A boldogság a te kezedben van! Fogadd meg tanácsainkat és légy boldog!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A boldogság kulcsa a te kezedben van!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A boldogság kulcsa a te kezedben van!


2014/06/20

Az emberek a világ minden táján boldogságra vágynak.

Nincs határozott koncepció arra, hogy mi a boldogság és miként érhetjük el.  Mindenki egyéni módon látja a boldogságot, s más teszi őket azzá.

 

De vannak dolgok, amik bárkit segíthetnek abban, hogy elérjék!

Olvasd el, hogy tudsz örömöt lopni a mindennapjaidba!

 

Légy boldog!

Ne várj megfelelő pillanatra!

Nincs megfelelő pillanat.  Csak az itt és a most! Csak te tudod megváltoztatni az életedet!  Az élet túl rövid, ragadd meg a lehetőséget, hogy jobbá tedd az életedet!

 

Csináld azt, amit szeretsz!

 „Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és soha többé nem kell dolgoznod!” mondta Konfucius.  S milyen igaza volt!  Ne add fel az álmaidat!

Tudom, könnyű ezt mondani, mikor folyamatosan szembesülnünk kell különféle gazdasági problémákkal. De egyszer élsz ebben a testen, s rajtad áll, hogy érzed magad.  Igyekezz olyan munkát találni, amiben örömödet leled!

 

Összpontosíts a sikerre!

Te irányítod a saját életedet!  Ne hagyd, hogy negatív gondolatok rombolják a mindennapjaidat.  Sikeres emberekkel vedd magad körül! Olyan sok boldog embert látni, akiről úgy véled, nekik minden sikerül.  Az ő sikereik inspiráljanak a kitűzött céljaid elérésében.  Fogalmazd meg, hogy milyen életet szeretnél élni, és ezt hogyan érheted el!

 

 

Légy boldog!

Ne aggódj!

Ne engedd, hogy félelmek vagy negatív érzések kerítsenek hatalmukba. Rögtön depresszióba süllyedsz, ha azon kezdesz agyalni, hogy mitől kellene félned. Elcsüggedsz, s úgy véled, úgysem sikerülhet.  Ezeket a gondolatokat sürgősen ver ki a fejedből!  Elég erős vagy ahhoz, hogy szembenézz a félelmeiddel!

Ne aggódj! Légy boldog!

 

Ne legyen harag a lelkedben!

A gyűlölet az egyik legerősebb érzelem, ami tönkreteheti az életedet, a boldogságodat! Ezért meg kell ismerned és el kell engedned a negatív gondolatokat.  Egyetlen fegyver van a gyűlölet ellen, az pedig a szeretet!

A gyűlölet sok problémát okozott a világban, de nem oldott meg még egyet sem!

 

 

Fokozatosan változtass meg mindent az életedben!

Lehetetlen dolog egyszerre megváltoztatni mindent. S tudományosan bizonyított tény, hogy ha egyszerre vezetsz be jelentős változtatásokat, azt stresszként éled meg.  Ezért próbálj fokozatosan változtatni!

Próbálj meg fokozatosan bevezetni változtatásokat!

Ha azt szeretnéd, hogy megváltozzon a világ, akkor változtasd meg a világot magad körül!

Hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad!

 

Légy boldog!

Ne essél túlzásokba!

Ne csinálj a bolhából elefántot!  Az élet folyamatosan tesztel, s a legjobb dolgok azoknak van fenntartva, akik eléggé elszántak és elkötelezettek, hogy legyűrjék a nehézségeket!

Higgy magadban, és rájössz, hogy mindig van választási lehetőséged!

 

Örülj az apró dolgoknak is!

Annyi szép dolog van az életben!  Élvezz minden pillanatot!

 

Ne ítélj elsőre!

A látszat néha csal. Nm kell első látásra választani.  Persze fontos a fizikai vonzerő is, de a belső tulajdonságokat vedd inkább figyelembe, különösen, ha emberi kapcsolatokról van szó.

 

Tartsd távol magadtól a negatív embereket!

Ne pazarold az értékes idődet arra, hogy jó benyomást kelts, vagy bizonyíts valamit másoknak! Ne félj attól, hogy elveszítesz egy olyan valakit, aki egyébként csak bántott.  Ha boldogabb életet szeretnél, akkor szabadulj meg az olyanoktól, akik tele vannak negatív érzelmekkel, mert ők megmérgezik a mindennapjaidat!  Olyan emberekkel vedd körül magad, akiket szeretsz, tisztelsz!

 

A boldogságod a te kezedben van! Nyisd ki a szemed, és láss!  Szabadulj meg a rossz szokásoktól!  S hidd el, kiderül az ég!

 

 


kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Üzleti rendezvényhelyszín

Az üzleti rendezvényhelyszín megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen a rendezvény...

Catboat

            ...

Alba

A nagyvitorlarudat lefeszítő szerkezet, mellyel egyrészt a nagyvitorla alakja,...

Vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd, vagy más néven Sunday Brunch egy olyan közös családi program, emlynek...

Előmerevítő

Az előmerevítő, másnéven vorstag egyárbocmerevítő drótkötél a hajó orrától az...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.