Miben segít cégednek a SEO tanácsadó? Mennyibe kerül? Árak példákkal.

Kövess minket facebookon!
Keresőoptimalizálás
Felmérés
Tanácsadás
Megvalósítás
seo

Ajánlatkérés

Több vásárlót szeretnél? Több vendéget szeretnél? Több ügyfelet szeretnél? Hatékonyabb marketinget szeretnél? Megalkotjuk tökéletes marketing stratégiádat, 2024.05.31-ig történő megrendelés esetén ennek díját elengedjük*.


*egy éves megrendelés esetén


Főoldal > Online marketing stratégia alkotás
Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Budapesti étterem

A legjobb budapesti étterem, ahol egy gyönyörű környezetben, igazi gasztronómiai...

Árboc

Az árboc a vitorlázat tartóoszlopa.

Boci

A boci mentőcsónakot, hajó után köthető kis evezős csónakot jelent.

Optimist

Optimist vitorlás hajó leírása Az Optimist egy kicsi, egyszemélyes vitorlás hajó....

Cumolonimbus

A cumolonimbus egy 1-2 km magasan kezdődő és 12-14 km magasságig felnyúló zivatarfelhő....

15 éve végzünk keresőoptimalizálást ezért tudjuk, hogy elengedhetetlen részét képezi az online marketing stratégiának. Az online hirdetések drágulásásval, a közösségi hírfolyamok folyamatos algoritmus frissítésével e keresőoptimalizálás vált az egyik leghatékonyabb eszközzé ami a megtérülést illeti.

Ha nem ismered eléggé ezt az eszközt, vagy nem hozza a várt eredményeket, esetleg még nem alkalmazod, ne habozz tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyáltalán Mi az az online marketing audit, és miért elengedhetetlen 2019-ben? És miért jó neked?
seo

A keresőoptimalizálás, avagy a Search Engine Optimalization napjainkban is elengedhetetlen feladat az online marketingen belül. Ha jól csinálod, a keresőoptimalizálás egy kiemelkedő eszköz, amely költséghatékonyan hoz közvetlen vásárlókat azáltal, hogy a felhasználók kérdéseikre, kereséseikre a Te weboldaladat – és ezzel terméked vagy szolgáltatásod – kapják válaszul. A keresőoptimalizálás szorosan összefügg szinte minden más online marketing eszközzel: alapja a tartalommarketing, és elengedhetetlen eszköze ugyan úgy a közösségi média marketing is!

TÖBBET A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSRÓL
15 éve végzünk keresőoptimalizálást. Folyamatos kutatásaink
eredményeképpen tudásunk naprakész,
melyből ügyfeleink profitálnak.

Miért nélkülözhetetlen a SEO egy hatékony
marketing kommunikációs stratégiából?

Miért nélkülözhetetlen a SEO egy hatékony marketing kommunikációs stratégiából?

“Máté Úr, látom, az Önök oldala nagyon jól jön a keresőben, segítenének nekünk a keresőoptimalizálásban?”

Nos, persze, nagyon szívesen, de az internet marketing nem az egyes elemek, a divatok, a felkapott marketing trendek mentén működik. Fontos, nagyon fontos a közösségi média marketing, a keresőoptimalizálás, de ezek mind csak EGY-EGY ELEMEI A KOMPLEX ONLINE MARKETINGNEK!

Az elemeket nem szabad fetisizálni, ezeket együttesen kell használni. Egy komplex marketing stratégiába kell helyezni, és mindegyiket az adott vállalkozás iparágának, vevői körének megfelelően súlyozni. Mindezt meg kell előzze egy ONLINE MARKETING ELEMZÉS! Ha nincs elemzés, nincsenek kiinduló adatok, hogyan lesznek tehát célok, amiket el akarunk érni? És ahogy a mondás is tartja, semmilyen szél nem jó annak a hajónak, melynek nincsen célul kiszemelt kikötője!

Végeztesd el céged online marketing elemzését velünk, készítess magadnak komplex, mindenre kiterjedő internet marketing stratégiát, így megtudhatod, milyen, amikor ömlik az Internetről az ajánlatkérés!

AUDITRA JELENTKEZEM

a keresőoptimalizálás a legjobban megtérülő online marketing eszköz

Íme a bizonyíték:

a keresőoptimalizálás a legjobban megtérülő online marketing eszköz Esettanulmány megtekintésért kattints ide

NE HAGYD, HOGY FÉLREVEZESSENEK!

A seo eredménye nem az,

ha a Google találati listáján első vagy a céged nevére , de még csak nem is az, ha az általad nyújtott termék vagy szolgáltatás nevére első vagy.

ENNÉL SOKKAL TÖBB!

Az, ha már a problémákra, amelyekre termékeid, szolgáltatásaid megoldást kínálnak és amikre az ügyfeleid rákeresnek első vagy, félsiker.

MI ENNÉL MÉG TÖBBET NYÚJTUNK

A Google segítségével sokkal több relevánsa látogató és sokkal több konverziód, vásárlásod ,megrendelésed, ajánlatkérésed lesz.

Még több vásárlót és nagyobb látogatottságot szeretnél? Segítünk!

Felmérés

Felmérés

A honlapodat, mint az online marketing eszközöd részét vizsáljuk, részletesen elemezzük annak keresőoptimalizálási beállításait.

Tanácsadás

Tanácsadás

Komplett online marketing stratégiát alkotunk számodra, melynek kiemelt részét képezi a keresőoptimalizálás és a hatékony honlapüzemeltetés.

Megvalósítás

Megvalósítás

A stratégia elfogadását követően éves szerződést kötünk, melynek során kezünkbe vesszük SEO-dat egyéb eszközeid mellett.

Ha szeretnéd honlapod keresőoptimalizálást és céged online marketingjét rám és szakemberekből álló csapatomra bízni,
ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

KATTINTS IDE!
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.