notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Luxusbunker milliomosoknak - Ha eljönne az Apokalipszis

hirdetes

Luxusbunker - Ha eljönne az Apokalipszis

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sokan féltek, amikor 2012. december 21. felé közeledtünk a naptárban, azonban sokak félelme még ma se múlt el. Néhányan már most fegyverkeznek, meg konzerveket gyűjtenek, viszont aki megteheti, az egy luxusbunkert vásárol, ahol kényelemben élhet akkor is, ha eljön az Apokalipszis.

Luxusbunker

Bár sokan kételkedtünk abban, hogy 2012. végén eljön a világvége, viszont akadnak olyanok, akik ezt teljesen komolyan vették, olyannyira, hogy képesek voltak felfegyverkezni, menedékhelyeket építeni és megtölteni a kamrát legalább 20 évre elég konzervvel arra az esetre, ha egyszer elpusztul a világ és elkezdődik a harc a túlélésért. Akinek volt rá pénze, az luxuslakást is vásárolt jó mélyen a föld alatt, hogyha egyszer eljön a világvége, akkor legalább jakuzzi legyen, meg luxuskonyha a legmodernebb kütyükkel felszerelve. Viszont akadtak olyanok is, akik megőrizték higgadt józanságukat és üzletet csináltak az emberek félelméből, mint például egy amerikai ingatlanfejlesztő, aki egy olyan luxustársasházat építtetett meg a föld alatt, ahol az emberek az apokalipszis ideje alatt is luxusban élhetnek. A lakásokat már az ominózus időpont, 2012. december 21. előtt elkezdte eladni.

Luxusbunker

Larry Hall építési vállalkozó az egykori rakétasilók helyére építette meg ezeket a luxusbunkereket úgy, hogy majdnem minden szint egy külön lakrész legyen.  Ez a földalatti luxusbunker Kansasban található jó mélyen a föld alatt. Olyan biztonságos, hogy még az is leperegne róla, ha telibe találná egy nukleáris rakéta. Itt minden van, amit egy luxusházban el tudunk képzelni: a legmodernebb plazmatévék – bár nem tudom, minek, mert ha egyszer valóban eljön a világvége, úgyse lesz tévéadás – modern konyhák és persze legalább 50 évre előre raktározott élelmiszert, persze azt se a legrosszabb fajtából. Van itt víztartály is, amiben körülbelül 75 ezer liter víz fér el. Emellett van itt medence és gyógyfürdő is. És ez még mind semmi, mert a luxusmoziról és könyvtárról még nem is beszéltünk. Bár a könyvtár szerintem valóban hasznos, mert ha túl hosszú ideig lesznek oda bezárva, muszáj lesz valamivel lefoglalniuk magukat.

 

Luxusbunker

Luxusbunker

Egy ilyen luxusbunkerben 70 fő fér el kényelmesen és legalább 5 évig élhetnek teljes luxusban. A lakásokra bőven akadtak jelentkezők, akiknek az az előnyük származik ebből az üzletből, hogyha valami nukleáris fenyegetettség, súlyos klímaváltozás, gazdasági összeomlás, vagy valamilyen más végzetes változás következik be, akkor lesz hova menekülni. Ezért a vásárlóknak mindössze 2 millió dollárt kell fizetni, ami forintba átszámolva nagyon sok pénz.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Reggeliző belváros

A legjobb reggelizőt keresed Budapesten? A PRE-GO a legjobb reggeliző a belvárosban, ahol helyben... Tovább

Yawl hajótípus

          Ennél a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 131

Átlagos értékelés: 4.7

kreatív