ISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyen

Kövess minket facebookon!
Főoldal > ISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyen

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

ISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyen


2009/06/26

Forrás: sailing.org

Kórea és Oroszország után az ISAF Match Racing Tour Portugáliában tart, négy forduló ment le a 10-ből.
Az ausztrál Torvar Mirskynek ez a második szezonja a World Match Racing versenysorozatban. Csapatával megszerezték első győzelmüket a Troia Portugal Match Cup versenyen.

Trója, Portugália

ISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyen

Troia Portugal Match Cup - Trevor Mirsky élő legendákat győzött le

A 24 éves ausztrál Torvar Mirsky olyan nevek mellett szerzett most győzelmet, mint Peter Gilmour (AUS), Chris Dickson (NZL), Peter Holmberg (ISV) és Ed Baird (USA). Ők a match racing többszörös világbajnokai.

Troia Portugal Match Cup - Megéri jól teljesíteni

 Mirsky és csapata 10 000 Eurót nyert.

Troia Portugal Match Cup - Adam Minoprio most nem tudott felülkerekedni

 Mirsky nagy ellenfelét, Adam Minopriot (NZL) és csapatát (Team New Zealand/BlackMatch) győzte le elegáns vitorlázó stílusával és remek időzítő képességével, amik döntő szerepet játszottak a rajtoknál és a futamok közben egyaránt.

A döntőbeli két futamban az elsőt viszonylag tisztán és könnyen nyerte a Mirsky Team, a másodikban azonban nehezebb dolguk volt. Az első kreuz bójavételénél az ausztrálok nehezen fértek be az újzélandi csapat előtt, végül sikerült nekik és a célig nem adták ki kezükből a vezetést.

Ezzel a győzelmükkel a Mirsky Team a nyolcadikról feljött a negyedik helyre, Adam Minoprio és csapata továbbra is vezet.

Troia Portugal Match Cup

1. Torvar MIRSKY (AUS), Mirsky Racing
2. Adam MINOPRIO (NZL), ETNZ/BlackMatch
3. Ian WILLIAMS (GBR), Bahrain Team Pindar
4. Mathieu RICHARD (FRA), French Match Racing Team
5. Philippe PRESTI (FRA), French Match Racing Team
6. Peter GILMOUR (AUS), YANMAR Racing
7. Sébastien COL (FRA), French Match Racing Team/K-Challenge
8. Bjorn HANSEN (SWE), Team Onboard
9. Phil ROBERTSON (NZL), WAKA Racing
10. Álvaro MARINHO (POR), Seth Sailing Team
11. Ian AINSLIE (RSA), Team Proximo
12. Andrew ARBUZOV (RUS)

Döntő

Torvar MIRSKY (AUS) d. Adam MINOPRIO (NZL), 2-0

Elődöntő

Ian WILLIAMS (GBR) d. Mathieu RICHARD (FRA), 2-1

Középdöntő

Torvar MIRSKY (AUS) d. Mathieu RICHARD (FRA), 2-0
Adam MINOPRIO (NZL) d. Ian WILLIAMS (GBR), 2-1

Negyeddöntő

Philippe PRESTI (FRA) vs. Torvar MIRSKY (AUS), 1-3
Mathieu RICHARD (FRA) vs. Bjorn HANSEN (SWE), 3-1
Peter GILMOUR (AUS) vs. Adam MINOPRIO (NZL) 2-3
Sébastien COL (FRA) vs. Ian WILLIAMS (GBR) 1-3

ISAF Match Racing Világbajnokság összesített eredménylista

1. Adam MINOPRIO (NZL), ETNZ/BlackMatch, 61 points
2. Ian WILLIAMS (GBR), Bahrain Team Pindar, 49 points
3. Mathieu RICHARD (FRA), French Match Racing Team, 48 points
4. Torvar MIRSKY (AUS), Mirsky Racing Team, 46 points
5. Ben AINSLIE (GBR), Team Origin, 40 points
6. Damien IEHL (FRA), French Match Racing Team, 32 points
7. Paolo CIAN (ITA), Shosholoza Team, 31 points
8. Peter GILMOUR (AUS), YANMAR Racing, 31 points

ISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenISAF Match Racing Világbajnokság - Mirsky megszerezte első győzelmét a trójai Match Cup vitorlás versenyenKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kikötőmester

A kikötő hajókkal és hajósokkal foglalkozó mindenese.

Wellness hotel a Bükkben

Csodás wellness hotel a Bükkben Érdemes útra kelni vidékről is, ha hazánk természeti...

Sekli

Saválló fémből készült csavaros alkatrész, mellyel mozgó, különálló...

Ejtés

A szélhez viszonyított olyan irányváltoztatás, melynek során a haladási irány és a...

Stagreiter

Stagreiter - orrvitorlakapocs (=lovas)
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.