi eset, hogy idegen civilizációtól kapunk üzenetet. 1985-ben is egy értelmes, logikus jel érkezett, melynek a tartalmát is megfejtették. Körülbelül annyit tesz, hogy az üzenet feladója keresi az intelligens lényeket az Univerzumban. Ezeken a jeleken vagy jelsorokon a fajunkra vonatkozó információk, a légkör összetétele is megtalálható, valamint az is, hogy hol helyezkedünk el a Naprendszerben”

Földönkívüli

Nemrég nyilvánosságra került az eddig titkosítás alatt álló Kék Könyv Projekt Gyűjteménye, aminek 130 ezer oldalát ufó-észlelések teszik ki, köztük egy olyan eset is, ami halállal végződött, ugyanis egy repülőgép pilóta ütközött egy azonosíthatatlan repülő tárggyal. Az eset 1984-ban történt. Az aktában egy magyar jelentést is találunk: 1947. június 10-én Kereki Dániel Budafokon, a Liszt Ferenc utcában három csillogó, ovális szerkezetet látott.

 

Szerintem érdemes elgondolkodnunk, hogy lehet, mégiscsak van a Földön kívül is élet. Az már más kérdés, hogy hol tartanak fejlettségben az emberiséghez képest, hisz ez egyelőre még a kommunikációt is akadályotta, és hogy fel akarják-e egyáltalán venni velünk a kapcsolatot.

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Mesterházy-Nagy Ákos

Mesterházy-Nagy Ákos (Piri) életrajz Mesterházy-Nagy Ákos 1988-ban született és... Tovább

Fövenyes Hajóállomás BH ZRt.

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található a Balatoni Hajózási Zrt.... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 220

Átlagos értékelés: 4.9

kreatív