notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Magyarországról menekült és mindezt szinte a semmiből hozta létre!

hirdetes

Magyarországról menekült, mindezt szinte a semmiből hozta létre!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Péterffy 1965-ben egy jobb élet reményében hagyta el Magyarországot mindössze 100 dollárral a zsebében. Amit a képeken látsz, azt szinte a semmiből hozta létre.

Magyarországról menekült

Péterffy Tamás Budapesten született és menekülésre kényszerült országunkból. Luxusvilláját pedig most 18 milliárd forint értékben árulja.

 

Péterffy úr 1944 szeptemberében született Magyarországon a szovjet csapatok bombázása idején. 1965-ben úgy döntött, hogy a jobb élet reményében elhagyja Magyarországot. Édesapjához így jutott ki az Amerikai Egyesült Államokba. Apukájától mindössze 100 dollárt kapott, hogy valósítsa meg álmait az álmok országában.

 

Kezdetben karrierjét New Yorkban kezdte, ahol műszaki rajzolóként, majd számítógép programozóként keményen dolgozott. Az élet úgy hozta, hogy kétszer vált, de három gyermeke született. Később saját brókercéget alapított, amely jelenleg is 6 milliárd dollárt ér. Péterffy úr az Amerikai Egyesült Államok 76. leggazdagabb embere!

 

A képeken látható csodás házat 10 évvel ez előtt 12 milliárdért vásárolta. Az épület medencét, kétszintes könyvtárat, csodás fedett teraszokat, szoláriumot is tartalmaz.

 

Képek a luxusvilláról:

Péterffy Tamás luxusvillája

 

Péterffy Tamás luxusvillája

 

Péterffy Tamás luxusvillája

 

Péterffy Tamás luxusvillája

 

Forrás

Magyarországról menekült

A huszonkét férőhelyes istállóban 6 lovat tart. Az egyik vendégházában 3 hálószoba és fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét. A másik vendégházban pedig 4 hálószoba van és az épület együttesben található még az iroda.

 

Menekülni Magyarországról a sötét múlt és a sötét jelen gyakorlata.

 

A félreértések elkerülése végett menekülő és menekülő közt is különbség van. A nagy magyar valóság az, hogy a magyar menekültjeink, áldására voltak azon országoknak, amelyekbe belemenekültek.

 

Ilyen Thomas Peterffy esete is, (elnézést Péterffy Tamás) és még sorolhatnánk a felhőkbe a listát sötét múltunkból és sötét jelenünkből.

 

Péterffy Tamás luxusvillája

 

Péterffy Tamás luxusvillája

 

Péterffy Tamás luxusvillája

 

Péterffy Tamás luxusvillája

 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 222

Átlagos értékelés: 4.7

érdekességek