Hagyományteremtő rendezvénnyel várt idén az MTA terme a 2015-ös tűzijáték megtekintésére

hirdetes

A budapesti tűzijáték az MTA székházában új hagyományt jelent az idei évtől kezdve!

Vitorlás Életmód Magazin
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az idei augusztus 20-ai rendezvények tárháza ismét rengeteg választási lehetőséggel szolgált a tűzijátékot megtekintők részére. Fővárosunk látványa a magyar és a külföldi látogatók számára egyaránt lenyűgöző. Sokan idén úgy döntöttek, hogy egy rendezvény keretein belül tekintik meg Budapest látványos tűzijátékát, mely a Magyar Tudományos Akadémia székházában került megrendezésre, fennállásának 150. évfordulója alkalmából.

Lenyűgöző panorámával várt az MTA terme a 2015-ös tűzijáték megtekintésére

A 2015-ös év viszont nem csak ezen kerek évfordulónak adott okot az ünneplésre, ugyanis a Gasztronómia Klub Étterem Kft. immár 15 éve hivatalos catering partnere az MTA székházának. E két neves esemény megemlékezésére magyar ünnepünk tökéletes alkalmat adott a szülinapi esemény megrendezésére.

 

A törzsvendégek, ügyfelek, klubtagok és a pártoló intézmények képviselői részére ezért ünnepi fogadásban részesülhettek ezen a neves napon, melynél a tűzijáték is nagy szerepet kapott, ugyanis a fogadásra felkészített helyszínről, mely az Akadémia Klub terme lett, gyönyörű kilátás nyílt a Dunára.

 

 

A panorámát közel 120, a rendezvényen résztvevő vendég élvezhette a magyar államalapítás napjának ünnepét. Az este családi és baráti hangulatban telt, hála az Akadémia Catering profi csapatának, akik gond nélkül levezényelték az estét, melynél részt vettek a meghívottak családtagjai és gyermekei is, hogy együtt tegyék különlegessé és emlékezetessé ezt a szép napot. Az Akadémia Catering szolgáltatásai bárhol elérhetőek, helyszíntől függetlenül, azonban az este hangulatát legjobban az Akadémia Klub helyszíne tette különlegessé.

hirdetes

 

 

Az estet különböző programok tették még felejthetetlenebbé. A résztvevő vendégek csokoládékészítést tanulhattak, ezen művészetet pedig gyakorolhatták kicsik és nagyok egyaránt. A programok közé tartozott még a bor roulette, mely igen nagy népszerűségnek örvendett, emellett közkedvelt program volt a Díszterem megtekintése is művészettörténész által vezetve a túrán.

hirdetes

 

Az ételekről is érdemes néhány szót ejteni, melyekkel elvarázsolták a vendégeket, hangsúlyozva, hogy a fogásokat és különlegességeket az Akadémia Klub és Étterem séfje készítette a résztvevők számára.

 

 

Természetesen az est fénypontja a 21 órakor kezdődő tűzijáték volt, melyet megcsodálhattak a csodaszép panorámával rendelkező, Dunára néző Akadémia Klub terméből, mely a földszinten található.

 

A szervezők remélik, hogy az estével egy új hagyományt teremtenek, melyre a vendégek szép emlékként gondolnak vissza, és a 2016-os évben is együtt ünnepelhetik ezt a tradícionális napot.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek gasztronómia kreatív ünnep

Szótár

Osztályjelzés

  A hajó típusának jelzése a nagyvitorlán. Tovább

Ballon

A ballon a nagyméretű orrvitorlák gyűjtõneve, például spinakker. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes