A Magyar Innovációs Alapítvány meghirdette a Magyar innovációs nagydíj pályázatot

hirdetes

Meghirdették a 2015. évi Magyar innovációs nagydíj pályázatot

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Meghirdetésre került a 2015-ös év legjelentősebb műszaki, technológiai, gazdasági innovációs teljesítmény elismerésére a Magyar Innovációs Alapítvány együttműködő partnereivel a Magyar innovációs nagydíj pályázat, lássuk, a 2016-os évben milyen innovációkért adnak át díjat.

Meghirdették a 2015-ös Magyar innovációs nagydíj pályázatot

2015-ös Magyar innovációs nagydíj pályázat

 

Immáron huszonnegyedik alkalommal írták ki a pályázatot, melyre 2016. február 17-ig lehet jelentkezni. A nagydíj mellett összesen 5 kategóriában adnak át szakmai innovációs díjat a jelentkezőknek. A legeredményesebb start up vállalkozás, melyet 2013. január 1. után alapították, a Magyar Innovációs Szövetség Startup innovációs díját kapja, mely elismeréseket az Országházban adják át 2016. március végén.

 

A Magyar innovációs nagydíj elismeréséhez kiemelkedő innovációra van szükség

hirdetesA pályaműveket egy 19 tagú független bíráló bizottság fogja értékelni, a díjak odaítélésének döntő szempontja a többlet árbevétel elérése, az innováció által. Az eddigi 23 évben, melynél a pályázatnak köszönhetően több mint ezer innovációs teljesítményt ismertek meg - ebből 181 elismerést is szerzett - nem csak nagyvállalatok, de jelentős számú kis- és közepes nagyságú cégek is tudtak olyan innovációt felmutatni, mellyel kiemelkedtek a többi cég közül. Fontos szempont, hogy az innováció hatékony és korszerű legyen, így ennek szellemében kellett innovációt felmutatni a tartós versenyképesség eléréséhez.

hirdetes

 

A klub ren­dez­vé­nyen az elő­ző évi dí­ja­zot­tak be­mu­tat­ták nyer­tes in­no­vá­ci­ó­ju­kat, ki­emel­ve a pi­a­con el­ért ered­mé­nye­i­ket. Az eredmények bemutatására a következő oldalon kerül sor.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

A legjobb wellness és egészségügyi trendek a sétahajózásban

2018-12-01

A legjobb wellness és egészségügyi trendek a sétahajózásban

Szerencsére egyre többen figyelnek oda egészségükre, azonban ennek köszönhetően sok nyaraló még néhány nap erejéig sem szívesen borítja fel étrendjét és fitneszrutinját. Ezek az elvárások új trendek megjelenését idézték elő, ugyanis nem egy hajótársaság kezdte el bővíteni kínálatát mind a fitnesz, mind a wellness terén.

Utazzatok idén is a fényvitorláson!

2018-12-10

Utazzatok idén is a fényvitorláson!

2017-ben indult első útjára Balatonfenyvesen a fényvitorlás, a nagy siker miatt idén is van alkalom arra, hogy utazzatok rajta! Ismerkedjetek meg Nanával, a különleges fényvitorlással!

érdekességek
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.