A kutyák legőszintébb pillanatai egy fotósorozatban

hirdetes

Érdekes fotók elázott kutyákról

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy olyan fotósorozat készült kutyusokról, ahol a vicces szőrmókok legőszintébb pillanatainak lehetünk tanúi. Ezeken a fényképeken ugyanis nem a cukiság a lényeg, hanem a spontaneitás, amit ez a fotós rendkívül ügyesen kivitelezett.

Kutyusok fürdetés után

Sophie Gamand igazán kreatív dologgal rukkolt elő: egy olyan fotósorozatot készített, amiben az ember legjobb barátját, a kutyát örökíti meg, méghozzá fürdetés után. Érdekesek ezek a kis jószágok vizes és lelapult bundával – ráadásul mint látszik is, nem vágnak valami jó képet a dologhoz, hisz a legtöbb kutya egyszerűen utál fürdeni. Viszont ezeket a kutyusokat valahogy csak sikerült rávenni – biztos nem lehetett könnyű – és a fotós a mi örömünkre lekaphatta őket: elég mókásan mutatnak ezek az állatok csurom vizesen.

 

Kutyusok fürdetés után

Legtöbbször mókás, de néha ijesztő képeket is felfedezhetünk ebben a fotósorozatban. Tény, hogy nem igazán tetszett ezeknek az állatoknak a gazdi mesterkedése, de legalább tiszták lesznek – bár ők ezt biztos nem tartják olyan nagyra, mint a gazdáik.

 

Viszont ennek a fotósorozatnak az elkészítése alatt kutyakozmetikusok fürdették meg őket. Így szakszerűen lehetett tiszta a bundájuk. Viszont más szépítő eljárásban nem részesültek, mert már a fürdésre is nehéz lehetett rávenni őket, nemhogy másra.

 

Kutyusok fürdetés után

A kutyák képeit pont az teszi érdekessé, hogy természetesen reagálnak – bár mivel ösztönlényekről beszélünk, ezért nagyon nem is tudnának máshogy reagálni. Viszont Gamand úgy tette különlegessé a róluk készült képeket, hogy nem várta meg, amíg megrázzák magukat a fürdetés után, hanem csurom vizesen kapta le őket – a legjobb pillanatban. Így a fotókon keresztül láthatjuk a kutyák őszinte válaszait a fürdésre: harag, düh, értetlenkedés és pofavágás.

 

Kutyusok fürdetés után

Úgy tűnhet, mintha Gamand szándékosan csakis a cukiság kedvéért készítette volna el ezt a fotósorozatot – pedig épp hogy nem! A fotós szerint sok ember a saját szépségideáljának akarja megfeleltetni az állatait, viszont sokszor átesnek a ló túloldalára és modellnek nézik a kutyákat. Ezért ebben a fotósorozatban pont az őszinteség és a spontán reakció a lényeg, amikor a kutyusok önmagukat adják és nem kell megfelelniük semmiféle elvárásnak.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Üzleti rendezvényhelyszín

Egy üzleti rendezvényhelyszín nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az adott rendezvény sikeres... Tovább

Volvo Ocean Race verseny

  Volvo Ocean Race történelem A Volvo Ocean Race (korábbi nevén Whitbread... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 186

Átlagos értékelés: 4.9

divat