notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Lovász Irén koncert a Művészetek Palotájában - A jegyek már kaphatók!

hirdetes

Lovász Irén koncert a Müpában! Jegyek már kaphatók!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Exkluzív koncerttel érkezik a Művészetek Palotájában Lovász Irén! Február 5-én női és férfi hangok, akusztikus és elektronikus hangszerek alkotnak majd megbonthatatlan egységet a Groove & Voice Trio előadásában. A jegyek már kaphatók!

Lovász Irén koncert a Művészetek Palotájában

Lovász Irén koncert a Müpában!

Újabb lemezsorozattal érkezik Lovász Irén a Művészetek Palotájába 2016. február 5-én, melyre a jegyek már megvásárolhatók a Müpa weboldalán. A Hangtájkép című koncert sorozat második, “Belső hang” című albumának újragondolásaként jött létre, melynek célja a zenei harmóniák eszközeivel felszínre hozni a négy természeti őselem, a föld, a víz, a tűz és a levegő bennünk szunnyadó energiáit. Az előadás az archaikus magyar népdalok gyógyító erejére épül. A négy természeti őselem közös jelenléte “a teremtés eksztatikus körtáncát, a létezés örömét hirdeti a női-férfi pólusok megjelenésével, az apai, anyai archetípusok megidézésével”.

 

Hangtájkép című koncert – Groove & Voice Trio előadás

Női és férfi hangok, akusztikus és elektronikus hangszerek alkotnak megbonthatatlan egységet a Groove & Voice Trio előadásában. Lovász Irén mágikus énekét a könnyűzenei világ legjelentősebb ütőhangszeresei között számon tartott, ezúttal altfuvolán is játszó Horváth Kornél és a Voces Æquales énekegyüttest alapító billentyűs-énekes Mizsei Zoltán kíséri. Három kiváló szólista egyéniség kreatív, energikus zenei jelenlétének, három különböző zenei világ fúziójának és egy vadonatúj hangzásnak lehetünk tanúi.

hirdetes

 

Varázsolódj el Te is a Müpában Lovász Irén mágikus énekétől!

Lovász Irén mindig is elvarázsolta mágikus énekével a közönséget, melynek ismét fül- és szemtanúi lehetünk 2016. február 5-én a Művészetek Palotájában. Gyere el Te is, élvezd a három szólista kreatív, mámorító zenei jelenségét, legyél az elsők között, akik megtapasztalhatják egy új, energikus, egyéni hangzás élményét! A jegyek már kaphatók, látogass el érte a Müpa weboldalára.

 

hirdetes

 

Részletek Lovász Irén előadásáról a Művészetek Palotájában

 

Az esemény időpontja: 2016. február 5. péntek 20:00 - 22:00

Az esemény helyszíne: Művészetek Palotája, Fesztivál Színház

Az esemény rendezője: Müpa

 

Tudtad, hogy a Művészetek Palotájában tartott előadások után van lehetőségünk beülni egy finom vacsora erejéig? Ha szereted a fine dining étterem élvezeteit, most megkóstolhatod Budapest egyik legkiemelkedőbb, legexkluzívabb éttermének étel és ital kínálatát a Bohém Étteremben, mely egy épületben található a Müpával és a Ludwig Múzeummal! Ismerkedj meg a művészetek fellegvárában az előadás vendégeivel, hívd el párodat, barátaidat, ismerőseidet, beszéljétek meg a koncert részleteit egy finom bor mellett, miközben végigkóstoljátok a főváros kiemelkedő ételkülönlegességet!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

420

420 vitorlás hajó története A 420-ast a hetvenes évek elején hozták be... Tovább

Génua

A génua az árboc vonalától hátrébb nyúló, nagyméretű orrvitorla. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 118

Átlagos értékelés: 4.7

érdekességek hangszer