Luxus lakóhajók, amiket te is szívesen birtokba vennél

hirdetes

Ezektől a luxus lakóhajóktól a lélegzeted is eláll

CZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

El tudod képzelni, hogy reggel a hullámok ringatózására ébredsz, és munka után hazaérve, a csendes vízen hajókázol egy keveset, mielőtt álomra hajtod a fejed? Ezeknek a luxus lakóhajóknak a tulajdonosai bármelyik nap megtehetik mindezt. Az ingatlanpiacot külföldön uralják a fényűző lakóhajók, amiknek tulajdonosi jogát egy kész vagyonért cserébe pillanatok alatt élvezhetjük...

Luxus lakóhajókkal a vízen

The Fennell Residence – Portland, Oregon

 

Robert Harvey Oshatz tette egyedülállóvá a Portlandben található lakóhajót különleges dizájnjával. A hajó nagy mennyiségű fa felhasználásával készült, ettől olyan meleg, otthonos és hangulatos önmagában is, ugyanakkor modern, ráadásul környezetbarát. A nappali és az étkező közvetlenül a vízre néz, az óriási üvegablakoknak köszönhetően varázslatos lehet innen végignézni a naplementét. 

 

 

Floating Seahorse – Dubaj, EAE

 

Valójában ez a lakóhajó egy sorozat alapmodellje. Potom 2,8 millió dollárért, de ezért az árért még ne várjunk sokat. Ha további extrákra is igényt tartanánk, könnyedén előfordulhat, hogy 12 millió dollárt kell kipengetnünk ezért a csodáért. A hálószoba és a fürdőszoba a fedélzet alatt található, így a fürdőkádban ülve, vagy az ágyban fekve csodálhatjuk a tenger élővilágát. 

hirdetes

 

 

The Floatwing – Coimbra, Portugália

 

A csapat, aki a képen látható hajót alkotta, valójában a magánszemélyeknek készített tengeralattjárókra specializálódott, de mellékágként gyakran terveznek és kiviteleznek valódi, úszó otthonokat is. Köztük több napelemes motorral van felszerelve, és a hajó egyéb elemeinél is figyeltek a költséghatékony, környezettudatos megoldásokra. Végülis, ha már az ember egy lakóhajót vásárol, legalább a fenntartása ne legyen túl drága...

 

 

 

 

A cikk folytatásáért és még több gyönyörű lakóhajóért lapozz a következő oldalra!

Luxus lakóhajókkal a vízen

Traumfänger — Hamburg, Németország

 

Rost Niderehe briliáns cégének köszönhető az alábbi szépség, a modern vonások mellett a természet zöldje is megjelenik a fedélzeten, hiszen különösen odafigyeltek arra, hogy minden általuk készített lakóhajóra gyönyörű zöld növényeket is telepítsenek. Ez a hajó egyébként még 2011-ben épült, és számos nívós díjat is elnyert. Jelenleg Németországban található, és valószínűleg egy darabig nem is cserél címet, hiszen vontatóhajó segítségét igényle.

hirdetes

 

 

Port X — Prága, Csehország

 

Az egyedülálló lakóhajú C alakú kialakításának köszönhetően meglepően nagy terekkel rendelkezik annak ellenére, hogy kívülről igen karcsúnak tűnik. A homlokzata üvegből készült, így bármikor bentről kémlelhetjük az eget. Azért valljuk be, erre sem mondanánk nemet.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
tenger,óceán

Szótár

Fenékdeszka

A fenékdeszka, vagy trepni a kajüt és a cockpit kiemelhető egységekből álló deszkázata. Tovább

Cleat

Ugyanaz a jelentése, mint a Clemmnek: kötélszorító. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes