Futótűz mellett tartották meg az esküvőt

hirdetes

Lángoló esküvő

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy valóságos rémálom lehet, ha az ember élete legboldogabb napját tönkreteszi valami. Azonban ez a pár egyáltalán nem esett kétségbe, mint ahogy a képeken is látszik. Sőt, nagyon különleges képeket készítettek!

Eksüvő

Amikor Michael Wolber és leendő felesége megtalálták az esküvőjük helyszínét, azt gondolták, hogy ez tökéletes és gyanútlanul készülődtek tovább a nagy napra. Viszont arra senki se számított, hogy ezen a gyönyörű farmon, ahol a pár örök fogadalmat szándékozott tenni egymásnak, kiüt egy hatalmas futótűz, ráadásul pont az esküvő napján. A tűz miatt még a farmot is ki kellett űríteni.

 

Bizony nem lehetett valami nagy élmény hónapokig tartó szervezkedés után átvariálni a helyszínt, ami ráadásul mindenkinek megfelelt, de úgy látszik, közbeszólt a sors. Viszont az ifjú pár nem hagyta magát és csodával határos módon meg tudték tartani az esküvőt a farmon.

 

Eksüvő

A tűzoltóknak végül az lágyította meg a szívét, amikor a menyasszony édesapja könnyekkel a szemében mondta el a lányának, hogy a tűz miatt a vendégeket és az egész esküvőt át kell helyezni máshová. Így végül megengedték nekik, hogy gyorsan lezavarják a szertartást. Az ifjú pár és a szülők is nagyon örültek ennek a hírnek, mert tűz ide vagy oda, mégiscsak rossz előjel az, ha valami közbejön az esküvő előtt. Így a pár boldogan mondott igent a nagy, lobogó tűzzel a háttérben, sőt, még fotókat is készítettek.

 

Érdekes látvány az, ahogy az ég egyik oldala elsötétül, a másik oldalon pedig verőfényes napsütés van. Olyan, mintha vihar közeledne, pedig ez még annál is rosszabb és veszélyesebb. Viszont azt meg kell hagyni, hogy a fotók elképesztőek lettek!

 

Eksüvő

A fotósnak, Josh Newtonnak is nagy lehetőséget adott ez az esküvő, mert olyan látványos képeket készített, amikre nem adódik minden nap lehetőség. Hisz mikor találkozik az ember egy ekkora futótűzzel, ráadásul ilyen közelről? Arról nem is beszélve, hogy ez pont egy esküvőn ütött ki.

 

Az esküvő alatt viszont nemcsak az ég sötétült el a füst miatt, hanem a szirénák hangját is hallani lehetett. A pár még azt is látta, ahogy a tűzoltók tekerik ki a slagot.

 

Eksüvő

Végül a ceremónia sikeresen és gyorsan lezajlott. Viszont a pár nem akarta annyiban hagyni a dolgot, ezért mielőtt átszállították volna a vendégeket egy másik helyszínre, készíttettek még néhány esküvői fotót a hatalmas tűzzel és a füst miatt elsösétült éggel a háttérben.

 

Az biztos, hogy a párnak ez volt életük egyik legemlékezetesebb napja! Itt szó szerint nemcsak a szerelem lángolt.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Hotel Balatonfenyves

Hotel Balatonfenyves – Kényeztető nyugalom egy meghitt, csöndes helyen, a... Tovább

Trimarán

Trimarán - háromtestü hajó, a középsõ test mindig hosszabb a ké Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 245

Átlagos értékelés: 5.0

kiállítás