Carti legszebb villája

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Luxury Villa Excelsior Parco: mutatjuk, miért a világ egyik legjobb szállodája

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Luxury Villa Excelsior Parco: mutatjuk, miért a világ egyik legjobb szállodája


2020/09/17

A Luxury Villa Excelsior Parco-t, a világ legnagyobb utazási platformja választotta a „Travellers’ Choice Best of the Best 2020”díj nyertesévé, amely a legjobb helyszíneket díjazza az utazók milliói alapján. Ennek tudatában nézzük meg, hogy mi ez a hely és hogy egyáltalán hol is van!

Luxury Villa Excelsior Parco: Carti gyöngye

Mit kell tudni Capriról?

Capri egy sziget Olaszországban, a Nápolyi-öbölnek déli részén, a Sorrentói-félszigettől nem messze. Kellemes éghajlata miatt már a rómaiak korában is népszerű üdülőhely volt az ott élők körében. A sziget területén két község osztozik a területen: Anacapri és Capri. A számos római kori emléken kívül, pl. Villa Jovis, fő természeti látnivalói a tengerből kiemelkedő Faraglioni-sziklák, valamint a 19 században felfedezett híres Kék-barlang. Capri szigete a mondén világnak ez egyik legdivatosabb nyaralóhelye, a Nápolyba látogató turisták nagyrészének elmaradhatatlan zarándokhelye Capri.

 

Capri története

Capri szigetének a turizmusa1826-ban kezdődött el, amikor híre ment a Kék-barlang (Grotta Azzurra) gyönyörűségnek. Majd ezt követően a kor német romantikus költői az írásaikkal népszerűsítették a szigetet és népét. Makszim Gorkij a 20. század elején szintén a sziget lakója volt, ahol felkereste őt Lenin. Caprit az első világháború után Ada Negri, a nagy olasz költő és Axel Munthe, svéd író tette híressé a különböző írásaikkal. Hajnal János itt élt és dolgozott, a milánói dóm és római templomok világhírű festője. Élete utolsó éveiben az ismert lengyel Jan Styka, a Racławicei körkép és az Erdélyi körkép festője is ezen a helyen telepedett le.

 

A Luxury Villa Excelsior Parco díjai

2012 óta az olasz és az európai ranglistán a Luxury Villa Excelsior Parco Olaszországban az 1., Európában az 5., a világon pedig a 14. helyet szerezte meg a „Legjobb szolgáltatás” kategóriában. A „Romantikus Szállodák” kategóriát is vezeti Európában a 2., a világon pedig a 6. helyezéssel, és a „Small Hotel” dobogóra került Olaszországban a 2. és Európában a 12. helyen. A szálloda az utazók áttekintő listáinak tetején maradt az egész 2019-es évben, és továbbra is az európai top 20-ban foglal kiemelkedő helyet.  Ha érdekel a szálloda története, értékrendje és szolgáltatása is, akkor lapozz a következő oldalra!


utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

8mOD

8mOD vitorlás hajó bemutatása A 8m OD egy 8 méter hosszú, könnyű, siklótestű...

Raffica

Raffica vitorlás hajó A hajót Bruce Farr tervezte a Libera hajóosztály...

Sója

Olyan fából vagy betonból épített rámpa, "lejtő" ahol a vitorlás hajókat,...

Beiboot

A beiboot meghatározását lásd a boci szótárszónál.

Könyvelés Budapesten

Vezetőként hogyan hozhatnánk meg a cégünkkel vagy vállalkozásunkkal kapcsolatos legfontosabb...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.