notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A kutyák legőszintébb pillanatai egy fotósorozatban

hirdetes

Érdekes fotók elázott kutyákról

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy olyan fotósorozat készült kutyusokról, ahol a vicces szőrmókok legőszintébb pillanatainak lehetünk tanúi. Ezeken a fényképeken ugyanis nem a cukiság a lényeg, hanem a spontaneitás, amit ez a fotós rendkívül ügyesen kivitelezett.

Kutyusok fürdetés után

Sophie Gamand igazán kreatív dologgal rukkolt elő: egy olyan fotósorozatot készített, amiben az ember legjobb barátját, a kutyát örökíti meg, méghozzá fürdetés után. Érdekesek ezek a kis jószágok vizes és lelapult bundával – ráadásul mint látszik is, nem vágnak valami jó képet a dologhoz, hisz a legtöbb kutya egyszerűen utál fürdeni. Viszont ezeket a kutyusokat valahogy csak sikerült rávenni – biztos nem lehetett könnyű – és a fotós a mi örömünkre lekaphatta őket: elég mókásan mutatnak ezek az állatok csurom vizesen.

 

Kutyusok fürdetés után

Legtöbbször mókás, de néha ijesztő képeket is felfedezhetünk ebben a fotósorozatban. Tény, hogy nem igazán tetszett ezeknek az állatoknak a gazdi mesterkedése, de legalább tiszták lesznek – bár ők ezt biztos nem tartják olyan nagyra, mint a gazdáik.

 

Viszont ennek a fotósorozatnak az elkészítése alatt kutyakozmetikusok fürdették meg őket. Így szakszerűen lehetett tiszta a bundájuk. Viszont más szépítő eljárásban nem részesültek, mert már a fürdésre is nehéz lehetett rávenni őket, nemhogy másra.

 

Kutyusok fürdetés után

A kutyák képeit pont az teszi érdekessé, hogy természetesen reagálnak – bár mivel ösztönlényekről beszélünk, ezért nagyon nem is tudnának máshogy reagálni. Viszont Gamand úgy tette különlegessé a róluk készült képeket, hogy nem várta meg, amíg megrázzák magukat a fürdetés után, hanem csurom vizesen kapta le őket – a legjobb pillanatban. Így a fotókon keresztül láthatjuk a kutyák őszinte válaszait a fürdésre: harag, düh, értetlenkedés és pofavágás.

 

Kutyusok fürdetés után

Úgy tűnhet, mintha Gamand szándékosan csakis a cukiság kedvéért készítette volna el ezt a fotósorozatot – pedig épp hogy nem! A fotós szerint sok ember a saját szépségideáljának akarja megfeleltetni az állatait, viszont sokszor átesnek a ló túloldalára és modellnek nézik a kutyákat. Ezért ebben a fotósorozatban pont az őszinteség és a spontán reakció a lényeg, amikor a kutyusok önmagukat adják és nem kell megfelelniük semmiféle elvárásnak.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Vízipisztoly egy örök nyári szórakozás

A vízipisztoly egy örök klasszikus, ami mindig meg fogja találni a maga közönségét, legyen... Tovább

Csapatépítés helyszín Alsóörs

Csapatépítés a Balatonon, öt perce az alsóörsi Balaton parttól és strandtól, gyönyörű... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 186

Átlagos értékelés: 4.9

divat