A Magyar Innovációs Alapítvány meghirdette a Magyar innovációs nagydíj pályázatot

hirdetes

Meghirdették a 2015. évi Magyar innovációs nagydíj pályázatot

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Meghirdetésre került a 2015-ös év legjelentősebb műszaki, technológiai, gazdasági innovációs teljesítmény elismerésére a Magyar Innovációs Alapítvány együttműködő partnereivel a Magyar innovációs nagydíj pályázat, lássuk, a 2016-os évben milyen innovációkért adnak át díjat.

Meghirdették a 2015-ös Magyar innovációs nagydíj pályázatot

2015-ös Magyar innovációs nagydíj pályázat

 

Immáron huszonnegyedik alkalommal írták ki a pályázatot, melyre 2016. február 17-ig lehet jelentkezni. A nagydíj mellett összesen 5 kategóriában adnak át szakmai innovációs díjat a jelentkezőknek. A legeredményesebb start up vállalkozás, melyet 2013. január 1. után alapították, a Magyar Innovációs Szövetség Startup innovációs díját kapja, mely elismeréseket az Országházban adják át 2016. március végén.

 

A Magyar innovációs nagydíj elismeréséhez kiemelkedő innovációra van szükség

hirdetesA pályaműveket egy 19 tagú független bíráló bizottság fogja értékelni, a díjak odaítélésének döntő szempontja a többlet árbevétel elérése, az innováció által. Az eddigi 23 évben, melynél a pályázatnak köszönhetően több mint ezer innovációs teljesítményt ismertek meg - ebből 181 elismerést is szerzett - nem csak nagyvállalatok, de jelentős számú kis- és közepes nagyságú cégek is tudtak olyan innovációt felmutatni, mellyel kiemelkedtek a többi cég közül. Fontos szempont, hogy az innováció hatékony és korszerű legyen, így ennek szellemében kellett innovációt felmutatni a tartós versenyképesség eléréséhez.

hirdetes

 

A klub ren­dez­vé­nyen az elő­ző évi dí­ja­zot­tak be­mu­tat­ták nyer­tes in­no­vá­ci­ó­ju­kat, ki­emel­ve a pi­a­con el­ért ered­mé­nye­i­ket. Az eredmények bemutatására a következő oldalon kerül sor.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek

Szótár

Michel Desjoyeaux

Michel Desjoyeaux vitorlázó életrajz   Nemzetiség: Francia Születési idő:... Tovább

Fockroller

A fockroller meghatározását lásd az orrvitorla becsavaró szótárszónál. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.