JÓHAJÓ Nagydíj Balatonfüreden 2010. június 11.-13. között rendezi meg.

Kövess minket facebookon!
Főoldal > JÓHAJÓ Nagydíj versenykiírás

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

JÓHAJÓ Nagydíj versenykiírás


2010/06/03

A Balatonfüredi Yacht Club 2010. június 11.-13. között rendezi meg Balatonfüreden a JÓHAJÓ Nagydíj - Kővári Károly emlékversenyt

JÓHAJÓ Nagydíj

JÓHAJÓ Nagydíj - Kővári Károly emlékverseny az olimpiai hajóosz-tályoknak
2010. június 11-13.

 

 

 Az 1912-ben alapított, és azóta megszűnt BKV Előre SC hagyományait őrizve, a BYC immáron harmadik alkalommal ad otthont az olimpiai hajóosztályoknak szóló viadalnak.
A BYC évadnyitó versenyén nyolc hajóosztály magyar ifjúsági és felnőtt versenyzői szállnak hajóba. Itt lesznek a Finn, a 470, Laser, Laser Radial valamint a 49er, a Katamarán, a Repülő Hollandi és a Csillaghajó osztályok hazai legjobbjai. Várhatóan közel 120 versenyző méretteti majd meg magát a háromnapos regattán. A pályaversenyt a két leggyorsabb egységnek a 49er és a Katamarán hajóknak 10, a többi osztálynak 8 futamra írták ki a rendezők. Az első futam figyelmeztető jelzése, június 11-én 10.55 óra, további futamokat ráindítással indítják.


A JÓHAJÓ Nagydíj – Kővári Károly emlékverseny több hajóosztályban egyben ranglista és válogató verseny is a nemzetközi versenyekre, ezért komoly küzdelmekre számíthatunk.
Örvendetes, hogy a JÓHAJÓ Vitorlásbolt, amely a minőségi versenyvitorlázás kiszolgálására szakosodott, ebben a nehéz időszakban továbbra is támogatja ezt a rangos versenyt.


A rendező Balatonfüredi Yacht Clubról:


Magyar főurak egy csoportja 1867. március 16-án megalapította Balaton-Füredi Yacht Egylet néven hazánk első vitorlás klubját. A klub elnöke gróf Batthány Ödön lett, aki Angliában vi-torlázott és versenyeket is nyert. Az egyesület ma fiatal edzőket foglalkoztat, akiket folyamatosan segít a szakmai továbbképzésben. A  BYC utánpótlás nevelése országosan a legjobban között van, versenyzői kimagasló eredményeket érnek el külföldön is. Az egyesület komoly sportdiplomáciai tevékenységet fejt ki hazai és nemzetközi szinten. A BYC az egyik legeredményesebb vitorlás klub Magyarországon, tizenöt éve folyamatosan vezeti az egyesületi ranglistát. A Balatonfüredi Yacht Club 2009-ben, a Magyar Sport napja alkalmából a sport területén végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Magyar Sportért emlékérem EZÜST FOKOZATÁT kapta.

 

Versenykiírás


Sajtónformáció:
Solymos Dóra





Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Code-lobogó

Code-lobogó: a klasszikus jelzõlobogó-ábécé

Bríz

A bríz jelentése könnyű szél.

Bohém Étterem Budapest

A Pest Buda Bisztró étterem az egyik legjobb étterem Budapesten Különlegességét maga a...

Beton

A beton egy kötőanyagból (cement, rigipsz, gipsz..), adalékanyagból (homok, sóder, kavics,...

Kávézó Budapesten

A tökéletes kávézó Budapesten mindenkinek más jelent, abban azonban egyetérthetünk, hogy a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.