Balatoni programok 2020.08.19. és 2020.08.22 között

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Programok a hosszú hétvégére, hogy ne unatkozzunk a Balatonon (2020.08.19.-2020.08.22)

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Programok a hosszú hétvégére, hogy ne unatkozzunk a Balatonon (2020.08.19.-2020.08.22)


2020/08/18
Marx Károly
Programok a hosszú hétvégére, hogy ne unatkozzunk a Balatonon (2020.08.19.-2020.08.22)
Heti Balatoni programok (2020.08.19.-2020.08.22)

Augusztus 21.-péntek, Balatonföldvár:

Mit szólnánk ahhoz, hogyha Örkény István ismét köztünk lenne, megjelenne egy színészben, egy színházban az egyik este, leülne mellénk és venne egy nagy lélegzetet, felénk fordulna, majd elkezdne mesélni a saját szavaival az életéről vagy éppen arról, ami az eszébe jut, és a történet után újra eltűnne. Az író saját szavaival színpadra festette: Bereményi Géza és Mácsai Pál. Az előadás címe: Örkény István az életéről. Mácsai Pál előadásában egy nagyon szép előadás, ahol az író a színész testébe búj két órán át. A jegynek az ára 4500 forint, de vásárolhatunk támogatói jegyet 6000 forint összegben. Az előadás a Bajor Gizi Közösségi Házban lesz

 

Augusztus 22.-szombat, Balatonboglár:

Járai Márkot a Halott Pénz énekeseként ismerhettük meg, de mára már az egyedi hangú énekes egyetlen gitárral, szólóban is az egyik legkedvesebb előadója lett Magyarországnak. Jó szokását megtartva, most is egy kedves előadással vár minket a balatonboglári színpadon. A jegy ára 2900Ft/fő.

 

Augusztus 22.-szombat, Badacsonytomaj:

Török Ádám és a MINI együttest itt Badacsonyban, a Tátika presszóban láthatta meg először a közönség. Budapest belvárosból itt találkoztak mindig a hippik, egy kis vályogházban és együtt laktak több zenésszel egy csodálatos időszakban. Jelen korunk egyik legismertebb rock-blues fuvolistája, énekese, dal- és szövegírója, Török Ádám, aki műfaj magyar alappillérije, a legkiemelkedőbb egyénisége. Karrierje során a stílus szinte összes hazai eseményénél előtérben szerepelt. Ádámnak az összes zenéje üzenet, egy képzeletbeli híd, kapcsolat a generációk között, ami nagyon fontos dolog a mai világban. A koncertre elővételben 2000 forintért tudunk jegyet vásárolni, ezt később 2500 forintért tehetjük meg. Módunkban áll támogatói jegyet venni, ami 4500 forint.


BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Elegáns rendezvényhelyszín Budapesten

A Világ Legszebb Kávéházában joggal érezheti úgy az ember, hogy megtalálta rendezvényének...

Üzleti rendezvényhelyszín

Az üzleti rendezvényhelyszín megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen a rendezvény...

fordulás

Negyedszélben haladó hajó szél felé történő csapásváltása, a csapásváltás...

Élkötél

A hátsóél kivételével a vitorla élekre kötelet varrnak fel, mely meghatározza a vitorla...

Viharfock

Viharfock - a legkisebb méretü orrvitorla
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.