notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Lekésték az adóbevallás határidejét és így akarták megúszni

hirdetes

Lekésték az adóbevallás határidejét, így akarták megúszni

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Lekésték az adóbevallás határidejét és mindenáron próbálták megúszni a büntetést, ezért olyan történeteket találtak ki, amik nemcsak hogy hihetetlenek, de szerintem az adóhivatal dolgozóinak is folyt a könnyük a nevetéstől.

Adóbevallás

Néha mindenkivel előfordul, hogy lekésik egy határidőt, még akkor is, ha az adóbevallásról van szó. Viszont az a legtöbb emberben közös, hogy ilyenkor próbálják menteni a bőrüket és mindenféle meséket kitalálnak azért, hogy megússzák a büntetést. A brit adóhivatal összegyűjtötte ezeket a kitalált történeteket és egy jó kis toplistát készítettek, amin a legátlátszóbb kifogások szerepelnek, amiket ember csak kitalálhat. Volt közöttük egy taxis, akinek annyira fájt a háta az egész napos munka után, hogy egyszerűen képtelen volt felmenni az emeletre a nyomtatványokért. De akadt egy kereskedő is, akinek a felesége nem akarta odaadni a papírokat. De ez még csak a bemelegítés volt, a következő oldalon még ennél is abszurdabb kifogásokat olvashattok.

Adóbevallás

Egy építész állítólag azért csúszott le az adóbevallás határidejéről, mert pont aznap halt meg az aranyhala és ez olyan szinten megviselte lelkileg, hogy teljesen padlóra került és mindent elfelejtett. De volt egy hölgy is, aki látott egy vulkánkitörést a hírekben, ami annyira megrázta, hogy fel se tudott kelni a tévé elől és képtelen volt bármire is koncentrálni.

Adóbevallás

Ezen kívül még volt egy férfi, aki azzal a kifogással jött, hogy éppen jachtján járta körbe a világot és csak a szárazföldön volt posta, ezért nem tudta elintézni az adóbevallást. A "legszegényebb" sztori egy színész fejében fogalmazódott meg, aki még annyira se vette a fáradtságot, hogy legalább kitaláljon valami érdekes mesét: ő azt mondta, hogy a világjáró körútja miatt nem küldte be a papírokat. Akadt egy önfeláldozó könyvelő is, aki azt mondta, hogy mindenki adóbevallását elkészítette, csak a sajátját felejtette el.

 

Az adóhivatal jót szórakozott rajtuk, de úgy látszik, nem hatották meg őket ezek a történetek, mert végül kirótták rájuk a 100 fontos büntetést.

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Nut

 Az árbocon és a bummon lévő horony, vájat, csatorna neve, amibe a vitorlát húzzuk bele. Tovább

Salona 40

Salona 40 vitorlás hajó bemutatása A Salona 40 a második vitorlás hajó a Salona... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 131

Átlagos értékelés: 4.9

kreatív