notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A Vitorlázás.hu - Magyarország leglátogatottabb vitorlás portálja lett!

hirdetes

A leglátogatottabb vitorlás portál: Vitorlázás.hu

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy évvel ezelőtt még büszkék voltunk arra is, hogy a Vitorlázás.hu beindításának 3. hónapjában a korábbi legnagyobb vitorlás portál, a Sailing.hu látogatottságának felét elérte. Mára ez a szám megnégyszereződött, így az elmúlt 30 napban a Vitorlázás.hu portált közel kétszer annyi látogató kereste fel, mint az éppen 10. szülinapját ünneplő (gratulálunk!!) Sailing.hu portált.

Új online vitorlás média


Amikor egy új online vitorlás média megteremtését határoztuk el, nem az volt a célunk, hogy konkuráljunk a Sailing.hu-val. Egy más stílusú, más felépítésű portált hoztunk létre, mely kicsit másoknak is szól: többet ad a túra vitorlázást előnybe részesítő, kezdő vitorlázóknak, de azért nem felejti el az alapítók versenyvitorlás múltját sem. Nagy lexikális tudást igyekeztünk összehozni: kifejlesztettünk és folyamatosan töltünk egy vitorlás lexikont a kikötők, a vitorlás versenyek, a híres vitorlázók adataival. Új, professzionális időjárás modul is került az oldalra, valamint a közösséget kovácsoló belső chat program, mely a Facebookhoz hasonlóan az éppen bejelentkezetteknek ad lehetőséget az egymással való valós idejű kommunikációra. Adok-veszek oldal, valamint a vitorlás vállalkozásokat bemutató „Mit hol vegyek” modul is kifejlesztésre került. Hamarosan indul a videó interjúkat bemutató videó modul, illetve elindult a mantschaft és skipper kereső szolgáltatás is, ahol bárki ingyenesen kereshet hajójára társakat.

hirdetes

 

A leglátogatottabb vitorlás portál

Mint azt a bevezetőben is leírtuk, az Abfox Internet Marketing által készített új online vitorlás portál jelentősen meghaladta a konkurensek látogatottsági adatait az elmúlt 30 napban.  Információnk szerint a Sailing.hu az általunk vizsgált utolsó 30 napban magához képest jól teljesített, elérte a 30 napon belüli 56.000 látogatószámot. A Vitorlázás.hu-t ugyan ebben az időszakban több, mint 92.000 látogató kereste fel (lásd mellékelt statisztika a Google Analytics programból).

hirdetes


Ugyan a Vitorlázás.hu oldal nem a hirdetőkből kíván megélni, mégis örömmel konstatáltuk, hogy az Abfox Internet Marketing Kft. által létrehozott keresőoptimalizált vitorlás portál mára a legnagyobb szakportállá nőtte ki magát. Azért, hogy ez a szám még tovább nőjön, további fejlesztéseket is tervezzünk az oldalon, ezzel még jobban kiszolgálva olvasóinkat.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 161

Átlagos értékelés: 4.7