notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Futótűz mellett tartották meg az esküvőt

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Lángoló esküvő

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Lángoló esküvő


2014/07/07
Petra

Egy valóságos rémálom lehet, ha az ember élete legboldogabb napját tönkreteszi valami. Azonban ez a pár egyáltalán nem esett kétségbe, mint ahogy a képeken is látszik. Sőt, nagyon különleges képeket készítettek!

Eksüvő
Amikor Michael Wolber és leendő felesége megtalálták az esküvőjük helyszínét, azt gondolták, hogy ez tökéletes és gyanútlanul készülődtek tovább a nagy napra. Viszont arra senki se számított, hogy ezen a gyönyörű farmon, ahol a pár örök fogadalmat szándékozott tenni egymásnak, kiüt egy hatalmas futótűz, ráadásul pont az esküvő napján. A tűz miatt még a farmot is ki kellett űríteni.

 

Bizony nem lehetett valami nagy élmény hónapokig tartó szervezkedés után átvariálni a helyszínt, ami ráadásul mindenkinek megfelelt, de úgy látszik, közbeszólt a sors. Viszont az ifjú pár nem hagyta magát és csodával határos módon meg tudték tartani az esküvőt a farmon.

 

Eksüvő

A tűzoltóknak végül az lágyította meg a szívét, amikor a menyasszony édesapja könnyekkel a szemében mondta el a lányának, hogy a tűz miatt a vendégeket és az egész esküvőt át kell helyezni máshová. Így végül megengedték nekik, hogy gyorsan lezavarják a szertartást. Az ifjú pár és a szülők is nagyon örültek ennek a hírnek, mert tűz ide vagy oda, mégiscsak rossz előjel az, ha valami közbejön az esküvő előtt. Így a pár boldogan mondott igent a nagy, lobogó tűzzel a háttérben, sőt, még fotókat is készítettek.

 

Érdekes látvány az, ahogy az ég egyik oldala elsötétül, a másik oldalon pedig verőfényes napsütés van. Olyan, mintha vihar közeledne, pedig ez még annál is rosszabb és veszélyesebb. Viszont azt meg kell hagyni, hogy a fotók elképesztőek lettek!

 

Eksüvő

A fotósnak, Josh Newtonnak is nagy lehetőséget adott ez az esküvő, mert olyan látványos képeket készített, amikre nem adódik minden nap lehetőség. Hisz mikor találkozik az ember egy ekkora futótűzzel, ráadásul ilyen közelről? Arról nem is beszélve, hogy ez pont egy esküvőn ütött ki.

 

Az esküvő alatt viszont nemcsak az ég sötétült el a füst miatt, hanem a szirénák hangját is hallani lehetett. A pár még azt is látta, ahogy a tűzoltók tekerik ki a slagot.

 

Eksüvő

Végül a ceremónia sikeresen és gyorsan lezajlott. Viszont a pár nem akarta annyiban hagyni a dolgot, ezért mielőtt átszállították volna a vendégeket egy másik helyszínre, készíttettek még néhány esküvői fotót a hatalmas tűzzel és a füst miatt elsösétült éggel a háttérben.

 

Az biztos, hogy a párnak ez volt életük egyik legemlékezetesebb napja! Itt szó szerint nemcsak a szerelem lángolt.

 kiállításKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Salona 42

Salona 42 vitorlás hajó bemutatása A Salona 42 vitorlás hajót szintén a J&J Design...

Dobókörte

Dobókörte: fából vagy kötélbõl készült kolonc, segítségével könnyebb, pontosabb a dobás

Gleitolás

A gleitolás a siklás; erős szélben a könnyű hajók a vízből szinte kiemelkedve siklanak.

Salona 45

Salona 45 vitorlás hajó bemutatása A Salona hajógyár 7 éve gyárt vitorlás hajókat, 7...

fordulás

Negyedszélben haladó hajó szél felé történő csapásváltása, a csapásváltás...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.