notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az 1 millió dollárt érő, gyémántokból készült tetoválás

hirdetes

Gyémántokból készült tetoválás

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez a tetoválás nemcsak sok időt és energiát igényel, hanem rengeteg pénzbe is került. Az első ilyen tetoválás 1 millió dollárba került.

Tetoválás

Vannak drága tetoválások, amik valóban nagy munkát, sok időt és nagy kitartást igényelnek mindkét fél részéről, azonban van, aki még ennél is messzebbre megy, főleg ha el van engedve anyagilag. A világ legdrágább tetoválásának elkészítése során ugyanis rengeteg gyémántot használtak, így az erre vállalkozó modell egész életében be fog ragyogni minden helyiséget, ahova csak belép. A tetoválás összesen 612 darab csillogó gyémántból áll, ami elképesztően néz ki! Viszont nem kell semmi extrém műveletre gondolni, mert a gyémánttetoválásnak csak a neve tetoválás, azonban a gyémántokat egy speciális ragasztóval helyezték oda fel, ami bár elég kényelmetlen, de legalább nem fájdalmas.

Tetoválás

Gyémánt tetoválással itthon nem gyakran találkozunk az utcákon, azonban a gyémánt tetkó Dél-Afrikában egy bevett marketing fogás az ékszerboltok körében, hogy a vevőket odacsalogassák. Az egyik leghíresebb afrikai ékszerbolt, a Shimansky olyan embereket szolgált ki, mint Bill Clinton, Lee Ryan, Charlize Theron és Christina Aguilera. Amikor 2010-ben Afrikában rendezték meg a FIFA Világbajnokságot, az ékszerbolt egy gyémánttal kirakott focilabdával rukkolt elő, ami összesen 2640 fekete és 6620 fehér gyémántból állt. Az ára 20 millió dollár volt, ami olyan elképesztő összeg, hogy csak azok engedhetik meg maguknak ezt a luxust, akiknek van fölösleges 20 millió dollárjuk egy díszre a szobában. Ezt az összeget ha átszámolnánk forintba, egy iszonyat magas szám jönne ki.

Tetoválás

A gyémánt focilabda után jött ez a gyémánt tetkó, mint marketing fogás. Ehhez pedig fontos volt megtalálni a megfelelő embereket, akik nemcsak végigülni képesek azt, amíg ez a tetoválás elkészül, hanem tudni fogják viselni. A választás egy híres modellre esett, Minki van der Westhuizenra, aki már 16 éves kora óta modellkedik és olyan magazinok címlapján szerepelt, mint a Glamour, a Cosmopolitan, vagy a Bravo. A modell hátán lévő 612 darab csillogó tetoválás körülbelül 1 millió dollárt ér.

Tetoválás

A tetoválást amúgy nem volt egyszerű elkészíteni. Legalább 8 órába tellett, mire kirakták vele azt a gyönyörű viráhmintát a modell hátán, viszont a végeredmény minden munkát megért. Szerintem ütős marketing fogás ez egy ékszerbolttól.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 227

Átlagos értékelés: 5.0

divat