Ezeket a gyönyörű romantikus épületeket neked is látnod kell.

hirdetes

Romantikus épületek a világ minden tájáról

CZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A különböző kontinensek páratlan látványosságokat rejtenek, amiket szeretnénk felfedezni, és ha szerencsések vagyunk, lesz is rá alkalmunk. Most olyan látnivalókat gyűjtöttünk össze a legmesszibb úticélokról, amik tökéletes színhelyei egy-egy romantikus nyaralásnak.

Álomszerű romantikus épületek, amiket neked is látnod kell

Tádzs Mahal, India

 

A Taj Mahal az örök szerelem emlékműve. A név jelentése: “A paloták koronája”, Agrában, a Jamuna folyó aprtján fekszik. Sán Dzsahán mogul sah építtette a gyermekük születése közben elhunyt imádott felesége, Mumtáz Mahal emlékére. Tökéletes arányaival, szemetgyönyörködtető látványával számtalan művet ihletett a történelem folyamán.

 

Romantikus épületek, amiket nektek is fel kell fedeznetek

 

Júlia erkélye

 

Évente több mint egy millió turista keresi fel Verona legendás látványosságát, Júlia erkélyét. A márványból készült erkély alatt áll Júlia szobra is. Úgy tartják, hogy aki a szobor keblét megérinti, szerencsés lesz a szerelemben. Nem csak az udvar és az erkély miatt érdemes ellátogatni a környékre, de a falon tömegével megtalálható szerelmes üzenetek is páratlan látványt nyújtanak.

hirdetes

 

Romantikus hely Veronában

 

Lapozz tovább még több káprázatos helyért!

 

Álomszerű romantikus épületek, amiket neked is látnod kell

Eiffel-torony

 

Az Eiffel-torony Párizs egyik leghíresebb jelképe, a helyiek egyébként nem kimondottan kedvelik az óriási építményt. Nem csak a torony, de a város maga is tökéletes romantikus úticél, a varázsát csak az értheti, aki már megtapasztalta.A torony összmagassága 324 méter, hihetetlen kilátás nyílik tetejéről a városra, mindenképpen érdemes megnézni!

 

Tökéletes romantikus úticél az Eiffel-torony

 

Bellagio

 

A Belaggio luxus hotel Las Vegas egyik leghíresebb épülete. Nem csak a szobákból való kilátás, de az épület, és az előtte található szökőkút is páratlan látványt nyújt, nem is csoda, hogy általában turisták tömege veszi körül csupán azért, hogy megcsodálhassák.

hirdetes

 

Romantikus utazási cél Las Vegas-ban

 

Neuschwanstein kastély

 

A méltán híres Neuschwanstein kastély Németország déli részén, Schwangau területén található. Bajorország királya a saját gyermekkori álmainak megvalósításáért építtette a 19. században. Egy valóra vált csoda, ami egyébként Németország legtöbbet fotózott épülete. Ugye ez nem is olyan meglepő?

 

Neuschwanstein kastély romantikus épülete

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Csapás

Csapáson halad a hajó, ha nem fordul vagy perdül. Ha a szelet jobbról kapja, jobbcsapáson,... Tovább

Bika

A bika fedélzeti, vagy parti kötélrögzítő eszköz. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes