notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Luxus karórát tervezett Christophe Claret, amely a 21 Blackjack nevet kapta.

hirdetes

Luxus 21 Blackjack karóra

Rédei Csilla
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Christophe Claret újdonsággal rukkolt elő. Megtervezte a 21 Blackjack karórát, mellyel a szerencsejáték szerelmeseinek kedvezett.

Luxus 21 Blackjack karóra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 Blackjack luxus karóra

 

Christophe Claret újdonságát, a 21 Blackjack luxus karórát a minden évben megrendezésre kerülő svájci Baselword óra - és ékszerkiállításon mutatják be.

A luxusóra belsejében egy automata COSC kronométer minősítésű Manufacture Calibre BLJ08 óraszerkezet ketyeg, mely összesen 501 darab alkatrészből áll. A szerkezet 28 800 rezgés per óra frekvencián működik és jelentős 72 óra járástartalékkal bír, mielőtt az óraforgatóba kellene helyezni éjszakára. 30 méterig vízálló annak, aki víz alatti rulettre vágyik.

A 45mm átmérőjű óratok több kivitelben is elérhető: titán, PVD kezelt fekete titán, 18K fehérarany, illetve 18K rózsaszín arany. Mindegyik változatból csak 21-21 db készül. A szíj minden esetben aligátorbőr.

hirdetes

Ára 178 – 210 000 svájci frank (38-45 millió Ft) között kivitel függvényében.

 

 

21 Blackjack luxus óra játékok

 

Az óra 3 játékot, majdhogynem egy egész kaszinót rejt magában. Elektronikáról, érintőképernyőről szó sincs, minden mechanikusan működik. Ahogy az egy igazi órához méltó.

 

4 óránál, közvetlenül a felhúzóka mellett zafír kristály üveg mögött lapul egy pár miniatűr dobókocka. A tökéletesre szabott dobókockák oldalainak mérete 1,5 mm és egy gombbal megnyomásával lehet őket gurítani.

 

21 Blackjack luxus karóra dobókocka játék

 

 

A következő játék a névadó Blackjack vagyis 21 a számlapra került. Saját lapjaink a számlap alsó részében lévő 6 kártyahelyre fordulnak be, míg az osztóé a felső sorban jelennek meg. A második kártya leérkezése után a játékos dönthet, hogy megáll vagy kér-e további lapokat. Az osztó fix szabály alapján játszik: 17 vagy többnél meg kell állnia, míg 16 vagy kevesebb esetén kötelező még egy harmadik lapot húznia.

hirdetes

 

21 Blackjack játék

 

 

Ha megfordítjuk az órát, a zafír hátlap alatt található a felhúzó szerkezet, mely a hátlapon lévő rulettkerék megpörgetésért is felel. Golyó itt nincs, egy fix nyíl jelzi a számlap szélén a nyertes számot.

 

21 Blackjack rulett

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

cirkálás

Az a művelet sorozat, amikor a célunkat csak negyedszélben tudjuk megközelíteni, és legalább... Tovább

Business formal

Manapság egyre több helyen találkozhatunk a dress code fogalmával, bár tény, hogy ezzel... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 179

Átlagos értékelés: 4.9