A Vitorlázás.hu - Magyarország leglátogatottabb vitorlás portálja lett!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A leglátogatottabb vitorlás portál: Vitorlázás.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A leglátogatottabb vitorlás portál: Vitorlázás.hu


2010/04/27

Egy évvel ezelőtt még büszkék voltunk arra is, hogy a Vitorlázás.hu beindításának 3. hónapjában a korábbi legnagyobb vitorlás portál, a Sailing.hu látogatottságának felét elérte. Mára ez a szám megnégyszereződött, így az elmúlt 30 napban a Vitorlázás.hu portált közel kétszer annyi látogató kereste fel, mint az éppen 10. szülinapját ünneplő (gratulálunk!!) Sailing.hu portált.


Új online vitorlás média


Amikor egy új online vitorlás média megteremtését határoztuk el, nem az volt a célunk, hogy konkuráljunk a Sailing.hu-val. Egy más stílusú, más felépítésű portált hoztunk létre, mely kicsit másoknak is szól: többet ad a túra vitorlázást előnybe részesítő, kezdő vitorlázóknak, de azért nem felejti el az alapítók versenyvitorlás múltját sem. Nagy lexikális tudást igyekeztünk összehozni: kifejlesztettünk és folyamatosan töltünk egy vitorlás lexikont a kikötők, a vitorlás versenyek, a híres vitorlázók adataival. Új, professzionális időjárás modul is került az oldalra, valamint a közösséget kovácsoló belső chat program, mely a Facebookhoz hasonlóan az éppen bejelentkezetteknek ad lehetőséget az egymással való valós idejű kommunikációra. Adok-veszek oldal, valamint a vitorlás vállalkozásokat bemutató „Mit hol vegyek” modul is kifejlesztésre került. Hamarosan indul a videó interjúkat bemutató videó modul, illetve elindult a mantschaft és skipper kereső szolgáltatás is, ahol bárki ingyenesen kereshet hajójára társakat.

 

A leglátogatottabb vitorlás portál

Mint azt a bevezetőben is leírtuk, az Abfox Internet Marketing által készített új online vitorlás portál jelentősen meghaladta a konkurensek látogatottsági adatait az elmúlt 30 napban.  Információnk szerint a Sailing.hu az általunk vizsgált utolsó 30 napban magához képest jól teljesített, elérte a 30 napon belüli 56.000 látogatószámot. A Vitorlázás.hu-t ugyan ebben az időszakban több, mint 92.000 látogató kereste fel (lásd mellékelt statisztika a Google Analytics programból).


Ugyan a Vitorlázás.hu oldal nem a hirdetőkből kíván megélni, mégis örömmel konstatáltuk, hogy az Abfox Internet Marketing Kft. által létrehozott keresőoptimalizált vitorlás portál mára a legnagyobb szakportállá nőtte ki magát. Azért, hogy ez a szám még tovább nőjön, további fejlesztéseket is tervezzünk az oldalon, ezzel még jobban kiszolgálva olvasóinkat.

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Finn

Finn vitorlás hajó - 1952 óta töretlen A Finn Vitorlás Szövetség az 1952-es Helsinki...

Hajózási Szabályzat ("HSz")

Hajózási Szabályzat ("HSz") - a Vízi Kresz, 39/2003 (VI.13.) GKM rendelet  

Baum

Baum: Nagyjából vízszintesen üzemelő rúd, profil, mely az adott vitorla alsó élének...

Trevor Millar

Trevor Millar vitorlás edző életrajz Írországban született. A mai nappal bezárólag 25...

Balatongyörök Hajóállomás

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Balatoni Hajózási Zrt....
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.