notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egy 50 éves hölgy lett Mao tökéletes hasonmása

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Mao tökéletes hasonmása

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mao tökéletes hasonmása


2014/06/13
Petra

Csen Jan az ötvenes éveiben járt, amikor egy helyi csatorna felfigyelt rá - éppen egy Maot alakító színészt parodizált. Ekkor jöttek rá, hogy mennyire hasonlít az egykori kommunista vezérre. Ez hatalmas fordulatot hozott a hölgy életébe, mert azóta fellépéseivel milliókat keres.

Mao kiköpött mása egy ötvenes éveiben járó hölgy
Nem plasztikáztatta át magát, sőt, nem is állt szándékában felhívni magára a figyelmet: őt egyszerűen felfedezték. Ráadásul az ötvenes éveiben járó asszonynak nem is kell nagyon erőlködnie ahhoz, hogy hasonlítson az egykori kommunista diktátorra: elég csak egy kis hajigazítás, egy kis smink, és máris kiköpött Mao lesz. De a megjelenése akkor lesz igazán hatásos, amikor Mao-korabeli ruhákat vesz fel. Nos, ennek a hasonlóságnak köszönhetően az asszony, Csen Jan szép kis karriert futott be és milliomos lett.

 

Mao kiköpött mása egy ötvenes éveiben járó hölgy

Ezt a meglepő hasonlóságot először egy helyi tévécsatorna fedezte fel úgy, hogy az asszony éppen egy olyan színészt utánzott, aki Maot játszotta el. Csen ezelőtt háztartásbeliként dolgozott, de akkor gyökeresen megváltozott az élete. Azóta a nyilvánosságnak nagy szerepe van az életében és már nemcsak televízióban jelenik meg, mint Mao hasonmása, hanem különböző rendezvényekre is elhívják: esküvőkre, összejövetelekre és ünnepségekre.

 

Az asszonyt a média tökéletes hasonmássá akarja alakítani. Csen amúgy 150 centi magas, viszont ahhoz, hogy Mao tökéletes mása legyen, a magasságuknak is egyeznie kell, ezért az asszony egy 26 centiméteres cipőt hord, ami külön erre a célra lett kialakítva. Ráadásul a hatás kedvéért még filter nélküli cigarettát is szív, akárcsak Mao.

 

Mao kiköpött mása egy ötvenes éveiben járó hölgy

Amikor Csen Maonak van öltözve, elég érdekes reakciókat vált ki az emberekből, amikor megjelenik az utcán. Volt olyanra is példa, hogy egy járókelő elszaladt, ahogy megpillantotta az egykori kommunista diktátort. Viszont a legtöbben a kezdeti sokk után kezet ráznak vele és még le is fényképezik, vagy éppen elsírják magukat. Tény, hogy Mao alakja nem kis sokkot vált ki az emberekből, hisz egy diktátorról van szó, aki nem pont az engedékenységéről volt híres. Mao uralkodása alatt nem egy forradalmi változtatást hajtott végre az országban, viszont ezek a reformok sokszor milliós emberáldozatot követeltek. Ez idő alatt Mao egy olyan személyi kultuszt is kiépített, ami miatt a kínaiak tisztelettel néznek rá. Ez lehet még a magyarázat az emberek "Mao megjelenésére" adott reakcióikra.

 hangszerKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Catering

A catering szó egy angol kifejezésből ered, melynek elsődleges jelentése a tömeg...

Romantikus étterem

A romantikus éttermek szerte a világon a párok kedvenc helyei. Mint minden országban, nálunk...

Sloop vitorlázat

A legelterjedtebb egyárbocos vitorlázat: nagyvitorla (gross) és orrvitorla (fock).

Salgó polc

Salgó Polc

Téli esküvő

A téli esküvő manapság fénykorát éli, hiszen egyre több pár kezdi felismerni a téli...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.