notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Művészien kidekorált sportautó - Ez egy mestermunka!

hirdetes

Művészien kidekorált sportautó

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ezeket a bonyolult mintákat egy Nissan Skyline GT sportautón láthatjuk, amit a tulajdonosának a felesége dekorált ki. A lökhárítóval kezdte, a végeredmény pedig lélegzetelállító lett!

Művészi sportautó

A történet egy Nissan Skyline GTR sportautóval, a sportautókért rajongó tulajdonosával és annak a meglepően kreatív és tehetséges feleségével kezdődik. Bár az autó már teljesítményét tekintve is kiemelkedő, viszont a tulaj úgy gondolta, valamivel fel kéne dobni azt az ezüstszürke sportautót, mert bár tagadta, de nem igazán rajongott ezért a szürkés alapszínért. Ebben a felesége is mélyen egyetértett vele. Éppen ezért  hagyta a neki, hogy elkezdje kidekorálni a lökhárítót és mindenféle bonyolult mintákat fessen rá. Éjszaka magára hagyta, hogy ne zavarja a munkában és amikor felkelt, az első útja rögtön a garázsba vezetett. Amikor meglátta, mi történt a kocsijával, leesett az álla.

Művészi sportautó

Amikor meglátta ezeket a lenyűgözően bonyolult, az autón szerteágazó mintákat, már el is döntötte, hogy az egész autót így fogják kipingálni. A felesége festékkel dolgozott és nem kevés ideig tartott, mire az egész autót telefestette. Miután végeztek, az autót lekenték lakkal, hogy megóvják ezt a frissen elkészült remekművet. A munka körülbelül 100 órát vett igénybe, viszont miután készen lettek, belakkozták a kocsit, és szembesültek a végeredménnyel, ez a sok ébren töltött éjszaka egyáltalán nem tűnt időpazarlásnak.

Művészi sportautó

Elképesztő türelem és kitartás árán egy teljesen egyedi arculatot adtak az autónak, aminek már nemcsak a teljesítménye lenyűgöző, hanem a külseje is. Az autót teljes egészében ezek az érdekes, leginkább virágokra hasonlító, nonfiguratív minták borítják. Az biztos, hogy ezt az autót már messziről meg lehet ismerni a parkolóban, annyira egyedi a külseje. Ha lapozol egyet, megnézheted teljes alakban is.

Művészi sportautó

Ám ezzel egyidejűleg az autó belsejét is kipofozták, mert ha már új külsőt kapott, ahhoz a belsejének is passzolnia kell. Viszont a belseje nem sokat változott, ami nem is baj, mert a fekete ülések remekül illenek ezekhez az érdekes mintákhoz az ezüstszürke alapon. Vagyis

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 174

Átlagos értékelés: 5.0

autó