Ezek lesznek 2022 meghatározó luxus divattrendjei a szakértők szerint- ezek a legmeghatározóbb divattrendek 2022-ben

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Ezek lesznek 2022 meghatározó luxus divattrendjei a szakértők szerint

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek lesznek 2022 meghatározó luxus divattrendjei a szakértők szerint


2022/03/27

Ahogy a technológia egyre több terület nélkülözhetetlen részét képezi, egyre nehezebb megítélni, hogy milyen üzleti viszonyok várhatók az elkövetkezendő időszakokban. A luxusipar például jelentős változáson esett át az elmúlt évek során, és ennek köszönhetően sok részvényes bizonytalan szemekkel tekint az előttünk álló esztendőre. Az alábbiakban 2022 legfontosabb luxus trendjeiről lesz szó, amelyek meghatározó szerepet töltenek majd be a divat világában.

Legmeghatározóbb luxus divattrendek 2022-ben

Mit tartogat 2022 a luxus divattrendek számára?

Fenntarthatóság

2022-ben komoly hangsúly helyeződik a fenntartható luxusra. Egyre többen próbálják a környezetvédelemhez igazítani életmódjukat és a fogyasztók is elvárják, hogy a márkák támogassák őket ebben a törekvésükben. Ez a trend több formában is megjelenik, elég csak a lebomló csomagolásokra vagy természetes anyagokból készült festékanyagokra gondolni.

 

Digitálisan jártas ügyfelek

A luxusmárkáknak 2022-ben oda kell figyelniük a digitálisan jártas ügyfelek egyre növekvő csoportjára. Manapság már azok a generációk is az ügyfélkörhöz tartoznak, akik számítógépek és az internet társaságában nőttek fel. Ezek a lehetséges ügyfelek pontosan tudják, hogy minek hogyan járjanak utána a világhálón, mielőtt meghoznák vásárlói döntésüket. A márkáknak exkluzív tartalmakat, személyre szabott szolgáltatásokat és egyéb extrákat kell kínálniuk célközönségüknek – szimplán jelen lenni az interneten manapság már nem elegendő.

 

Elektromos viselhető eszközök

Ez a szektor jelenleg nincs jó állapotban. A ruhák, táskák és egyéb kiegészítők ágazatai egyre inkább eltávolodnak a hagyományoktól, és a designerek sokkal inkább a fiatal korosztályokra összpontosítanak, akiket jobban érdekelnek az új, szokatlan megoldások.
Habár ezek az újfajta termékek nem feltétlenül olyan mutatósak (habár ez szubjektív) vagy nem ütik meg azt a minőséget, mint amiket a divatbemutatókon láthatunk, a designer ruhák igenis hétköznapi viseletté kezdenek válni, és az ár továbbra is fontos tényező.

 

Együttműködés más márkákkal

A különböző márkákkal való együttműködések keretei között a luxuscikkeket előállító cégek lehetőséget kapnak a kísérletezésre, illetve a kreatív és innovatív megoldások bemutatására. Ennek köszönhetően ezek a luxuscikkek sokkal szélesebb körökben terjedhetnek el, ami az együttműködésben részt vevő márkák számára is több potenciális vevőt jelent majd.

 

Lapozz és mutatjuk mi várható még a luxus divattrendek terén, lesz jó néhány meglepetés, érdekesség!


érdekesség hír luxusKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Félszél

Félszél – a hajó menetiránya és a látszólagos szélirány kb. 90 fokot zár be

Kimm

Kimm - sarkos építésû hajóknál a fenék síkjának és az oldal síkjának találkozása

Iránylat

Iránylat: Navigációs alapfogalom. Egy tárgy iránya a hajó­ról nézve, vagy két tárgy...

kutyabarát étterem

Kutyabarát gyorsétterem az az étterem, ahová gond nélkül bevihetjük négylábú...

Fonyód Lighting ZRt. Csónakkikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a GE Lightning Zrt. fonyódi ...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.