Örökre a Balatonban nyugszik Kóbor János, az Omega frontembere

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Kóbor János végakarata teljesült – Örökre a Balatonban nyugszik

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kóbor János végakarata teljesült – Örökre a Balatonban nyugszik


2022/04/09
ZH

Számos hír oldal zengett tőle, hogy az Omega legendás frontembere tavaly decemberben elhunyt. Kóbor a végakaratában már korábban megfogalmazta, hogy azt szeretné, ha örökké a Balatonban nyugodhatna. Kívánsága most teljesült.

Kóbor János öröknyugalomban

Kóbor János örökre a Balatonban nyugszik


Kóbor János végakarata teljesült azzal, hogy nem régiben a hamvai egy részét a magyar tengerben szórták szét. A megemlékezés szűk családi körben történt március 25.-én, amiről lánya, Léna számolt be a közösségi médiában. A legendás frontember földi maradványait a megemlékezés alkalmával szét szórták a Balatonba, amin csak Kóbor özvegye, Deme Zsóka és két gyermeke vett részt, Léna és Dániel.

 

A hamvak egy másik része a Bazilikában


Örök nyugalomra a budapesti Szent István Bazilikában helyezték el Kóbor János hamvainak többi részét még korábban. A balatoni búcsúzásra azért került később sor, ugyanis a család számára nagyobb lelkierő kellett az örök búcsúzáshoz.

 

Koronavírusban hunyt el Kóbor János


A koronavírus számtalan áldozatot követelt. A novemberben kórházba kerülő Kóbor János is megfertőződött a betegséggel és állapota folyamatos romláson ment keresztül, és szervezete két hét leforgása alatt feladta a harcot. A család úgy nyilatkozott, hogy az előadó nem hitt benne, hogy ő is megbetegedhet és sérthetetlennek képzelte magát. Sajnos a felelőtlen hozzáállás a megbetegedéséhez vezetett. 

 

Felesége először szólalt meg a halála óta


Zsóka úgy nyilatkozott, hogy férje megbetegedése óta olyan mély lelkiállapotban volt, hogy úgy érezte soha nem fog tudni erről beszélni. Mivel megismerkedésük óta a nyilvánosság előtt élték életüket, így a megszólalása elkerülhetetlen volt. Az özvegy elmondta, hogy négy hónap elteltével sincsen jó lelkiállapotban és fájdalmai nem szűnnek és megköszönte férjének az együtt eltöltött 18 évet és a közös lányukat, Lénát.
"Hálás vagyok, hogy én ott lehettem, és foghattam a kezét, amikor elment." – zárta gondolatait Zsóka.


Balaton érdekesség hírKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Iránylat

Navigációs alapfogalom. Egy tárgy iránya a hajó­ról nézve, vagy két tárgy egymáshoz...

Wellness

A wellness egyfajta testi-lelki fejlődést jelent, melynek eléréséhez a különböző wellness...

Salona 45

Salona 45 vitorlás hajó bemutatása A Salona hajógyár 7 éve gyárt vitorlás hajókat, 7...

Ábrahámhegy kikötője

A TVSK kikötője a Balaton nyugati medencéjének északi partján található. 100 cölöpös...

Gyári felújított turbófeltöltő

A gyári felújított turbófeltöltőket a turbófeltöltő gyárak maguk újítják fel és a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.