Luxus ruhamárkák, amik mindenki számára megfizethető!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Luxus ruhamárkák, amik nem égetnek lyukat az ember zsebébe

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Luxus ruhamárkák, amik nem égetnek lyukat az ember zsebébe


2018/07/29

A jelentések szerint a luxustermékek piaca 2017-ben 5%-os növekedést mutatott, ez a növekedés pedig előreláthatólag egészen 2020-ig folytatódik majd. Ez első sorban a fiatalabb korosztályoknak köszönhető – állítja legalább is a jelentés – akik a növekedés 85%-áért voltak felelősek.

Luxus ruhamárkák, amik mindenki számára megfizethető!

Luxus ruhamárkák napjainkban

A változás szele első sorban a millenáris demográfia képviselői irányából fúj, akik egyedi ízlésükkel teljesen újszerű trendeket teremtenek az őket követő generációk számára is. Ez abban is megmutatkozik, hogy míg egy jó évtizeddel ezelőtt az emberek a luxusmárkák logóival ellátott termékekre vágytak, addig manapság – a statisztikák szerint – a fiatalok bevásárlókosaraiba sokkal inkább olyan dolgok kerülnek, amelyeken sem logók, sem egyéb márkajelzések nem díszelegnek.

 

A divat tehát szokásához híven változik, méghozzá ez úttal a luxus termékek irányába tart. Nem kell azonban máris megijedni – egyre több márka ismeri fel ezeket az igényeket, és áll elő olyan minőségi alternatívákkal, amiket nem csak a milliomosok engedhetnek meg maguknak. Íme néhány példa ezekre.

 

Megfizethető luxusmárka – Style Mafia

A fast fashion, vagyis a gyors divat valóban praktikus lehet, ha az embernek egy gyors alkalmi öltözékre van szüksége. Az ilyen jellegű ruhák beszerzése azonban nem tartható fenn hosszútávon. Szerencsére az olyan e-kereskedelmi webhelyek, mint a Style Mafia remek minőségű, mégis kevésbé mainstream stílusokat sorakoztatnak fel kínálatukban, méghozzá megfizethető árakon. Tény, hogy sok trendi, divatos cikket is kínálnak, de klasszikus körvonalas ruháik sokkal stabilabban kiállják majd az idő próbáját.

 

Megfizethető luxusmárka – AYR

Hasonlóképpen az Aritziához és az & Other Stories-hez, az AYR első sorban jó minőségű, munkába is felvehető, egyszerű stílusú ruhákat kínál, barátinak mondható árak mellett. A trendeket követő ruhavásárlók számára azonban az AYR több minimális, sokoldalú cikket kínál, mint a fent említett két másik márka.

 

Tény, hogy az AYR az árspektrum drágább vége felé közelít, de az árak náluk valódi minőséget takarnak, és nem egy ruhájukat 200 dollár (nagyjából 55 ezer forint) alatt lehet megvásárolni. A következő oldalon folytatom! 

 


divat luxusKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Félszeles vitorlázás

Félszeles vitorlázás során félszélben halad a hajó, a hajó hossztengelye a valóságos...

Csiga

A csiga egy görgős kötélvezető.

Habléc

A habléc a hajók orrfedélzetén található vízlevezető "bajusz".

Kieler

A kielerek a tőkesúlyos hajók. Nem uszonyt(svert) használnak, hanem tőkesúlyt.

Aerodinamika

Az aerodinamika a légerőtan idegen megfelelője.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.