notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egy gazdag lány elutasított egy fiút, mert túl szegény volt. 10 év múlva újra találkoztak…

hirdetes

A gazdag lány elutasította a fiút, mert túl szegény volt. 10 év múlva újra találkoztak…

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Mi történik, ha egy szegény fiú beleszeret egy gazdag lányba? Párválasztásnál mindenkinél más szempontok számítanak, akár tagadjuk, akár nem. Vannak olyanok is, akinek a felszínes dolgok fontosabbak, mint az érzelmek. A történet főszereplője egy gazdag lány, aki azért utasított el egy fiút, mert túl szegény volt hozzá képest.

Gazdag lány

“A fiú szerelmes lett egy gazdag ember lányába, régóta ismerte, sokszor még randizhattak is, ezért egy nap a fiú úgy döntött megkéri a lány kezét. Részéről igazi szerelem volt ez. A gazdag lány gúnyosan elutasította és azt mondta neki: A te havi fizetésed az én egy napi kiadásom, hogy képzelhetném el melletted a jövőm? Keress valaki mást, aki veled egy szinten van!

 

A fiú lelkileg nagyon megtört, olyannyira, hogy képtelen volt tovább azon a helyen élni, így elköltözött. Soha nem beszéltek egymással, egészen addig, amíg egy nap, 10 év elteltével egy bevásárló központban egymásba nem botlottak.

 

Ez idő alatt mindketten házasságot kötöttek, a nő természetesen egy gazdag férjet választott magának, akivel nem volt a legbensőségesebb a kapcsolatuk. Inkább az érdek volt előtérben, mint a szerelem. A szegény férfi pedig feleségül vett egy gyönyörű, nagyon okos nőt, akivel annyira nagy sikert értek el, hogy gazdag, tehetős emberekké váltak.

 

A bevásárló központban az akkoriban gazdag lány épp a férjével vásárolt, amikor találkoztak a “szegény” fiúval. A fiú azonnal megismerte egykori szerelmét és csak annyit mondott neki kedvesen: “Szia, hogy vagy? Én feleségül vettem egy nagyon okos nőt, akinek ugyanannyi a fizetése, mint nekem!”

Forrás

Gazdag lány

A nő egy darabig szótlanul állt, majd férje is köszönt a férfinak. Miután tovább haladt az egykori “szegény legény” a nő megkérdezte férjét, hogy honnan ismeri őt!

 

A férfi ezt válaszolta:

 

“Ő egy csodálatos ember, akinek az élete egy elég szomorú történet. Egyszer azt mondta nekem, hogy élete szerelme elhagyta őt azért, mert nem volt elég pénze. Emiatt nagyon keményen dolgozott és mára egy multi-milliomos üzletember lett, akié ez az egész bevásárló központ is, ahol te milliókat költesz. Biztos nagyon szerencsés lenne ma az a nő, aki akkor faképnél hagyta, nem Drágám?!”

 

A nő csak nézett, de nem szólt egy szót sem….”

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Bilgepumpa

A bilgepumpa a fenékvíz szivattyú idegen elnevezése. Tovább

Csopaki Hajóállomás Zrt.

A Balaton keleti medencéjének északi partján található a Balatoni Hajózási Zrt. csopaki... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 232

Átlagos értékelés: 4.8

szerelem