Hagyományteremtő rendezvénnyel várt idén az MTA terme a 2015-ös tűzijáték megtekintésére

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A budapesti tűzijáték az MTA székházában új hagyományt jelent az idei évtől kezdve!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A budapesti tűzijáték az MTA székházában új hagyományt jelent az idei évtől kezdve!


2015/08/31

Az idei augusztus 20-ai rendezvények tárháza ismét rengeteg választási lehetőséggel szolgált a tűzijátékot megtekintők részére. Fővárosunk látványa a magyar és a külföldi látogatók számára egyaránt lenyűgöző. Sokan idén úgy döntöttek, hogy egy rendezvény keretein belül tekintik meg Budapest látványos tűzijátékát, mely a Magyar Tudományos Akadémia székházában került megrendezésre, fennállásának 150. évfordulója alkalmából.

Lenyűgöző panorámával várt az MTA terme a 2015-ös tűzijáték megtekintésére

A 2015-ös év viszont nem csak ezen kerek évfordulónak adott okot az ünneplésre, ugyanis a Gasztronómia Klub Étterem Kft. immár 15 éve hivatalos catering partnere az MTA székházának. E két neves esemény megemlékezésére magyar ünnepünk tökéletes alkalmat adott a szülinapi esemény megrendezésére.

 

A törzsvendégek, ügyfelek, klubtagok és a pártoló intézmények képviselői részére ezért ünnepi fogadásban részesülhettek ezen a neves napon, melynél a tűzijáték is nagy szerepet kapott, ugyanis a fogadásra felkészített helyszínről, mely az Akadémia Klub terme lett, gyönyörű kilátás nyílt a Dunára.

 

 

A panorámát közel 120, a rendezvényen résztvevő vendég élvezhette a magyar államalapítás napjának ünnepét. Az este családi és baráti hangulatban telt, hála az Akadémia Catering profi csapatának, akik gond nélkül levezényelték az estét, melynél részt vettek a meghívottak családtagjai és gyermekei is, hogy együtt tegyék különlegessé és emlékezetessé ezt a szép napot. Az Akadémia Catering szolgáltatásai bárhol elérhetőek, helyszíntől függetlenül, azonban az este hangulatát legjobban az Akadémia Klub helyszíne tette különlegessé.

 

 

Az estet különböző programok tették még felejthetetlenebbé. A résztvevő vendégek csokoládékészítést tanulhattak, ezen művészetet pedig gyakorolhatták kicsik és nagyok egyaránt. A programok közé tartozott még a bor roulette, mely igen nagy népszerűségnek örvendett, emellett közkedvelt program volt a Díszterem megtekintése is művészettörténész által vezetve a túrán.

 

Az ételekről is érdemes néhány szót ejteni, melyekkel elvarázsolták a vendégeket, hangsúlyozva, hogy a fogásokat és különlegességeket az Akadémia Klub és Étterem séfje készítette a résztvevők számára.

 

 

Természetesen az est fénypontja a 21 órakor kezdődő tűzijáték volt, melyet megcsodálhattak a csodaszép panorámával rendelkező, Dunára néző Akadémia Klub terméből, mely a földszinten található.

 

A szervezők remélik, hogy az estével egy új hagyományt teremtenek, melyre a vendégek szép emlékként gondolnak vissza, és a 2016-os évben is együtt ünnepelhetik ezt a tradícionális napot.

 


érdekességek gasztronómia kreatív ünnepKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Vorlieck

A vorlieck a nagyvitorla (Gross) első éle.

Temetkezési biztosítás

Temetkezési biztosítás - nincs annál nagyobb fájdalom, mint mikor elveszítjük szerettünket....

Behajózás

Behajózás - hajóra szállni, felkerülni az utaslistára

Rendezvényterem

A tökéletes rendezvényterem megválasztása nagyon fontos minden egyes rendezvény esetén....

Bója

A bója a mederfenéken rögzített úszóképes jelzőeszköz.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.