notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A boldogság a te kezedben van! Fogadd meg tanácsainkat és légy boldog!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > A boldogság kulcsa a te kezedben van!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A boldogság kulcsa a te kezedben van!


2014/06/20
Rezsóanyu

Az emberek a világ minden táján boldogságra vágynak.

Nincs határozott koncepció arra, hogy mi a boldogság és miként érhetjük el.  Mindenki egyéni módon látja a boldogságot, s más teszi őket azzá.

 

De vannak dolgok, amik bárkit segíthetnek abban, hogy elérjék!

Olvasd el, hogy tudsz örömöt lopni a mindennapjaidba!

 

Légy boldog!

Ne várj megfelelő pillanatra!

Nincs megfelelő pillanat.  Csak az itt és a most! Csak te tudod megváltoztatni az életedet!  Az élet túl rövid, ragadd meg a lehetőséget, hogy jobbá tedd az életedet!

 

Csináld azt, amit szeretsz! „Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és soha többé nem kell dolgoznod!” mondta Konfucius.  S milyen igaza volt!  Ne add fel az álmaidat!

Tudom, könnyű ezt mondani, mikor folyamatosan szembesülnünk kell különféle gazdasági problémákkal. De egyszer élsz ebben a testen, s rajtad áll, hogy érzed magad.  Igyekezz olyan munkát találni, amiben örömödet leled!

 

Összpontosíts a sikerre!

Te irányítod a saját életedet!  Ne hagyd, hogy negatív gondolatok rombolják a mindennapjaidat.  Sikeres emberekkel vedd magad körül! Olyan sok boldog embert látni, akiről úgy véled, nekik minden sikerül.  Az ő sikereik inspiráljanak a kitűzött céljaid elérésében.  Fogalmazd meg, hogy milyen életet szeretnél élni, és ezt hogyan érheted el!

 

 

Légy boldog!

Ne aggódj!

Ne engedd, hogy félelmek vagy negatív érzések kerítsenek hatalmukba. Rögtön depresszióba süllyedsz, ha azon kezdesz agyalni, hogy mitől kellene félned. Elcsüggedsz, s úgy véled, úgysem sikerülhet.  Ezeket a gondolatokat sürgősen ver ki a fejedből!  Elég erős vagy ahhoz, hogy szembenézz a félelmeiddel!

Ne aggódj! Légy boldog!

 

Ne legyen harag a lelkedben!

A gyűlölet az egyik legerősebb érzelem, ami tönkreteheti az életedet, a boldogságodat! Ezért meg kell ismerned és el kell engedned a negatív gondolatokat.  Egyetlen fegyver van a gyűlölet ellen, az pedig a szeretet!

A gyűlölet sok problémát okozott a világban, de nem oldott meg még egyet sem!

 

 

Fokozatosan változtass meg mindent az életedben!

Lehetetlen dolog egyszerre megváltoztatni mindent. S tudományosan bizonyított tény, hogy ha egyszerre vezetsz be jelentős változtatásokat, azt stresszként éled meg.  Ezért próbálj fokozatosan változtatni!

Próbálj meg fokozatosan bevezetni változtatásokat!

Ha azt szeretnéd, hogy megváltozzon a világ, akkor változtasd meg a világot magad körül!

Hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad!

 

Légy boldog!

Ne essél túlzásokba!

Ne csinálj a bolhából elefántot!  Az élet folyamatosan tesztel, s a legjobb dolgok azoknak van fenntartva, akik eléggé elszántak és elkötelezettek, hogy legyűrjék a nehézségeket!

Higgy magadban, és rájössz, hogy mindig van választási lehetőséged!

 

Örülj az apró dolgoknak is!

Annyi szép dolog van az életben!  Élvezz minden pillanatot!

 

Ne ítélj elsőre!

A látszat néha csal. Nm kell első látásra választani.  Persze fontos a fizikai vonzerő is, de a belső tulajdonságokat vedd inkább figyelembe, különösen, ha emberi kapcsolatokról van szó.

 

Tartsd távol magadtól a negatív embereket!

Ne pazarold az értékes idődet arra, hogy jó benyomást kelts, vagy bizonyíts valamit másoknak! Ne félj attól, hogy elveszítesz egy olyan valakit, aki egyébként csak bántott.  Ha boldogabb életet szeretnél, akkor szabadulj meg az olyanoktól, akik tele vannak negatív érzelmekkel, mert ők megmérgezik a mindennapjaidat!  Olyan emberekkel vedd körül magad, akiket szeretsz, tisztelsz!

 

A boldogságod a te kezedben van! Nyisd ki a szemed, és láss!  Szabadulj meg a rossz szokásoktól!  S hidd el, kiderül az ég!

 

 
kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Beiboot

A beiboot meghatározását lásd a boci szótárszónál.

Optimist

Optimist vitorlás hajó leírása Az Optimist egy kicsi, egyszemélyes vitorlás hajó....

Bavaria 44

Bavaria 44 vitorlás hajó történet,leírás A Bavaria 44 vitorlás hajót 2002 és 2004...

karácsonyi céges vacsora

Karácsonyi céges vacsora a nosztalgikus hangulatú Dunyha Étteremben! Tartsa meg karácsonyi...

Wellness

A wellness egyfajta testi-lelki fejlődést jelent, melynek eléréséhez a különböző wellness...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!