notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A kutyák legőszintébb pillanatai egy fotósorozatban

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Érdekes fotók elázott kutyákról

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Érdekes fotók elázott kutyákról


2014/06/15
Petra

Egy olyan fotósorozat készült kutyusokról, ahol a vicces szőrmókok legőszintébb pillanatainak lehetünk tanúi. Ezeken a fényképeken ugyanis nem a cukiság a lényeg, hanem a spontaneitás, amit ez a fotós rendkívül ügyesen kivitelezett.

Kutyusok fürdetés után
Sophie Gamand igazán kreatív dologgal rukkolt elő: egy olyan fotósorozatot készített, amiben az ember legjobb barátját, a kutyát örökíti meg, méghozzá fürdetés után. Érdekesek ezek a kis jószágok vizes és lelapult bundával – ráadásul mint látszik is, nem vágnak valami jó képet a dologhoz, hisz a legtöbb kutya egyszerűen utál fürdeni. Viszont ezeket a kutyusokat valahogy csak sikerült rávenni – biztos nem lehetett könnyű – és a fotós a mi örömünkre lekaphatta őket: elég mókásan mutatnak ezek az állatok csurom vizesen.

 

Kutyusok fürdetés után

Legtöbbször mókás, de néha ijesztő képeket is felfedezhetünk ebben a fotósorozatban. Tény, hogy nem igazán tetszett ezeknek az állatoknak a gazdi mesterkedése, de legalább tiszták lesznek – bár ők ezt biztos nem tartják olyan nagyra, mint a gazdáik.

 

Viszont ennek a fotósorozatnak az elkészítése alatt kutyakozmetikusok fürdették meg őket. Így szakszerűen lehetett tiszta a bundájuk. Viszont más szépítő eljárásban nem részesültek, mert már a fürdésre is nehéz lehetett rávenni őket, nemhogy másra.

 

Kutyusok fürdetés után

A kutyák képeit pont az teszi érdekessé, hogy természetesen reagálnak – bár mivel ösztönlényekről beszélünk, ezért nagyon nem is tudnának máshogy reagálni. Viszont Gamand úgy tette különlegessé a róluk készült képeket, hogy nem várta meg, amíg megrázzák magukat a fürdetés után, hanem csurom vizesen kapta le őket – a legjobb pillanatban. Így a fotókon keresztül láthatjuk a kutyák őszinte válaszait a fürdésre: harag, düh, értetlenkedés és pofavágás.

 

Kutyusok fürdetés után

Úgy tűnhet, mintha Gamand szándékosan csakis a cukiság kedvéért készítette volna el ezt a fotósorozatot – pedig épp hogy nem! A fotós szerint sok ember a saját szépségideáljának akarja megfeleltetni az állatait, viszont sokszor átesnek a ló túloldalára és modellnek nézik a kutyákat. Ezért ebben a fotósorozatban pont az őszinteség és a spontán reakció a lényeg, amikor a kutyusok önmagukat adják és nem kell megfelelniük semmiféle elvárásnak.

 divatKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Saját testsúlyos edzés

 Saját testsúlyos edzés

Scholtz 22

Scholtz 22 Racing A Scholtz 22 Racing, a 730 kg tömegű hajó 80 m2 összvitorla felülettel...

Munkapad

A munkapad egy sín, melyre a nagyvitorla alsó behúzócsigáját szerelik (=leitvágni).

Eszes Tamás

Név: Eszes Tamás Eszes Tamás születési hely/idő: Keszthely, 1976. június...

Világ körül

Ha szereted a szép képeket, a külföldi országok nevezetességeit, érdekességeit,...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!