notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Saját, elit közösségi oldala van a felső tízezernek

hirdetes

Saját közösségi oldal a felső tízezernek

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A közösségi oldalakra általában bárki regisztrálhat, feltéve, ha nem kell csak a regisztrációért 2 millió forintot fizetniük. A felső tízezer nemcsak a való életben, de az interneten is elkülönül a tömegtől.

Közösségi oldal

Ha közösségi oldalakról beszélünk, először mindenkinek a Facebook ugrik be. De vajon hol kommunikálnak egymással a gazdagok? Az biztos, hogy nem a Facebookon, ugyanis tavaly létrejött egy olyan közösségi oldal, ahol a felső réteg tagjai felvehetik egymással a kapcsolatot. Az oldalt James Touchi-Peters hozta létre pontosan ezzel a céllal, emellett úgy gondolta, hogy egy ilyen oldal rendkívül hasznos lehet nemzetközi kapcsolatépítés szempontjából. Az elit oldal emellett fizetős, úgyhogy ha valaki kíváncsi a leggazdagabbak elzárt kis világára, az ne próbálkozzon regisztrációval, hacsak nincs fölösleges két millió forintja – ami persze csak a regisztráció díja. Emellett évi 3000 dollárt kell befizetni, ha a Netropolitan tagja szeretnél maradni.

Közösségi oldal

A Netropolitannak 21 éves kor felett bárki tagja lehet, akinek van elég pénze. Szinte ugyanúgy működik, mint a Facebook. Ugyanúgy lehet csoportokat alakítani, megosztani, véleményt kifejteni és beszélgetni. Viszont van egy lényeges különbség. Mivel az emberek többségének nem telik se téli luxusnyaralásra, se a legmenőbb autókra, vagy a legdrágább éttermekre, ezért ha találkozunk egy ilyen megosztással a Facebookon, nem biztos, hogy képesek lennénk együtt örülni az illetővel. Sőt, biztos akadnának olyanok is, akik még be is szólnának neki. Viszont ezen az elit közösségi oldalon nem fenyegeti őket ez a veszély, tehát bátran posztolhatnak a luxusnyaralójukról, vagy amiről akarnak. Ha egy napra is betekintést nyerhetnénk ebbe a közösségi oldalba, egy egészen más világ tárulna elénk, mint amit megszoktunk.

Közösségi oldal

James Touchi-Peters pont emiatt hozott létre egy saját közösségi oldalt a felső tízezer számára. Ha belegondolunk, ez is annak a jele, hogy abszolút nincs társadalmi egyenlőség, bár szerintem nem is lesz soha. Az oldalon egyébként nincsenek reklámok, a fejlesztéseket a regisztrált tagok pénzéből oldják meg.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Kerékpártúra a Balatonon, Alsóörsi indulással

Ha gyakorlott kerékpárosok vagyunk, vagy akár több hetet is lent tudunk tölteni a Balatonnál,... Tovább

Romantikus étterem

A romantikus éttermek szerte a világon a párok kedvenc helyei. Mint minden országban, nálunk... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 180

Átlagos értékelés: 4.9

kreatív