notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Luxus ruhamárkák, amik mindenki számára megfizethető!

hirdetes

Luxus ruhamárkák, amik nem égetnek lyukat az ember zsebébe

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A jelentések szerint a luxustermékek piaca 2017-ben 5%-os növekedést mutatott, ez a növekedés pedig előreláthatólag egészen 2020-ig folytatódik majd. Ez első sorban a fiatalabb korosztályoknak köszönhető – állítja legalább is a jelentés – akik a növekedés 85%-áért voltak felelősek.

Luxus ruhamárkák, amik mindenki számára megfizethető!

A változás szele első sorban a millenáris demográfia képviselői irányából fúj, akik egyedi ízlésükkel teljesen újszerű trendeket teremtenek az őket követő generációk számára is. Ez abban is megmutatkozik, hogy míg egy jó évtizeddel ezelőtt az emberek a luxusmárkák logóival ellátott termékekre vágytak, addig manapság – a statisztikák szerint – a fiatalok bevásárlókosaraiba sokkal inkább olyan dolgok kerülnek, amelyeken sem logók, sem egyéb márkajelzések nem díszelegnek.

 

A divat tehát szokásához híven változik, méghozzá ez úttal a luxus termékek irányába tart. Nem kell azonban máris megijedni – egyre több márka ismeri fel ezeket az igényeket, és áll elő olyan minőségi alternatívákkal, amiket nem csak a milliomosok engedhetnek meg maguknak. Íme néhány példa ezekre.

hirdetes

 

Megfizethető luxusmárka – Style Mafia

A fast fashion, vagyis a gyors divat valóban praktikus lehet, ha az embernek egy gyors alkalmi öltözékre van szüksége. Az ilyen jellegű ruhák beszerzése azonban nem tartható fenn hosszútávon. Szerencsére az olyan e-kereskedelmi webhelyek, mint a Style Mafia remek minőségű, mégis kevésbé mainstream stílusokat sorakoztatnak fel kínálatukban, méghozzá megfizethető árakon. Tény, hogy sok trendi, divatos cikket is kínálnak, de klasszikus körvonalas ruháik sokkal stabilabban kiállják majd az idő próbáját.

hirdetes

 

Megfizethető luxusmárka – AYR

Hasonlóképpen az Aritziához és az & Other Stories-hez, az AYR első sorban jó minőségű, munkába is felvehető, egyszerű stílusú ruhákat kínál, barátinak mondható árak mellett. A trendeket követő ruhavásárlók számára azonban az AYR több minimális, sokoldalú cikket kínál, mint a fent említett két másik márka.

 

Tény, hogy az AYR az árspektrum drágább vége felé közelít, de az árak náluk valódi minőséget takarnak, és nem egy ruhájukat 200 dollár (nagyjából 55 ezer forint) alatt lehet megvásárolni. A következő oldalon folytatom! 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Buddy Melges

Buddy Melges vitorlázó életrajz Buddy Melges a világ egyik legsikeresebb verseny... Tovább

Backstag

A backstag meghatározását lásd az oldalsó hátramerevítő szótárszónál. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 184

Átlagos értékelés: 4.9

divat érdekességek