A Balaton közepén júniusban is lesz kompkoncert!

hirdetes

Június legkülönlegesebb koncertélménye a Balaton közepén

CsA
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Júniusban a Balaton egyik legérdekesebb kivitelezésű koncertsorozatára ismét sor kerül a Balaton közepén. A kifejezés szó szerint értendő, ugyanis két komp indul két balatonparti városból, amelyek a tó közepén találkozni fognak és egy nagy színpaddá olvadnak össze.

Tihany látképe

A kompkoncertről

A MOL Nagyon Balaton szervezői hozták létre a kompkoncert sorozatot még 2013-ban, amely már akkor is nagy sikert aratott. Mára már hagyománnyá vált, ezért az év több napján is megrendezik. Az esemény egyedisége miatt rengetegen látogatnak el ezekre a koncertekre, hiszen a helyszín hangulatát igen nehéz lenne máshol átélni. Az előző fellépők között olyan nagy nevek szerepeltek, mint a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a Tankcsapda vagy a Halott Pénz.

 

Tankcsapda

 

Júniusban ismét elindul a két komp Tihanyból és Szántódról, hogy a tó közepén egyesüljenek és ismét egy fergeteges estét biztosítsanak a zene szerelmeseinek. Az új fellépő kiléte előtt pontosítsuk az időpontot és a helyszínt!

hirdetes

 

Időpont: 2018. június 22., 18:30 – 22:30

Helyszín: Tihany-Szántód rév

 

Nem csupán a zenekarok által nyújtott szórakozás miatt érdemes részt venni a kompkoncerten, hanem a Balaton panorámájának megcsodálása miatt, amelyet hangulatfényekkel is tovább fokoznak. Az idei kompkoncert is neves főelőadóval kecsegtet, akinek kilétét a következő oldalra lapozva ismerheted meg.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton érdekességek hajó hangszer

Szótár

Transat Jaques Vabre

Transat Jaques Vabre vitorlás verseny történet A Transat Jaques Vabre egy olyan vitorlás... Tovább

Extreme 40

Extreme 40 vitorlás hajó bemutatása - A koncepció Extreme 40 - Akció! Az Extreme 40... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes